Jak u vás probíhala autoškola?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak asi by bylo vhodné dodat, kde tu autoškolu budeš dělat.
Protože každá autoškola je úplně jiná. Některé něco šudlí, některé trvají na tom, že člověk musí odchodit úplně všechno - nejenom ježdění, ale taky teorii.
Já si kdysi vybrala autoškolu u nás v obci, ale nějak tam nikdo moc nereagoval, tak jsem šla radši jinam a teď jsem za to vděčná. Dle známých byl ten chlap slizák, teorie ho nebavila, tak ji neučil a při jízdách řval a byl celkově na „studenty“ sprostý. A často mu lidi propadali u zkoušek.
V mé autoškole jsme měli teorii s úžasným chlapem, který měl několik desetiletí praxe v řízení se snad všemi druhy aut a znal všechno. Byli ochotní co se týče individuální domluvy a jednotlivé jízdy byly taky pohodové. Instruktor v klidu, všechno vysvětlil, nikdy na mě neřval a nebyl slizák.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodíš na teorii, chodis na jízdy. Uděláš test, uděláš jízdy. Takhle položena otázka nema smysl, chápu, ze se treba bojíš pred začátkem, ale ani nepíšeš, kde tu autoškolu budes delat, aby nekdo mohl napsat svoje zkusenosti. Ani jestli město nebo vesnice, recenze autoškoly, nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem asi 2× na teorii, kde nám pouštěli video na televizi. Odjezdila jsem všech 28 hodin jízd. Za jeden den jsem měla 1-2 hodiny jízd. První hodina byla na parkovišti, zbytek už v provozu. Uměla jsem ale řídit už dávno předtím. Kde mám dávat přednost mi radila asi 7 hodin. Potom už jsem si to musela hlídat sama. Jednou mě vzala i na dálnici, jinak jsme jezdili po Praze. Testy jsem udělala na poprvé na 100%, jízdy na druhý pokus (často záleží na jakého komisaře zrovna narazíš. Když bude chtít, tak si chybičku vždycky najde. Nevím, jak je to teď, ale tehdy se říkalo, že jim jde hlavně o peníze pro magistrát…)
Autoškolu jsem dělala v Praze a měla fajn paní, i když trochu přísnou. ![]()
Jinak potom u zkoušek si dej pozor na to, aby jsi si upravila sedačku a všechna zrcátka (včetně toho prostředního) na svou velikost! I kdyby jsi je měla všechna v pořádku nastavená, tak s nimi přeci jen pohni. Navíc znám lidi, které komisař vyhodil od zkoušky i za to, že málo otáčeli hlavou při pohledu do zrcátek a nebo nedrželi volant oběma rukama. Tak se u zkoušek zřetelně otáčej hlavou do zrcátek (ne jen očima). Pro jistotu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To upravování zrcátek a dívání se do nich chtějí pořád. Syn udělal zkoušky před týdnem. Nejprve měli jen teorii, pak je vzali i na jizdy, odjezdil vše. Autoškola v pohodě, před Vánoci měli akční cenu, tak jsme ho přihlásili, začal v lednu, skončil teď v dubnu. Říkal, že instruktoři super, trpěliví. Asi by to dal i v březnu, ale měl by absence ve škole a na praxích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čeká me autoškola takže me zajímá jak probíhala u vás? Jak dlouho trvala? Zvládli jste ji?