Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@eva0209 Jej, taky jsem měla nahoře 14 kg..
ale já měla pohodové těhotenství, nezvracela jsem ani jednou, do práce chodila, co to šlo, žádné otoky, žádný vysoký tlak..prostě pohodička..ovšem ke konci už jako tučnák, to je jasný
Neměla jsem ani známky blížícího se porodu, občas mě píchlo jakoby u čípku, ale bylo to vše..no a pak 2 dny před termínem mi odešla zátka a hned se rozjel porod.. Dnes mám od porodu 4 týdny a 4 dny a ještě jsem se na váhu nepostavila ![]()
@claire91
ježíší, tak to si mě krapet uklidnila…myslím, že vše bude odpuštěno až mi ukážou malo
s epidurálem tak trochu počítám, kdyby bylo nejhůř ![]()
@Paoloska
no to jsem blbec, já to znám jen pod císařem
no ono 5ti kg šmudlu bych asi taky poprosila vyndat sekcí
@anonymní
omylem? to Ti udělali hamiltona? nebo, jak jako omylem prozazila porodní cesty? jak můžou v nemocnici udělat něco omylem??? vím, nikdo nejsme dokonalý, ale tam se to od nich ňák víc očekává? tady opravdu co porod-to originál
můžu tady lítat od diskuze k diskuzi a vyptávat se na cokoliv…ale co čeká mě ví jen Bůh
![]()
@eva0209 píše:
@Paoloska
no to jsem blbec, já to znám jen pod císařemno ono 5ti kg šmudlu bych asi taky poprosila vyndat sekcí
Ona to byla pěkná divočina, ale nechci strašit, jen že se pořád divili proč to nejde, když dítě je malý
Pitomci.
@eva0209 píše:
@claire91
ježíší, tak to si mě krapet uklidnila…myslím, že vše bude odpuštěno až mi ukážou malos epidurálem tak trochu počítám, kdyby bylo nejhůř
Ale pozor, někde to musíš nahlásit dopředu, že ho chceš. já to tak měla, ptala jsem se na něj a řekli mi, že ho dávaj jen přes den a musím si ho domluvit dopředu, ale nejsem vědma abych věděla jestli budu rodit večer nebo přes den. Takže tam to bylo na nic.
@Lo
gratuluju, že si to zvládla
všichni tady jste takový statečňačky
![]()
mám taky pohodový těhotenství… celou dobu bez komplikací a ňákých vyšetření na víc… je mi 33let, tak jsem byla ráda
teď posledních pár dní mě bolí záda, nohy, kyčel, fuňím…ale říkám si, že jdu do finále a i tak to mám v pohodičce
zátka mi odchází od začátku března…
a na váhu nepůjdu dobrý dva měsíce po porodu
ale až přestaneme kojit, tak zahájíme hladomor a dolů to půjde samo
![]()
Taky se celé těhotenství koupu v teplé vodě. moje známá dokonce chodila i do sauny, protože jí to dělalo dobře a taky se nic nestalo. takže to má každý asi jinak…