Jak na kocoura?

195
16.7.16 08:49

Jak na kocoura

Ahoj holky potrebuju poradit co s kocourem má asi tak pres 2 roky, naučený chodit na písek, jenže nastal zlom a kocour začal značkovat, tak jsme si řekli OK, kamaráde musíš na kastraci… No a po kastraci začal všude i kakat… Záchod s písečkem má na chodbě, ale vykonává potřebu pořád jinde obvykle na chodbě ale v rohu… Nic na něj neplatí, zkoušeli jsme mu k tomu dat čumák a posadit ho do písku, na místa kde to dělá nasypat pepř, dávat ho na záchod nebo ho u toho placnout…mam ted 2 měsíční miminko a nedokážu si představit ze jak povyroste tak se mi bude plazit v loužích protoze problem pretrvá… ( psáno s nadsázkou samozřejmě) Uz v tehotenstvi se mi stalo ze jsem několikrát po louzi uklouzla a mohlo být zle… Je to navic nepříjemné kdyz přijde návštěva a mezitím přibyde nadílka vedle kočičího záchodu… Občas se mu to povede ale opravdu denně nekde louže nebo bobek je :roll: :roll: nechceme se ho zbavovat, ale uz to zacina sahat za muj práh trpělivosti

Nevíte jak na něj?
Hehe, jeste vám přidám foto toho lumpa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
bberundaa
16.7.16 08:59

Mě tohle dělal kocour, když jsem byla v nemocnici 14 dní, tak naschval. Jakmile se mu věnujeme, je to v pohodě. Třeba žárlí na miminko.
Jinak kocour nádhernej :-)

• Citovat
  • Upravit
1017
16.7.16 09:04

Neporadím, jen takový můj malý poznatek - čím větší vznešenec, tím větší sigr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
16.7.16 09:12

@Darkie krásnej kocour :palec: Ale ty oči…je to prostě rebel! :mrgreen: :lol:
Opravdu může žárlit na miminko. :nevim: Kočky to tak často dělají. Zkus se mu víc věnovat, aby neměl pocit, že je odstrčený. Někdy močení mimo wc znamená i zdravotní problém :think: :think: Nemá třeba v moči stopy krve, nevšimla jsi si?

Jinak moc držím palce :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
16.7.16 09:16

Náš kocour chodí čurat mimo záchod (do vany a pod.) pokaždé když jedeme pryč. A podotýkám že není doma sám má hlídání. Myslím že to dělají z trucu, zkus se mu více venovat ať se necítí opomíjený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bberundaa
16.7.16 09:21

Kočka mojí mámy chodí čurat nebo zvracet do batohu, když se někam chystá odjet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
195
16.7.16 10:02

@bberundaa těžko rict zda zarli, bříško kdyz sem mela tak mi u nej porad lehal a i ted vzdy nakukuje do postýlky… Mozna mu vadí, že už neňuhňáme jenom jeho :D

@Yasminn ahoj, nee to ne, žádná krev, jen žlutá pořádná louže :D

@H8N2O4S neco na tom bude :D

@bberundaa heh, tak ta je taky dobrá :lol: :lol: :lol: musi mit máma radost :D

Ale jak říkám delal to i během tehotenství, kdy mel jeste naprostou „full pozornost“ :?
Jinak dekuju za pochvaly, to mu budu muset vyřídit, ze se vám líbil :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.7.16 10:04

Zkus přesunout ten pisek tam kam chodí do toho rohu. A chod s ním.
My když dojeli po kastraci z veteriny, tak jsme ho na ten pisek pravidelně nosili a když něco udělal pohladit ho, obejmout, ze je hodny.
Ale on byl ještě kotě, na kastraci šel v 8 měs. hned jak začal znackovat.
Snad toho vašeho prenaucite, možná se cítí uražený a potřebuje zas získat pocit důvěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.7.16 10:20

Jsem milovnice koček, náš se u nás ma, jak král, opecovavany, rozmazlovány ať už od nás nebo od decek, v podstatě je tady furt středem pozornosti.
Ale kdyby zacal chodit mimo záchod a selhaly by vsechny pokusy o nápravu, tak z domácího mazanka by se stala obyčejná zahradní kočka a do baráku už by mi nevkrocil a to je jen čistě domaci.
Nesnesla bych, aby tohle dělal. A už vůbec ne měsíce. Udělal by to nanejvýš když sportu na jedné ruce a šel by ven.
A to nejsem nijak úzkostná, neresim jestli si kocour lehl za malým do postýlky nebo jestli mi z deckama spavá v posteli.
Ale posr.ny/pochcany barak to fakt teda by jen tak neprošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
16.7.16 11:04

@Darkie Uuuplne to stejne nam zacal delat kocour, navic dost podobny tomu vasemu, i jsou ve stejnem veku :) A muzu jen rict-jeho to zase prejde…Jak dlouho je po kastraci? Nam nechaval kocour bobky ve vane a louzicky primo v obyvaku, pritom jeste mezi tim normalne navstivil svuj zachod, aby nam jako ukazal, ze mooc dobre vi, kam chodit, ale nekdy se mu proste nechce :mrgreen: :mrgreen: Pricin to muze mit spoustu-nekam jste odjeli, zarli, ze uz nema tolik pozornosti, zmenili jste stelivo, zmenili jste zradlo, chce, abyste casteji cistili zachudek, nebo se mu jeste po kastraci nesrovnaly hormony. U nas pomohlo-dat vodu do rozprasovace a kocoura hlidat -ve chvili kdy vidim, ze chce vykonat potrebu jinde, nez na zachode-postrikat ho vodou a prenest na zachod…Chce to hodne trpelivosti, alemy jsme s touto technikou meli za tyden po problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
16.7.16 11:10

Taky jeste posilam fotku toho naseho PREVYCHOVANEHO lumpa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
16.7.16 11:13

Já si myslím, ze teď žárlí na miminko, dela to naschvál, uz není středem pozornosti.Moje kočka se mě natruc vycurala do peřin, kdyz jsem ji po dva dny nepustila o půl 3 ráno ven.Ted když mňouka tak ji radši pustím :D ale chápu, je to nepříjemné. Zname zase dělá bobky vedle svého záchodu a přitom ho má čistý - prostě to jsou potvůrky, neco jim vadí a tak se pomstí takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
16.7.16 16:19

@Anetulina hehe fešák :) :lol: neteče mu z oči? Nebo je to jen tou fotkou? Nas s tim mel prave problémy a koupili jsme mu kapky a uz je ma cistounky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný