Jak vylepšit mé nehty?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Promiň, chtěla jsem ti dát konstruktivní radu, ale jsou tak příšerné, že na to žádná rada na vylepšení není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@britynka123 píše:
Ahojky holky, přikládám foto svých druhých nehtů. Poraďte mi prosím co mám ještě vylepšit.![]()
![]()
Proboha už nic nevylepšuj! Na mě je to moc přeplácané a nepřirozené. Takže radím klasickou francouzskou nebo tělovou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nelíbí se mi ten tvar, ale to u nikoho, a co se barev týče, na mě moc divočina, zavracovala bych spíš na okolí, jde vidět že se to leskne gelem i jinde než na nehtech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mno… vylepšit… sundat a víckrát nic podobného netvořit. To bude největší vylepšení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@britynka123 A já si zas myslím, že na druhé nehty to není až zas tak špatné..já na tom i po kurzu nebyla o moc lépe
ke zdobení se vyjadřovat nebudu, to je na vkusu každého..
Ale máš na nehtech natřený gel, modeláž se to nejmenuje jen tak
je důležitý tvar nehtu ze všech úhlů - C oblouk..dá se pak krásně opticky kouzlit s konečným vzhledem nehtů..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@britynka123 ja by som to tak lahko nevzdala. Ved su len tvoje druhe. Nemam s tym skusenosti, takze nejaku odbornu radu nedam. Ale cvicenie robi majstra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@britynka123 píše:
Ahojky holky, přikládám foto svých druhých nehtů. Poraďte mi prosím co mám ještě vylepšit.![]()
![]()
příšerné, tlusté jak pařáty a děsná barva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rodinka4 píše:
@britynka123 ja by som to tak lahko nevzdala. Ved su len tvoje druhe. Nemam s tym skusenosti, takze nejaku odbornu radu nedam. Ale cvicenie robi majstra
Pravdu máš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si udělala kulatý tvar, vypadá to přirozeněji a ty špičky jsou moc široké. Když nanášíš barevný gel, tak si ho od okrajů víc zaprav odlakovací tužkou a také jsou docela hrbolaté. Chce to víc tréninku, ale takhle ze začátku bych to nevzdávala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou příliš mohutné. Nevypadá to moc přirozeně. Ale nevím jestli to má vypadat přirozeně, když je to vlastně fialové a tak…v jednoduchosti je krása. Já mám svoje nehty pěstěné a volím francouzskou, občas, přidám kamínek a nebo nechávám jen nude odstíny. Raděj zainvestuj do péče o ruce a nehty než do těch srágor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych určitě zapracovala hlavně na tom tvaru, na koncích je to hrozně tlustý a nevypadá to moc dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit