Jak nám rostou bříška

• Otevřená skupina

Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

749
21.6.10 12:39

jak nám rostou bříška

Ahoj, možná by jsme si mohly vést přehled o tom, jak se nám zvětšují bříška. :lol:
Mě to napadlo až minulý týden, změřit si obvod bříška, takže ve 20 tt jsem měla 90 cm. Další číslo uvedu ve 21 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.6.10 16:20

Ahoj Lído,
to je super nápad :palec: !
Možná by nebylo špatné udávat i přírůstek na váze, jestli někdo není proti.
Já jsem 15+2 a obvod bříška 78 cm, na váze jsem ještě nepřibrala :-( , doufám, že to neznamená nic špatného. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
21.6.10 17:23

Valentinko určitě to nic špatného neznamená. Já jsem 16+5 a přibrala jsem všeho všudy 1 kg a to asi za poslední týden. Takže pohoda. Ono to určitě pak začne rychleji skákat nahoru… :wink: I když švagrová přibrala za celé těhu asi jen 7 kg a moje ségra například 30 kg (ale je pravda že ta čekala dvojčata) a kamarádka asi 24 s jedním mrňousem. Takže to opravdu záleží na tom, jakou máš postavu… :mrgreen:

Já mám okolo bříška..... moment změřím se...... no už 81 cm… v 16 + 5, takže uvidíme příští týden, jak prcek poroste. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
22.6.10 10:14

Ahojky Valentinko,
jak to tady pročítám tak jsme na den stejně těhotné. Já mám teda přes bříško už 94 cm a přibrala jsem asi tak půl kila. Včera jsem byla v poradně a paní doktorka teda neřikala, že by bylo něco špatně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.10 16:44

Pro: Žampion :-) ,
tak to je super, konečně nějaká mamina s „vánočním“ termínem, už jsem myslela, že jen já jsem takový „blázen“, abych rodila na Vánoce. Když jsem přišla na gyndu potvrdit těhotenství, tak byla sestřička trochu překvapená. No jako by to šlo vybrat si den početí a porodu, že? Možná sestřička ví něco co já ne :palec: .
Až budu plánovat další tak se jí zeptám, jak se to dělá, aby se mimi narodilo, kdy se nám to hodí :-D .

Příspěvek upraven 23.06.10 v 18:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.10 16:47

Díky všem za útěchu, já jsem ze všeho teď tak vystrašená, když jdu k doktorce tak mám tlak minimálně 160/90 (a to mám normálně nízký) jak se bojím, aby bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
23.6.10 08:39

tlak

Ahoj Valentynko :kytka:

z toho tlaku si nic nedělej, to jsou nervy.

Já mám konstantně 90/60 a to říkal dr. že se díví, že chodím a ještě v očekávání. Údajně takový tlak mají „ležáci“. Asi nemyslel pivo, ale pacienty co se dlouhodobě nehýbou. Takže si taky užívám a děsím se těch veder co teď přijdou.

Ale nic jiného nám nezbyde, než to zvládnout :mrgreen:

Pappaa a držím palečky na kontroly :mavam:

Š. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
23.6.10 08:40

No vidíš to já se bojím taky pořád se stresuju abych měla zdravé bezproblémové těhotenství a v pondělí jsem měla na kontrole tlak 91/70 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
23.6.10 08:42

vítej v klubu :mrgreen:

Ale žádný stres, ju ? :kytka:

Pěkný den :mavam:

Š :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
23.6.10 17:18

Holky žádnej stres!!!! Stejně nemůžete nic změnit. :wink: A když se nebudete stresovat, tak bude líp i miminku v bříšku..... :-D Já jsem se stresovala v prvních třech měsících, ale teď jsem to hodila všechno za hlavu a snažím se jen užívat si rostoucího bříška a strašně se těším na 20.7., kdy jdu na ultrazvuk k Apolináři a snad mi konečně řeknou co to bude..... :mrgreen: Nemůžu se dočkat, ale je to ještě za hodně dlouho. :-(

Tak si užívejte co to jde a mějte krásný sluníčkový den. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
24.6.10 09:03

21 tt

Tak dneska ráno jsem si naměřila o 2 cm víc, než před týdnem, t.j. 92 cm. :-) Váhu mám tak zhruba stejnou, snad o 0,5 kg víc, tu budu psát tak asi po měsíci, po takových dropkách to nemá cenu ani vážit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
25.6.10 10:24

Lído, alespoň máš přehled. :wink: Já se dnes jen vážila a už to začíná stoupat docela rychleji. Už mám tak 3 kg navrh (a to jsem před týdnem měla jen asi jedno a kousek…) Bříško cítím, že roste, ale změřím až v pondělí - přesně po týdnu. Tak budeme moci alespoň srovnávat. :-D

Krásný den všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
26.6.10 19:21

Andílku,krásná fotečka z ultrazvuku ve skupině,taky jsem přidala našeho drobečka.Chtěla jsem přidat i fotku jaký už mám bříško-a to jsem měla takový strach,že ještě žádný nemám :lol:Nevím si rady jak obrázek přidat,nějak mi to nešlo,adresu obrázku mám číslo fotky a obrázek se neobjevil. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4697
28.6.10 08:27

Tak dneska jsem 16+2 a mám od minulého týdne přes bříško o 3 cm víc tedy 97 ale vážení taky mám o 2 kg víc což jsem uplně v šoku, protože během týdne 2 kila se mi zdá trošku moc a přitom nemám pocit, že bych něják víc jedla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
28.6.10 09:20

Ahoj těhulky,
no řeknu vám, že to měření a vážení mě začíná pomalu děsit..... :wink: :mrgreen:
Tak dnes jsem 17+5 a za poslední týden mám skoro 2kg nahoře a bříško povyrostlo dokonce o 11cm (takže mám 92cm)! 8-o Docela by mě zajímalo, jestli to je normální, když vy tu píšete o 3-4 cm? :nevim: Ale měřila jsem se dvakrát i minule, takže chyba v měření asi není. A hlavně je to i vidět. No doufám, že neporoste takovou rychlostí pořád… :mrgreen:
Mějte se krásně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny