Jak se to jmenuje?

2185
11.11.07 18:17

Jak se to jmenuje???

Ahoj holky.
Nedavno jsem videla v TV reportaz o nove sportovni potrebe. Vypadalo to jako kolobezka, ale byla do „V“. Takze vepredu pod riditkama 1 kolecko a dozadu se jakoby rozdvojila a na kazdou nohu byla zvlast plocha a tim jak se nohama zabiralo, tak se to rozhybavalo (jako pri brusleni mozna).

Neznate nahodou nekdo nazev? Rada bych si to koupila pod stromecek, pry je to dobry na posilovani a pritom to ma byt bezpecnejsi nez treba brusle (min hrozi pady a tak…).

Prosim poradte, na netu jsem nic nedohledala. Mozna proto, ze je to novinka. Mate treba nekdo zname odborniky pres sport?

Dik predem

Hromix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
11.11.07 20:39

Tak přesně tohle jsem taky viděla v nějakém pořadu na čt1, ale bohužel název netuším, taky se mi to moc líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
11.11.07 20:57

No to je pech. Ale aspon ze mi nekdo potvrdil existenci. A nepamatujes si nazev poradu???

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9865
11.11.07 20:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
11.11.07 21:01

Nevím to jistě, ale mám za to, že to bylo v tom pořadu, co uvádí Olga Šípková, zkusím najít název pořadu.
Tak jsem hledala a možná to bylo v pořadu v Kondici, ale nevím to jistě, jen vím, že to dávali někdy kolem poledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
11.11.07 21:06

XBublas - orbitrak to fakt neni. Tohle bylo vybaveni na ven, fakt to hodne pripominalo kolobezku, melo to 3 kolecka misto 2.

Ale dik za snahu :-))

Kristyno - dik, zkusim zapatrat v archivu CT ;-)

h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
11.11.07 21:31

Kristyno, diky moc! Mam to!!!
http://www.ceskatelevize.cz/…7-12:25.html?…

Odkaz pro ostatni, jde o TRIKKE :-)). Ted se jdu juknout na cenu :-)

Hezky vecer!

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
11.11.07 22:30

O tomhle slyším poprvé, ale vygooglila jsem např. tento odkaz:

http://skki-trikke.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.12.07 19:17

Jejda, holky, koukla jsem na tu reportaz a je to super!!! Uz jste nektera zjistila, kolik to „houpatko“ stoji? A kde se to da sehnat?
Neprihlasena Kiera

• Citovat
  • Upravit
1318
17.5.15 12:07

Ahojky, mám velikou prosbu!
Na slovenské televizi, už nevím jestli Joj a nebo Markýza byl americký pořad o dvou bratrech a jejich manželkách, kteří kupovali polorozpadlé domy a dávali je do pořádku, aby je mohli draho prodat. Nevíte někdo prosím jak se ten pořad jmenoval? Hledám už snad hodinu všude možně a nemůžu to za boha najít :zed:
A víc hlav, víc ví… děkuju moc! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
17.5.15 12:21

@petrusepetrus nemyslis Najkrajsie byvanie - kupit a predat :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
17.5.15 12:30

@petrusepetrus V ČR známé pod názvem Dům snů. Nebo možná ještě Až je koupím, budou mý. Kdysi jsem to viděla ale teď nevím, který z nich to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
17.5.15 12:36

@SlavinkaC @malaloui holky to právě není ono :think: Oni tu nemovitost koupili v katastrofálním stavu a samy ho opravili, aby ho mohli draho prodat. Jeden z těch bratrů byl tlustej, měli na design manželky svoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
17.5.15 12:43

@petrusepetrus A co Restoration Home? Ale tam asi nejsou bratři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
17.5.15 12:50

@malaloui taky né :lol: no mi neříkej že to nikde nenajdu grrr :pocitac: