Jak se naučit španělsky doma

VanessaF
28.11.15 20:59

Jak se naučit španělsky doma

Nemáte nějaký dobrý tip jak se doma naučit španělsky úplně od nuly? Dříve jsem se učila základy, ale pak jsem na to začala dlabat a už neumím nic. Myslím, že by bylo dobré se dívat na španělské telenovely, ale s českými titulky ale já nevím kde to najít. Nevíte? Děkuji za tipy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
28.11.15 21:24

Pokud nic neumíš, začala bych spíš animovanými pohádkami, přeci jen ty hádky v telenovelách nebudou ideál pro porozumění. Jinak si stáhni film ve šj a k němu šj titulky.

Začala bych třeba na bbc, mají tam kurzy různých jazyků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VanessaF
28.11.15 21:27
@jenny.fields píše:
Pokud nic neumíš, začala bych spíš animovanými pohádkami, přeci jen ty hádky v telenovelách nebudou ideál pro porozumění. Jinak si stáhni film ve šj a k němu šj titulky.Začala bych třeba na bbc, mají tam kurzy různých jazyků.

ale potřebovala bych ii ceske titulky k tomu a nevim kde najit :/

• Citovat
  • Upravit
25897
28.11.15 21:29

Španělština pro samouky, CD a jsou různé internetové kurzy a samozřejmě dvojjazyčné knihy např. Todo sobre mi madre a filmy s titulky. Good luck. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.11.15 21:32

Knizka pro samouky s CD, kde je vyslovnost, k tomu cvicebnice gramatiky, sednout si kazdy den, za dva mesice jsem se v obchode domluvila.
jinak cucim s detma na animaky, to docela pomaha :mrgreen:

muj problem je spis ta pozdejsi faze. po letech porad mluvim jak trotl, co nevysel ani zakladni skolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
28.11.15 21:32

@VanessaF já si koupila dvd s filmy Pedra Almodovára a právě jsou k tomu i české titulky a docela to pomohlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VanessaF
28.11.15 21:43

Děkuju za tipy :*

• Citovat
  • Upravit
25897
28.11.15 21:54
@Malaga píše:
@VanessaF já si koupila dvd s filmy Pedra Almodovára a právě jsou k tomu i české titulky a docela to pomohlo ;)

Almodóvar je skvělý, na co jsi koukala? Miluju Vše o mé matce nebo Volver :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.11.15 21:56
@VanessaF píše:
Děkuju za tipy :*

nevim, jestli mas deti, ale na youtube je spousta dilu spanelskeho animacku Pocoyo (je tam ve vice jazycich, je treba najit spanelsky original). deti to zboznuji a jazykove to je pro zacatecniky idealni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.11.15 21:57
@Petrolka píše:
Almodóvar je skvělý, na co jsi koukala? Miluju Vše o mé matce nebo Volver :mavam:

Zeny na pokraji nervoveho zhrouceni - zboznuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
28.11.15 21:59
@Ali-Ali píše:
Zeny na pokraji nervoveho zhrouceni - zboznuju :mrgreen:

To je taky dobrý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
28.11.15 22:04
@Petrolka píše:
Almodóvar je skvělý, na co jsi koukala? Miluju Vše o mé matce nebo Volver :mavam:

První moje setkání bylo v ině, když jsem byla na Vše o mé matce…hodně mě zaujal ta barevnost filmu a pak jak byly některé scény z Barcelony - tak ten efekt - jé tady jsem taky byla…
mám i Špatnou výchovu a Mluv s ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
28.11.15 22:06

@Malaga Barcelona… ta je prostě úžasná, a Penelope Cruz taky. Ještě aspoň jednou bych se tam ráda vrátila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
28.11.15 22:34
@Ali-Ali píše:
nevim, jestli mas deti, ale na youtube je spousta dilu spanelskeho animacku Pocoyo (je tam ve vice jazycich, je treba najit spanelsky original). deti to zboznuji a jazykove to je pro zacatecniky idealni :mrgreen:

Yo soy Peppa pig :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56297
28.11.15 23:47

@VanessaF myslím, že film ve španělštině s českými titulky asi nenajdeš na netu, jedině si koupit originální dvd… jinak se přidávám s tipem na Vicky Cristina Barcelona, tak se to jmenuje u nás :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze