Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Můžete mi někdo poradit, jak přesvědčit dítě aby vydalo oblíbenou hračku ať ji můžu vyprat? Nosí medvěda do školky, spí ním, sama ho tam dát nechce i když vyhrožuju, že prostě špinavej zítra do školky nesmí.. už fakt nevím. A je už fakt hnusnej… ![]()
Odebrat ve spanku ![]()
kdybys videla nase „zvire“… to uz nema tvar, ani barvu a do pracky se ho bojim dat, ze se rozpadne… jen ho opatrne smudlim cisticimi ubrousky ![]()
U nás se v tomhle období, kdy nechtěl vydat hračku do pračky, seprostě koupala. U nás je to králík… Napustila jsem vodu do lavoru, dostal tam sprcháč a společně jsme myli, drhli a pak fénovali.
@Ali-Ali píše:
Odebrat ve spankukdybys videla nase „zvire“… to uz nema tvar, ani barvu a do pracky se ho bojim dat, ze se rozpadne… jen ho opatrne smudlim cisticimi ubrousky
Jj, do pračky jenom v povlaku na polštář, pro jistotu, aby z něj nic neupadlo ![]()
Když o tom chci mluvit nebo se ptam proč to vadí, dělá že neslyší…
zkusím to koupání. Dřív měla deku, ale co začala ho tahat do školky a teď týden u babičky, tak je fakt ekl..
My máme dečku. Nesmí ji vidět, musím to vyprat co nejrychleji, hned hodit do sušičky na dlouhý program a doufat, že se to opravdu usuší (blbý materiál) a že malý nebude chtít jít spát dřív, než obvykle. Na dovolené jí tahá i po venku a pak s tím hnusem leze do postele, fuj.
Jj, to je vzdycky akce
Dneska jsem prala nasi ovecku. Hodila ji do okna na susak a doufala, ze az se vratime z hriste bude sucha. Po obede mela jeste trochu mokrou hlavu, ale holka byla spokojena ![]()