Jak se naučit španělsky doma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pokud nic neumíš, začala bych spíš animovanými pohádkami, přeci jen ty hádky v telenovelách nebudou ideál pro porozumění. Jinak si stáhni film ve šj a k němu šj titulky.
Začala bych třeba na bbc, mají tam kurzy různých jazyků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields píše:
Pokud nic neumíš, začala bych spíš animovanými pohádkami, přeci jen ty hádky v telenovelách nebudou ideál pro porozumění. Jinak si stáhni film ve šj a k němu šj titulky.Začala bych třeba na bbc, mají tam kurzy různých jazyků.
ale potřebovala bych ii ceske titulky k tomu a nevim kde najit :/
- Citovat
- Upravit
Španělština pro samouky, CD a jsou různé internetové kurzy a samozřejmě dvojjazyčné knihy např. Todo sobre mi madre a filmy s titulky. Good luck. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Knizka pro samouky s CD, kde je vyslovnost, k tomu cvicebnice gramatiky, sednout si kazdy den, za dva mesice jsem se v obchode domluvila.
jinak cucim s detma na animaky, to docela pomaha ![]()
muj problem je spis ta pozdejsi faze. po letech porad mluvim jak trotl, co nevysel ani zakladni skolu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VanessaF já si koupila dvd s filmy Pedra Almodovára a právě jsou k tomu i české titulky a docela to pomohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
@VanessaF já si koupila dvd s filmy Pedra Almodovára a právě jsou k tomu i české titulky a docela to pomohlo
Almodóvar je skvělý, na co jsi koukala? Miluju Vše o mé matce nebo Volver ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VanessaF píše:
Děkuju za tipy
nevim, jestli mas deti, ale na youtube je spousta dilu spanelskeho animacku Pocoyo (je tam ve vice jazycich, je treba najit spanelsky original). deti to zboznuji a jazykove to je pro zacatecniky idealni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrolka píše:
Almodóvar je skvělý, na co jsi koukala? Miluju Vše o mé matce nebo Volver
Zeny na pokraji nervoveho zhrouceni - zboznuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
Zeny na pokraji nervoveho zhrouceni - zboznuju
To je taky dobrý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petrolka píše:
Almodóvar je skvělý, na co jsi koukala? Miluju Vše o mé matce nebo Volver
První moje setkání bylo v ině, když jsem byla na Vše o mé matce…hodně mě zaujal ta barevnost filmu a pak jak byly některé scény z Barcelony - tak ten efekt - jé tady jsem taky byla…
mám i Špatnou výchovu a Mluv s ní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga Barcelona… ta je prostě úžasná, a Penelope Cruz taky. Ještě aspoň jednou bych se tam ráda vrátila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
nevim, jestli mas deti, ale na youtube je spousta dilu spanelskeho animacku Pocoyo (je tam ve vice jazycich, je treba najit spanelsky original). deti to zboznuji a jazykove to je pro zacatecniky idealni
Yo soy Peppa pig ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VanessaF myslím, že film ve španělštině s českými titulky asi nenajdeš na netu, jedině si koupit originální dvd… jinak se přidávám s tipem na Vicky Cristina Barcelona, tak se to jmenuje u nás ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáte nějaký dobrý tip jak se doma naučit španělsky úplně od nuly? Dříve jsem se učila základy, ale pak jsem na to začala dlabat a už neumím nic. Myslím, že by bylo dobré se dívat na španělské telenovely, ale s českými titulky ale já nevím kde to najít. Nevíte? Děkuji za tipy