Jak horkou vanu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lo
6285
27.3.13 14:28

@eva0209 Jej, taky jsem měla nahoře 14 kg.. :mavam: ale já měla pohodové těhotenství, nezvracela jsem ani jednou, do práce chodila, co to šlo, žádné otoky, žádný vysoký tlak..prostě pohodička..ovšem ke konci už jako tučnák, to je jasný :) Neměla jsem ani známky blížícího se porodu, občas mě píchlo jakoby u čípku, ale bylo to vše..no a pak 2 dny před termínem mi odešla zátka a hned se rozjel porod.. Dnes mám od porodu 4 týdny a 4 dny a ještě jsem se na váhu nepostavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.3.13 14:37

@claire91
ježíší, tak to si mě krapet uklidnila…myslím, že vše bude odpuštěno až mi ukážou malo ;) s epidurálem tak trochu počítám, kdyby bylo nejhůř :)
@Paoloska
no to jsem blbec, já to znám jen pod císařem 8) no ono 5ti kg šmudlu bych asi taky poprosila vyndat sekcí :lol: @anonymní
omylem? to Ti udělali hamiltona? nebo, jak jako omylem prozazila porodní cesty? jak můžou v nemocnici udělat něco omylem??? vím, nikdo nejsme dokonalý, ale tam se to od nich ňák víc očekává? tady opravdu co porod-to originál :think: můžu tady lítat od diskuze k diskuzi a vyptávat se na cokoliv…ale co čeká mě ví jen Bůh :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
27.3.13 14:40
@eva0209 píše:
@Paoloska
no to jsem blbec, já to znám jen pod císařem 8) no ono 5ti kg šmudlu bych asi taky poprosila vyndat sekcí :lol:

Ona to byla pěkná divočina, ale nechci strašit, jen že se pořád divili proč to nejde, když dítě je malý 8o Pitomci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
27.3.13 14:42
@eva0209 píše:
@claire91
ježíší, tak to si mě krapet uklidnila…myslím, že vše bude odpuštěno až mi ukážou malo ;) s epidurálem tak trochu počítám, kdyby bylo nejhůř :)

Ale pozor, někde to musíš nahlásit dopředu, že ho chceš. já to tak měla, ptala jsem se na něj a řekli mi, že ho dávaj jen přes den a musím si ho domluvit dopředu, ale nejsem vědma abych věděla jestli budu rodit večer nebo přes den. Takže tam to bylo na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.3.13 14:43

@Lo
gratuluju, že si to zvládla :kytka: všichni tady jste takový statečňačky :kytka: :kytka: :kytka:

mám taky pohodový těhotenství… celou dobu bez komplikací a ňákých vyšetření na víc… je mi 33let, tak jsem byla ráda ;) teď posledních pár dní mě bolí záda, nohy, kyčel, fuňím…ale říkám si, že jdu do finále a i tak to mám v pohodičce :pankac: zátka mi odchází od začátku března… 8o a na váhu nepůjdu dobrý dva měsíce po porodu :( ale až přestaneme kojit, tak zahájíme hladomor a dolů to půjde samo ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.3.13 14:50

@Paoloska 8o :roll: 8o
@claire91 hned jim to řeknu na příjmu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
27.3.13 16:18

Taky se celé těhotenství koupu v teplé vodě. moje známá dokonce chodila i do sauny, protože jí to dělalo dobře a taky se nic nestalo. takže to má každý asi jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí