Jak spinkáte?

• Otevřená skupina

Miminka, která se narodí v prosinci 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3321
17.2.11 08:27

jak spinkáte?

Tak jak vaše miminka spinkají? Nám budou zítra dva měsíce a malá usíná večer okolo půl desáte a vzbudí se v noci už většinou jen jednou, tak okolo půl čtvrté, napapá se a spinka dál , tak do těch půl osmé :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4697
17.2.11 17:00

tak to se zblázním :zed: :zed: naše bobina se pravidelně po 2 hodinách ve dne v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
17.2.11 20:48
žampion píše:
tak to se zblázním :zed: :zed: naše bobina se pravidelně po 2 hodinách ve dne v noci

tak toto jsem si užila u Dominika :roll: , chápu tě, ani nevíš jak :roll: …stávalo se, že jsem usínala při chůzi 8-o a manžel taky :lol: , hodně mi pomáhal, chodil po kojení přebalovat a jedině on měl trpělivost „na prdíky“…já jsem to nějak nezvládala psychicky :lol: ..malý pořád plakal a plakal já z toho byla dost vyčerpaná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.11 17:39

No, to taky známe ze začátku kojení po dvou hoďkách v noci, přes den i po hodině :zed: , k tomu prdíky, no děs :cert: . Ale tak se to nějak samo upravilo, že se malý začal budit jen dvakrát, no a dnes (dva měsíce a týden) se vzbudil až v půl čtvrté a to chodí spát v osm, tak doufám, že to nebyla vyjímka a že mu to vydrží.
Ve dne kojíme po dvou hoďkách, to se moc neupravuje, je to pořádný jedlík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
24.2.11 12:13
Valentinka241 píše:
No, to taky známe ze začátku kojení po dvou hoďkách v noci, přes den i po hodině :zed: , k tomu prdíky, no děs :cert: . Ale tak se to nějak samo upravilo, že se malý začal budit jen dvakrát, no a dnes (dva měsíce a týden) se vzbudil až v půl čtvrté a to chodí spát v osm, tak doufám, že to nebyla vyjímka a že mu to vydrží.
Ve dne kojíme po dvou hoďkách, to se moc neupravuje, je to pořádný jedlík :-)

to je super :palec: ,my taky papáme furt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
28.2.11 23:16

no tak ze začátku to bylo šílený, kojovali jsme po dvou hodinách a přes den i po hodině, měla jsem pocit že nedělám nic jiného a pak z čista jasna vydržel v noci čtyři až pět hodin no a teď už mi spí celou noc, v osm koupeme takže do půl deváté je v postýlce a vstává až kolem šesté a pak už jedem po dvou hodinách až do odpoledne kdy vydrží jednu pauzu i tři hodiny. no a v noci mi spí tak krásně jen pro to že jsem to vzdala a nechala ho spát na bříšku, zjistila jsem totiž v průběhu těch dvou měsíců že je mu na bříšku moc dobře, začala jsem ho tak dávat přes den nejen na cvičení ale i na spinkání, fungovalo to krásně tak jsem to jednoho krásného večera zkusila i na noc a najednou spal celou noc, tak jsem to zkusila i další a další no a ona to nebyla náhoda :dance: tak jsem si půjčila monitor dechu abych byla klidnější a spokojeně spinkáme oba :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny