Jak ošetřit třásně na sukni?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prosím o radu :-) poradí někdo?
Milé maminky jdu k vám pro radu. Dcera má ušité taneční šaty na míru a sukně je celá z třásní. ŠVAGROVÁ MI UKÁZALA JAK JE MÁM CELÉ (KAŽDÝ TEN CANCOUREK) opálit zapalovačem, ale asi to dělám blbě. Přijde mi to celé opálené a očouzené. Abych se vyjádřila lépe ne celé, ale tak 3-4milimetrů to je. Dají se ty třásně třeba ošetřit tak, že je namočím do vosku. Jen ty konce 2mm, aby to drželo a nepáralo se?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nebo zapatlat průhledným lakem na nehty? Ale pak už je fakt nepřibližuj k ohni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo zvětšit vzdálenost mezi třásní a plamenem, vetsinou se vůbec nemusí dotykat, jak vidíš, že už je to nataveny, tak sezmoulat v prstech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky můžeš konec namočit do disperzního lepidla - Herkules apod.. Po ztuhnutí je průhledné. Prostě obětuj dvě třásně a vyzkoušej na nich, co bude nejlepší.
- Citovat
- Upravit
@Riky69 ne zapálit a opálit, ale roztavit… plamínek dál, jen na takovou vzdálenost, aby se to začalo tavit, ale nesmí to hořet a černat… musíš si to vyzkoušet, jak je to asi ta správná vzdálenost… pak už to půjde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:
@Riky69 ne zapálit a opálit, ale roztavit… plamínek dál, jen na takovou vzdálenost, aby se to začalo tavit, ale nesmí to hořet a černat… musíš si to vyzkoušet, jak je to asi ta správná vzdálenost… pak už to půjde…
Jj ještě zkusím, ale možná radši půjdu do toho herkulesu. Nadělá míň škody asi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Riky69 píše:
Jj ještě zkusím, ale možná radši půjdu do toho herkulesu. Nadělá míň škody asi
je to o cviku… já tak zatavovala třeba šňůrky k náramkům… to se naučíš a pak to jde jedna radost… nesmíš to dávat do plamene, ale nad plamen…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Taky můžeš konec namočit do disperzního lepidla - Herkules apod.. Po ztuhnutí je průhledné. Prostě obětuj dvě třásně a vyzkoušej na nich, co bude nejlepší.
S půjde to pak prát?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malytlustyhroch oni se ty taneční šaty zase moc neperou, jenom ručně, to si dám pozor abych ty třásně nenamočila, jinak je logické že by se to lepidlo vodou rozpustilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit