Jak spí vaše batolata

Anonymní
5.2.22 13:46

Jak spí vaše batolata

Dobrý den chci se zeptat jak spí vaše batolata
Syn 14m se nám v noci probouzí po 5ti hodinách spánku a vydrží být vzhůru dvě hodiny i když se snažím znova uspat tak vůbec nejde to pak usne po 2h a spi do půl 10

Pak jde spát 1× ve dne a to spí 2h
Už jsem s toho zoufalá

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8701
5.2.22 13:57

Dcera měla taky takový období. Budila se třeba ve dvě v noci, usnula v 6, já kvůli škole a školce na půl 7 budík…ji jsem často musela taky budit, když nemohl ráno manžel… No jak to přišlo tak to odešlo, ale trvalo to skoro půl roku, děs. Teď se to děje už jen občas, třeba jednou za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
5.2.22 14:01

Mame to dost podobne…diteti bude 13m. A uz tak pres mesic to trva…akorat ze u nas je to tak, ze se mezi 20-0 budi klidne po hodine, pak ma treba 3h tvrdsi spanek a pak od 3-5 vzhuru, do 8:30-9:30 dospava. Pres den mela taky jeden delsi spanek. Ale minuly tyden mi parkrat usnula kolem poledne na hodinu, pak jeste nevecer kolem 17h na hodinu, spat sla az treba 21:30 a bez nocni pauzy.

Po pravde nevim, co s tim, snad jen vydrzet. U nas je to nekdy tim, ze jak spi s nami, tak ji probudime. Do postylky ji ale spici uz neprebesu. Mam v planu brzy koupit uz normalni detskou postel a prirazit ji k nasi posteli a tak trochu doufam, ze tim, ze bude mit opravdu svuj prostor, tak to treba bude o fous lepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
5.2.22 14:02

Ano. Presne jako u nas. Rezignovala jsem na to. Cim vic jsem se snazila ho uspat, tim jsem byla ja unavenejsi :)

Nepoustela jsem televizi, hrali jsme si s autickama, kreslili (spis cmarali), vybordelili skrinku a zase uklidili a pod.

Vzdy byl vzhuru ty dve hodiny, pak jsem vedela, ze usne bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3887
5.2.22 14:28

A co dělá, když je vzhůru? Je reálné, abys ty spala a on si třeba něco v postýlce povídal? Protože jestli jo, tak ať si je vzhůru, jemu to asi nijak neublíží… Spíš co tvůj spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.2.22 14:35

Teď rostou zuby, takže není výjimka, kdy se o půlnoci vzbudí a do 4 do rána je vzhůru..a já hotová.. přes den 2× 2 hodinky v kočáru, ale to fakt jen v kočáru, doma ani omylem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
5.2.22 17:08
@martina.se píše:
Teď rostou zuby, takže není výjimka, kdy se o půlnoci vzbudí a do 4 do rána je vzhůru..a já hotová.. přes den 2× 2 hodinky v kočáru, ale to fakt jen v kočáru, doma ani omylem :think:

Uf, tak to je o level horsi nez u nas! Ja aspon obcas dospavam pres den…usne mi pres den jakkoliv- se mnou v posteli, nositko, kocar…ale spis jsem teda zjistila, ze uz mam nabeh na nespavost, kdyz spi, stejne spat nemuzu :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.2.22 19:10
@JednaPrazacka píše:
Uf, tak to je o level horsi nez u nas! Ja aspon obcas dospavam pres den…usne mi pres den jakkoliv- se mnou v posteli, nositko, kocar…ale spis jsem teda zjistila, ze uz mam nabeh na nespavost, kdyz spi, stejne spat nemuzu :zed: :mrgreen:

Jo, já bych přes den spala, až bych brečela a večer kolikrát nemůžu zabrat.. je to děsný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
5.2.22 20:14

Ahoj zakladatelko.

Naprosto chápu, tvé rozhořčení, moje nejmladší dcerka, také nespala a co noc, to noc buzení po 2h klidně.
Kamarádka mi ale doporučila české přírodní sirupy, kde se dcerce nezlepšilo jen spinkání, ale i atopický exem.
Já jsem též začal užívat společně s ní a spinkám jako druhé miminko :-) hlavně jsem ráno odpočatá a plná sil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
5.2.22 21:20
@Smigii píše:
Ahoj zakladatelko.Naprosto chápu, tvé rozhořčení, moje nejmladší dcerka, také nespala a co noc, to noc buzení po 2h klidně.
Kamarádka mi ale doporučila české přírodní sirupy, kde se dcerce nezlepšilo jen spinkání, ale i atopický exem.
Já jsem též začal užívat společně s ní a spinkám jako druhé miminko :-) hlavně jsem ráno odpočatá a plná sil :-)

Mužů do zprávy poprosit o jaké sirupy jde?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
5.2.22 21:45
@NicknackEK píše:
Mužů do zprávy poprosit o jaké sirupy jde?:-)

Máte ode mě zprávu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
5.2.22 21:55
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat jak spí vaše batolata
Syn 14m se nám v noci probouzí po 5ti hodinách spánku a vydrží být vzhůru dvě hodiny i když se snažím znova uspat tak vůbec nejde to pak usne po 2h a spi do půl 10Pak jde spát 1× ve dne a to spí 2h
Už jsem s toho zoufalá

Nenechávej jí spát do půl 10. Dcera mi to dělala taky, budila se kolem půlnoci a znova usnula až ve 3 někdy v půl 4. Mohla jsem se stavět na hlavu, houpala jsem jí, chovala brala jsem jí k nám do postele atd. Prostě nic nepomohlo, chtěla si povídat, hrát, lézt… na všechno jsem se vyprdla, nechala jsem jí v postýlce ať si tam dělá co chce (teda pokud nebrečela). Mohla si ponocovat jak chtěla v 7 ráno byl budíček. Nevim jestli to bylo horší pro mě nebo pro ni :D a pak jsem se jí snažila udržet vzhůru až do spaní po obědě. Pár dní to byl docela boj ale pak se srovnala a spala celou noc. Maximálně se vzbudila jednou kvůli tomu že měla žízeň ale napila se a zase spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
5.2.22 22:23

@NicknackEK Ve vedlejsi diskuzi nabizi sirupy uzivatelce s bolesti nohou. Nic bych nekupovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1877
5.2.22 22:37

A kedy ho večer ukladáš, keď vstáva až o pol 10? U nás s 2h spánkom po obede potom spí v noci 8-7. Keby som ju ukladala skôr alebo keby vstavala neskôr, tak bude tiež nočná party.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
6.2.22 07:40
@karkuš píše:
@NicknackEK Ve vedlejsi diskuzi nabizi sirupy uzivatelce s bolesti nohou. Nic bych nekupovala ;)

Ano ano- sirupy mají široké využití a z mých, ale i dalších referencí vím, že to funguje. ;-)
Mrkněte na atopický exem mé nejmladší dcerky
Každopádně jste asi odbornice, když zrazujete od přírodní léčby založené českým mikrobiologem a dokrotem, který se zabývá střevním mikrobiomem :palec:
Pokud pomáháte raději léky a mastičkami bez výhledu pomoci, jednou přijdete na to jako já( se třemi dětmi), že tam cesta nevede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí