Jak ošetřit třásně na sukni?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4982
8.9.17 14:31

Prosím o radu :-) poradí někdo?

Milé maminky jdu k vám pro radu. Dcera má ušité taneční šaty na míru a sukně je celá z třásní. ŠVAGROVÁ MI UKÁZALA JAK JE MÁM CELÉ (KAŽDÝ TEN CANCOUREK) opálit zapalovačem, ale asi to dělám blbě. Přijde mi to celé opálené a očouzené. Abych se vyjádřila lépe ne celé, ale tak 3-4milimetrů to je. Dají se ty třásně třeba ošetřit tak, že je namočím do vosku. Jen ty konce 2mm, aby to drželo a nepáralo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
750
8.9.17 14:32

Nebo zapatlat průhledným lakem na nehty? Ale pak už je fakt nepřibližuj k ohni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
8.9.17 14:34

@Mala.ještěrka díky to mě taky napdalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
8.9.17 14:35

A nebo sekundovým lepidlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
8.9.17 14:42
@Jullinka9 píše:
děkuji :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.17 14:47

Nebo zvětšit vzdálenost mezi třásní a plamenem, vetsinou se vůbec nemusí dotykat, jak vidíš, že už je to nataveny, tak sezmoulat v prstech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.9.17 14:51

Taky můžeš konec namočit do disperzního lepidla - Herkules apod.. Po ztuhnutí je průhledné. Prostě obětuj dvě třásně a vyzkoušej na nich, co bude nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
29350
8.9.17 15:34

@Riky69 ne zapálit a opálit, ale roztavit… plamínek dál, jen na takovou vzdálenost, aby se to začalo tavit, ale nesmí to hořet a černat… musíš si to vyzkoušet, jak je to asi ta správná vzdálenost… pak už to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.9.17 15:35
@Jullinka9 píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přilepit k prstům? :mrgreen: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
8.9.17 16:01
@Regina Hero píše:
@Riky69 ne zapálit a opálit, ale roztavit… plamínek dál, jen na takovou vzdálenost, aby se to začalo tavit, ale nesmí to hořet a černat… musíš si to vyzkoušet, jak je to asi ta správná vzdálenost… pak už to půjde…

Jj ještě zkusím, ale možná radši půjdu do toho herkulesu. Nadělá míň škody asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
8.9.17 16:02

@Janli asi nejlepší řešení děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
8.9.17 16:02
@Riky69 píše:
Jj ještě zkusím, ale možná radši půjdu do toho herkulesu. Nadělá míň škody asi :mrgreen:

je to o cviku… já tak zatavovala třeba šňůrky k náramkům… to se naučíš a pak to jde jedna radost… nesmíš to dávat do plamene, ale nad plamen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.17 20:46
@Janli píše:
Taky můžeš konec namočit do disperzního lepidla - Herkules apod.. Po ztuhnutí je průhledné. Prostě obětuj dvě třásně a vyzkoušej na nich, co bude nejlepší.

S půjde to pak prát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
9.9.17 10:19

@malytlustyhroch oni se ty taneční šaty zase moc neperou, jenom ručně, to si dám pozor abych ty třásně nenamočila, jinak je logické že by se to lepidlo vodou rozpustilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat