Jak přenést obrázek na textil

8151
28.3.13 18:41

jak přenést obrázek na textil

Mám prosbu, chtěla jsem namalovat dcerce trička, barvy jsem nakoupila, bavlněná trička taky, obrázky jsem si nejdřív rozvrhla na papír a teď ten problém, myslíte že je mohu přenést na látku přes kopírák, nebo radši kreslit rovnou jen podle oka? Mám strach když bude ten kopírák pod těmi barvami aby to nebylo vidět. jinak barvy mám z tchiba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
28.3.13 18:46

Ahoj, pokud si troufneš, tak rovnou, ale já todělaal přes kopírák, jako udělala „obrysy“ a pak už jela podle sebe :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
28.3.13 18:48

Da se koupit specialni tuzka, s tou se obkresli obrazek na bily pecici papir a obtiskne se, mozno jeste tuzkou po obrysu prejet.ja na konci jeste obtahuju cernou „fixou“,ale tuzka se v poho vypere.pak existuje jeste sublimacni tuzka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
28.3.13 18:49

Já už teď maluju od ruky, ale když jsem začínala, tak jsem si tričko dala na skleněný stůl nebo dvířka z kuch. linky a pod to dala lampu. Vše jde krásně tím podsvícením vidět a nezašpiníš si tričko.

• Citovat
  • Upravit
11530
28.3.13 18:50

Vezmi obrázek, přilep ho na okno, přilep na to tričko a obrysy obkresli obyčejnou tužkou - dělám to tak už několik let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
28.3.13 19:26

Tak jsem zkusila ten kopírák, alespoň základní rysy nevím proč na papír jsem to hodila jen tak z hlavy ale přeci jen na to triko jsem si netroufla. teď se ještě zeptám, je jedno jakou barvou začnu, nebo nejdřív obrys a potom vnitřek, nebo nejdřív plochu a na ní potom konturu:o) uspím zvířata a jdu na to a těším se jak na vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.3.13 19:54

S stejně to funguje na tričko, jen obrázek musí být z ingoustové tiskárny, né z laserové :-) to lepidlo je jelidlo na dekupage smíchené s herkulesem :-) na třičku hotové přetřít, nechat zaschnou a opatrně přežehlit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.3.13 23:02

Já nejdřív vymaluju plochy, obryse se tak dají přizpůsobit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat