Jak horkou vanu?

Anonymní
27.3.13 13:14

jak "horkou" vanu?

Ahoj, jelikož už jsem za termínem porodu, ráda bych tomu trochu pomohla, tak jsem se rozhodla dát si teplou vanu, ale nevím, jak moc může být horká, abych něco nepohnojila? :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12691
27.3.13 13:17

Pokud už máš po termínu porodu, tak tak teplou, jak sneseš. Jinak se říká, že by neměla být teplejší než 38 stupňů, ale to platí spíš pro celé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
@Anonymní píše:
Ahoj, jelikož už jsem za termínem porodu, ráda bych tomu trochu pomohla, tak jsem se rozhodla dát si teplou vanu, ale nevím, jak moc může být horká, abych něco nepohnojila? :pankac:

neví, jí se celé těhu koupala klidně ve 40st vodě ;) záleží na to, jak to sneseš, aby se ti třeba neudělalo zle, miminku by to ublížit nemělo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837

Já dala, co jsem vydržela, bylo mi to k prdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
27.3.13 13:21

Horkou vanu jsem používala na rozhánění poslíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
27.3.13 13:21

Mně na rozjetí porodu doporučovala porodní asistentka sprchu, tak horkou, jak snesu. Takže pokud se neopaříš, tak asi kolik vydržíš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.3.13 13:24
@Anonymní píše:
Ahoj, jelikož už jsem za termínem porodu, ráda bych tomu trochu pomohla, tak jsem se rozhodla dát si teplou vanu, ale nevím, jak moc může být horká, abych něco nepohnojila? :pankac:

Ahoj, jsem po termínu 5 dní a vanu si dávám teplou, jak snesu a nic mi to nevyvolává :lol: pokud platí, čím teplejší, tím se to vyvolá-napustím si vanu snad přes rychlovarnou konvici :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
27.3.13 13:44

Ahoj, no tak za sebe osobně můžu říct, že mám pocit, že horká vana je k ničemu :lol:.. termín jsem měla včera, horkou vanu si dopřávám poslední týden každý den, dr. říkal, že to ničemu neublíží… nicméně mé dítko horká nehorká vana si lebedí dál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
27.3.13 13:45

Ahoj, já se celé těhotenství koupala v tak teplé vodě, jak jsem snesla.Ani jsem nevěděla, že by to mohlo něčemu vadit 8o. A všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.3.13 13:49

@Evca151
ta moje lebedilka si tedy taky ve vaně dost lebedí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
27.3.13 13:50

Hlavně se holky neuvařte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.3.13 13:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
27.3.13 13:54

To zase ne :lol: jsem strašpitel, aby to tomu maličkýmu nějak nevadilo, takže si tu teplotu hlídám :)… mně by se do tohodle počasí taky nechtělo :cert: jediné, z čeho mám strach, abych nepřenášela, co to jde a nevyprdla rovnou školáčka s aktovkou, pupek na to mám 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
27.3.13 13:58
@Evca151 píše:
To zase ne :lol: jsem strašpitel, aby to tomu maličkýmu nějak nevadilo, takže si tu teplotu hlídám :)… mně by se do tohodle počasí taky nechtělo :cert: jediné, z čeho mám strach, abych nepřenášela, co to jde a nevyprdla rovnou školáčka s aktovkou, pupek na to mám 8o :lol:

Jo, holka, co já dělala za blázniviny, abych už porodila. Včetně té horké vany. Běh do kopce, sex třikrát denně a vše k prdu. Malej se k tomu vůbec neměl. Nakonec mi ho 14 dnů po termínu vytáhli sekcí, měl 4,50kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
27.3.13 13:58

@Evca151
Přenáším už 5 dní a pupalos mám taky dost :lol: ale někdo říká, že néé…někdo, že jóó… ale taky jsem už přemýšlela jestli nebudu těhotná dlouho, jako slonice :lol: :lol: :lol: ze začátku všichni typovali, že porodím, jako prvorodička ještě před termínem a helééé :think: a jak říkáš Ty i sestra říkala, že se jí nechce do tý strašný zimy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí