Jak se to jmenuje?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak se to jmenuje???
Ahoj holky.
Nedavno jsem videla v TV reportaz o nove sportovni potrebe. Vypadalo to jako kolobezka, ale byla do „V“. Takze vepredu pod riditkama 1 kolecko a dozadu se jakoby rozdvojila a na kazdou nohu byla zvlast plocha a tim jak se nohama zabiralo, tak se to rozhybavalo (jako pri brusleni mozna).
Neznate nahodou nekdo nazev? Rada bych si to koupila pod stromecek, pry je to dobry na posilovani a pritom to ma byt bezpecnejsi nez treba brusle (min hrozi pady a tak…).
Prosim poradte, na netu jsem nic nedohledala. Mozna proto, ze je to novinka. Mate treba nekdo zname odborniky pres sport?
Dik predem
Hromix
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak přesně tohle jsem taky viděla v nějakém pořadu na čt1, ale bohužel název netuším, taky se mi to moc líbilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to je pech. Ale aspon ze mi nekdo potvrdil existenci. A nepamatujes si nazev poradu???
H.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude asi ono ne?
http://www.tv-products.cz/…atinium.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím to jistě, ale mám za to, že to bylo v tom pořadu, co uvádí Olga Šípková, zkusím najít název pořadu.
Tak jsem hledala a možná to bylo v pořadu v Kondici, ale nevím to jistě, jen vím, že to dávali někdy kolem poledne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
XBublas - orbitrak to fakt neni. Tohle bylo vybaveni na ven, fakt to hodne pripominalo kolobezku, melo to 3 kolecka misto 2.
Ale dik za snahu ![]()
Kristyno - dik, zkusim zapatrat v archivu CT ![]()
h.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyno, diky moc! Mam to!!!
http://www.ceskatelevize.cz/…7-12:25.html?…
Odkaz pro ostatni, jde o TRIKKE
. Ted se jdu juknout na cenu ![]()
Hezky vecer!
H.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O tomhle slyším poprvé, ale vygooglila jsem např. tento odkaz:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda, holky, koukla jsem na tu reportaz a je to super!!! Uz jste nektera zjistila, kolik to „houpatko“ stoji? A kde se to da sehnat?
Neprihlasena Kiera
- Citovat
- Upravit
Ahojky, mám velikou prosbu!
Na slovenské televizi, už nevím jestli Joj a nebo Markýza byl americký pořad o dvou bratrech a jejich manželkách, kteří kupovali polorozpadlé domy a dávali je do pořádku, aby je mohli draho prodat. Nevíte někdo prosím jak se ten pořad jmenoval? Hledám už snad hodinu všude možně a nemůžu to za boha najít ![]()
A víc hlav, víc ví… děkuju moc! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petrusepetrus V ČR známé pod názvem Dům snů. Nebo možná ještě Až je koupím, budou mý. Kdysi jsem to viděla ale teď nevím, který z nich to je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlavinkaC @malaloui holky to právě není ono
Oni tu nemovitost koupili v katastrofálním stavu a samy ho opravili, aby ho mohli draho prodat. Jeden z těch bratrů byl tlustej, měli na design manželky svoje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petrusepetrus A co Restoration Home? Ale tam asi nejsou bratři ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit