Jak upravit menstruaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.4.22 20:03

Jak upravit menstruaci

Potřebuju radu nemám pravidelnou menstruaci gynekolog my předepsal hormony které sem brala rok a menstruaci sem dostala naposledy v březnu a teď zase nepřišla, 11 dní opeždeni 😑 jen mám pořád bolesti břicha i zad jako vždy při ms myslíte že to má cenu je zase začít brát? Říkal my že když ms nedostanu že by my zase ňake napsal nebo my doporučil antikoncepci ale ja nesouhlasím podle mě to jen zakrije problem a stejně po vysazení to bude stejné, ještě sem çetla že nějaké bylině čaje by mohli pomoci máte stím zkušenosti? Budu ráda za jakoukoliv radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1567
15.4.22 20:08

Na úpravu cyklu doporučuji Gynex, je ale potřeba to užívat dlouhodobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
15.4.22 20:11

Já mám hrozné výkyvy cyklu a pomáhá mi Jetelová směs od dědka kořenáře. Vždy mi tak na půl roku upraví cyklus. Pak se mi začne zase prodlužovat, klidně i na 60 dní. Tak si zase objednám a tak pořád dokola.
Hormony od lékaře jsem měla taky, přibrala jsem po nich 5 kilo za měsíc a stejně po dobrání zase cyklus v háji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.22 20:23

Já taky přibrala po prvních měsících pak se dávka hormonů snížila a já zhubla 8kg a jim o hodně méně, ale říkám si co až budu chtít miminko jestli to vůbec někdy půjde 🤔 😑

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa