Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Otec2026 píše: Více
no prostě ses choval k ženě po porodu jako hulvát a hov.do, ono slova dokážou někdy ranit víc, než činy, a co jednou z úst vypustíš, už nikdy nevrátíš zpět - teď je pozdě se omlouvat
@Otec2026 píše: Více
no mně se omlouvat nemusíš, ale já bych po takových slovech také šla pryč
@stinga píše: Více
To první jsem zaregistrovala, to druhé ne.
Hm, víš, on to přiznává, že jí to řekl. Kdoví, jak se k němu chovala ona. Špatní lidé takové věci jako pisatel nepřiznávají.
@BeaL píše: Více
ale on nic nepíše, že by ona byla na něho hnusná
Teď napsal, že se k ní „choval pěkně, a mluvil pěkně“, což normální člověk neřekne. Normální člověk se chová a (většinou také) mluví pěkně, aniž by říkal, že tak činí.
koukáš jako vrah a máš břicho jako těhotná prostě není „mluvil pěkně“
Aha, tak to se potom nedivim, ze pani od nej odesla…
@Kelsey1 píše: Více
Jo, divní jsou ale za mě oba, v 54 a 44 si dělat dítě, nerozum. A pan otec se projistotu smazal…
On se nesmazal. Smazal své příspěvky.
Ano. Divní v tom příběhu jsou oba.
Nevím na co jsi zvyklá ty, ale mluvit takhle k ženè v šestinedělí, to se nezlob, ale to se nedělá. Chlap kterému je přes padesát. Můj chlap byl mladý tatínek, bylo mu 23 když se narodilo naše první ditě, já vypadala hrozně, rozřezaná, bledá, dopadla jsem po poprodu děsně, břicho už se mi nikdy nevrátilo do původní podoby, ale nikdy můj vzhled nekomentoval ani když jsme třeba nebyli zrovna ve sluníčkové náladě a po tom co jsem měla za sebou taky nebyl sex okamžitě po skončení šestinedělí.
Fakt čumím jaký dokážou být některý chlapi hovada.
@Alenka200 píše: Více
Taky bych odešla. Toto může říct jenom hulvát