Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, moc moc prosím o radu.
Jsem absolutně odpískaná. Vůbec nedokážu rozmístit nábytek do dětského pokoje, aby to vypadalo pěkně.
Mám dvě komody : komoda č.1 110cm
komoda č.2 77cm
Jednu dvoukřídlou skříň 70cm
V místnosti je už pevně přidělaný přebalovací pult, partner byl aktivní a už ho přichytil ke zdi, pod ním jsou šuplíky, tvoří to takovou komodu.
Do místnosti musím ještě vecpat postýlku 120cmx60cm
Prosím poraďte, jak by jste vše rozvrhly?
Předem moc moc děkuji.
V příloze zasílám rozměry pokojíčku
Opravdu potrebuje na jedno miminko tri komody? Ja bych do pokojicku dala maximalne tak jeste jedu komodu a postylku, skrin mi prijde pro male deti zcela zbytecna a vic nez 6 supliku na obleceni predimenzovane.
Dite by melo mit hlavne prostor na zemi, misto na nejake uloziste na hracky, napr plastove bedny, nemluve o tom, ze by se do pokojicku mel kolem dvou let uz vejit nejaky stolecek, aby si melo dite kde kreslit.
Máme stejný pokojík pro 2 děti ![]()
Na volné štěně za dveřmi máme 2 komody na hračky a za nimi postel staršího syna. Na druhé straně vedle dveří skříň a místo přebalovacího pultiku, ale až u okna je postýlka. Teď jsme klukům koupili stolek s židlemi, tak to budeme muset překopat, ale takhle to vypadá taky hezky ![]()
@cookies321 píše:
Dobrý den, moc moc prosím o radu.
Jsem absolutně odpískaná. Vůbec nedokážu rozmístit nábytek do dětského pokoje, aby to vypadalo pěkně.
Mám dvě komody : komoda č.1 110cm
komoda č.2 77cmJednu dvoukřídlou skříň 70cm
V místnosti je už pevně přidělaný přebalovací pult, partner byl aktivní a už ho přichytil ke zdi, pod ním jsou šuplíky, tvoří to takovou komodu.
Do místnosti musím ještě vecpat postýlku 120cmx60cm
Prosím poraďte, jak by jste vše rozvrhly?
Předem moc moc děkuji.
V příloze zasílám rozměry pokojíčku
Když nevíš jak vystřihni si nábytek i
pokoj z milimetrového papíru v měřítku. A zkoušej až se ti to bude líbit. Takhle po netu těžko radit.
Je nutné mít tam tolik skříní? Já bych tam dala jen postýlku, přebalovací pult a komoru. Děti potřebují hlavně prostor na hraní. Přidávala bych pak nábytek až dítě poroste.
Bohužel, nemám kam dát ten přebytečný nábytek. Už tam byl dříve a využíval ho partner na své modely.
@cookies321 píše:
Bohužel, nemám kam dát ten přebytečný nábytek. Už tam byl dříve a využíval ho partner na své modely.
Co nepotřebuješ prodejte. Není nad vzdušné prostory s minimem co je nutné.
@cookies321 píše:
tak potom jak už tu bylo. Na milimetrový papír narýsovat přesně pokoj, a z jiného mm papíru vystřihnout nábytek a štelovat.
Jenom doporučuji už od teď nedávat do pokoje nic co nebude pro dítě. Postupně mu budou věci přibývat a vy nebudete vědět kam stím