Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, jak na dovolený u moře řešíte polední spánek dítěte (15 měsíců)????
Chodíte s ním z pláže do hotelu (jak by se ostatně mělo), nebo ho necháte spinkat na pláži ukrytého ve stínu????
Ahoj,
vždycky jsme chodili z pláže do hotelu a na pláž se vraceli kolem 16 hod.
Martina
Ahoj,
tak my jsme na plaz chodili rano a pred polednem jsme se vraceli do hotelu, malej spal ve stinu na terase a k mori jsme sli zase az kolem pate a kolem sedme jsme se vraceli.
Ahoj,
my pokuď nejeli na nějaký plážový výlet, tak jsme byli vždycky dopoledne u bazénu, Sára si mezitím dála, my měli čas na sebe, na frapé na baru a kolem 15 hodiny jsme šli k moři.
Ahoj. Nám se letos osvědčil plážový stan. Neplánovala jsem sice, že by v něm malý spal, ale nakonec v něm cca na 2hoďky chrupnul. Ne každý den, ale byl fajn i na schování věcí a stín pro všechny členy výpravy ![]()
Jana
Ahoj. Nám se letos osvědčil plážový stan. Neplánovala jsem sice, že by v něm malý spal, ale nakonec v něm cca na 2hoďky chrupnul. Ne každý den, ale byl fajn i na schování věcí a stín pro všechny členy výpravy ![]()
Jana
My nemáme stan, ale http://www.ikea.com/…cts/00125788, navíc slunečník, takže uvidíme jak se situace vyvine, letíme do Bulharska a tam jsme pokaždé měli max 30st.
Díky za odpovědi. ![]()
My chodívali na obědy, takže jsme ji vždycky dali do kočárku a ona tam obvykle usnula. Pak jsme ji jen přenesli na plážové lehátko a tam spala. V případě výletů spala, když se dalo:-) V autosedačce
Taky jsme vždycky přes poledne chodili na pokoj. Malý se vyspal a my většinou taky zdřímli
Vyhovovalo nám to. Nás stejně nebaví celý den ležet na pláži to vedro přes poledne je i pro dospělé moc. Odpoledne jsme se vrátili na pláž nebo jeli na výlet.
většinou jsme chodili na pokoj, malá se najedla pak si usla. Jenom jednou se mi podařilo, že usla na pláži, spala přikrytá jenom línkou a pod slunečníkem…ale spala mnohem kratší dobu než na pokoji.
Spala na prostěradle na zemi
, kdybychom měli plážový stan tak by to asi bylo jiné…lepší