Jak si ještě přivydělat, splácím dluhy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
159
9.9.15 09:08

Jak ještě vydělat doma

Je mi 22 let, z bývalého vztahu mi zbyly dluhy, našla jsem si skvělou práci všední dny od 9-17 hod. a 1× za 14 dní sobota.. Na dluhy si vydělám, ale chtěla bych ještě něco k tomu, hledám inspiraci. Dělala jsem hodně u koní (prodej jezdeckých potřeb), což hezky vynášelo. Ale koně jsou jedním důvodem dluhu, tak se mi to trošku zhnusilo. Prodej samotný mě nezadlužil. Přítel je trošku „rapl“ a nechce abych po práci ještě někam chodila. Hledám u vás inspiraci, jak si ještě přivydělat. Prodej kosmetiky?? Oblečení?? internetový obchod třeba zrovna s těmi věcmi od koní, které mi tak šly. Nebo??? Máte nápady..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
9.9.15 09:18

@rorysek93
Kosmetikou si vydáláš max. pár šupů prodáváním po známých.
A rozjet internetový obchod, kdy pravděpodobně nemáš na to, aby si dala něco do začátku resp. se opět zadlužila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
9.9.15 09:41

Kapitál bych na to sehnala (ne nějakou půjčkou od cizích) kapitál bych měla od rodiny.. chci právě slyšet názor no.. i na tu kosmetiku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27591
9.9.15 10:11

Kosmetiku a hadry dělá každá druhá, pokud ti šly věci kolem koní zkusila bych to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
9.9.15 10:15

Ja bych zkusila jeste ty kone, verim, ze je to vynosne, kdyz neco shani prave na kone ci pro me, tak to zacina na 500Kc a vice..Eshopu js jezdeckymi potrebami je sice dost, ale kazdy hleda nejlepsi cenu ci nejaky bonus k tomu… navic ted se kazda snazi mit vse v barve, znackove, tak proc to nezkusit znovu, kdyz to vydelavalo…

• Citovat
  • Upravit
15575
9.9.15 14:40

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat