Jak rychle zmizí opar

19.10.22 21:36

Jak rychle zmizí opar

Ahojky, prosím za jak dlouho vám zmizel genit. opar.. bohužel se udělal ze snížené imunity.. puchyrky sem tam odchází, ale stále se dělají nove, jak dlouho to bude ještě trvat? Dostala jsem masticky, prasky a dokonce i antibiotika :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7477
19.10.22 21:42

Antibiotika na opar…? Nechápu… ale jinak já to měla asi týden takové nejhorší. Mazala jsem herpesinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.22 22:02
@KKK85 píše:
Antibiotika na opar…? Nechápu… ale jinak já to měla asi týden takové nejhorší. Mazala jsem herpesinem.

A jen to co jste měla, nebo se vám dělali i nové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
19.10.22 23:53

Braat vítámin B plus můžeš tím praskem ten opar mazat, herpesin masticka. Ale jestli to chceš urychlit tak doporučuji vatovou tyčinku slivovici nebo alpou jo bude to trošku stipat ale pomůže to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
20.10.22 09:18

Antibiotika take nechapu..ty asi nejsou primo na ten opar…jestli ho mas poprve, tak co si pamatuju, tak to bylo nejhorsi a trval fakt docela dlouho, kdyz se pak opakoval, tak uz to bylo rychle…me pomaha i teatree oil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2274
20.10.22 10:08

B, C, D a zinek. Nech si nabrat hladinu D v krvi, jestli máš málo, nejsi ve středu normy, tak doplňuj. Zkus i kůru isoprinosinem. Někomu na herpes zabírá výborně, někomu ne. Teatree je výborné, jen opatrně s koncentrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 15:21

Genitální nevím, tam zkušenosti nemám, ale na klasické opary je skvělý maz z ucha, rychle se vyhojí a vysychá, opar mívám max. dva dny

hodněkrát za den to mazem natřu a i když se říká, že se to nemá, vymačkám z něj co nejvíc té vodičky a znovu mazem namažu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex