Jak hacknout amazon.com
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak hacknout amazon.com
Potřebuji eknihu z amazonu. Mají to jen amazon.com. Není ani na jejich jiných amazonech (.de, co.uk…), není ani na jiných platformách s eknihama. Dřív to šlo v pohodě, pak začli bubákovat, že to jde jen s US adresou, tak jsem si nějakou US vymyslela a šlo to dál. A dneska to na mě vyskakuje, že nelze verifikovat adresu. Když zadám svou skutečnou, napíše, že mám nakupovat na německém amazonu. A tom to v ebook verzi nemají. ![]()
Neumíte to někdo nějak obejít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lama Lama píše:
Potřebuji eknihu z amazonu. Mají to jen amazon.com. Není ani na jejich jiných amazonech (.de, co.uk…), není ani na jiných platformách s eknihama. Dřív to šlo v pohodě, pak začli bubákovat, že to jde jen s US adresou, tak jsem si nějakou US vymyslela a šlo to dál. A dneska to na mě vyskakuje, že nelze verifikovat adresu. Když zadám svou skutečnou, napíše, že mám nakupovat na německém amazonu. A tom to v ebook verzi nemají.![]()
Neumíte to někdo nějak obejít? [/citace
Potřebuješ tedy jen poslat eknihu do čtečky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše:@Lama Lama píše:
Potřebuji eknihu z amazonu. Mají to jen amazon.com. Není ani na jejich jiných amazonech (.de, co.uk…), není ani na jiných platformách s eknihama. Dřív to šlo v pohodě, pak začli bubákovat, že to jde jen s US adresou, tak jsem si nějakou US vymyslela a šlo to dál. A dneska to na mě vyskakuje, že nelze verifikovat adresu. Když zadám svou skutečnou, napíše, že mám nakupovat na německém amazonu. A tom to v ebook verzi nemají.Neumíte to někdo nějak obejít? [/citace
Potřebuješ tedy jen poslat eknihu do čtečky?Potřebuju jí koupit na amazonu a poslat do čtečky. Stojí to blbejch 1,5 dolaru a oni se tváří minimálně jk kdybych chtěla exportovat Korunovační klenoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
Co zadat skutecnou US adresu, ale ne tvoji…?
No, to jsem mělala, to fungovalo do dnešního rána. Dneska mi to napsalo toto:
We're sorry. We're unable to verify your location.
You must be in your country/region to purchase eBooks for others.
Shop Kindle titles on Amazon.com
If you recently moved to a new country, you can easily change your country/region.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teoreticky přes virtuální síť VPN, která ti přidělí IP adresu země, kterou potřebuješ. My takhle koukáme na zahraniční televizi. Třeba u sportovních přenosů má přístup k internetovému vysílání jen ten, kdo se nachází v tom konkrétním státě.
Teď už jsem se z mobilu připojila do USA. Na amazon.com zadala zip code Bostonu, a neříká to nic. Dál jsem nepokračovala. Možná bych ti to mohla stáhnout a přeposlat? Jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sedmnactnulajedna píše:
Teoreticky přes virtuální síť VPN, která ti přidělí IP adresu země, kterou potřebuješ. My takhle koukáme na zahraniční televizi. Třeba u sportovních přenosů má přístup k internetovému vysílání jen ten, kdo se nachází v tom konkrétním státě.
Teď už jsem se z mobilu připojila do USA. Na amazon.com zadala zip code Bostonu, a neříká to nic. Dál jsem nepokračovala. Možná bych ti to mohla stáhnout a přeposlat? Jak?
Dik, zkusím to. Musím to koupit na své jméno, jinak to zas neprojde do mého kindlu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jen pro info ostatnim… vyreseno pres VPN. Pro laiky jako ja - staci stahnout prohlizec Opera, ktery to má v zakladni verzi zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit