Jak perete boty v pračce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sosačka10
13.3.11 21:26

Jak perete boty v pračce

Ahoj, peru je úplně normálně na 40 a menším množstvím prádla. Prášek používám, který právě mám a jsou vždy pěkně čisté. Jen je rozvážu a vytáhnu vnitřní vložku a peru společně s botami. Pokud jsou hodně špinavé, tak je předem ještě vykartáčuji s mýdlem…

• Citovat
  • Upravit
373
17.6.17 19:36

Zkoušeli jste někdo prát dětské Superfitky? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
17.6.17 19:54

@vykyluci zrovna nedávno, musela jsem, ex nechal dítě vložte až po kotníky do louže, pak to strčil do igelitky, já na ně zapomněla… Jsou hrubší, vložky jsou po vyprání na vyhození. O goretexu si nedělám iluze, že by byl ještě funkční, už předtím moc nefungoval. Naštěstí už byly obnošené, máme je jako záložní. Ale pokud není zbytí, tak pračku prezijou. Preventivně či kvůli menšímu zašpinění bych je tam ale nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
17.6.17 20:15

@vykyluci nezkoušela, ale nedělala bych to. Obecně nerada dávám boty do pračky.. dcera teď má keeny, které se můžou prát a zatím nějak nemám odvahu :mrgreen: Ale prodavačka mi říkala, že se mají prát očištěné od hrubých nečistot s normálním prádlem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.9.17 10:09

Máme program přímo na boty, a dám k tomu vždy pár oblečení aby boty tak moc nemlátily:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
26.1.18 19:07

Ještě bych měla dotaz - když perete vložky do bot, perete je taky v pračce? Vytažené z bot? Jak? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
26.1.18 19:56

Asi záleží jaký boty, ale já je tam hodim celý jak jsou, nic nevyndavám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
26.1.18 20:24

@vykyluci Záleží na kvalitě vložek. Normálně v pračce s botami. Pokud jsou nějaké slabší, radši ručně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.1.20 00:21

jak vyčistit boty

Oživím tuto diskuzi protože jsem sama řešila jak čistit boty - a to nejen látkové. edit admin: odkaz na web
Třeba to někomu pomůže - třeba tip jak rychle usušit boty pomocí rýže je dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
26.6.24 17:07

Taky peru, ideálně s ručníkem, abych omezila hluk. UZejména sportovní a vložky vyndávám, pokud nejsou přilepené. Zároveň suším v sušičce, ani to jim nevadí. Ačkoliv u levných jsme odlepila teplem vložku. Bach, při sušení se mi aut. vypíná při přehřátí, úak je nutné pouštět znovu :) Jinak nevím, co bych si bez praní bot počala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný