Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@afghani ja si pockam taky na rady, mame kunu pod strechou, a dela teda nehoraznej kraval. ![]()
Zkoušela jsem kde co, nepomohlo nic (radí se např. občůrat přístupové místo, dát ke kurníku lidské vlasy nastříhané a pod) - až když nám byla sežrána poslední slépka a nové jsme nepořizovali, tak byl klid…
Pokud tam kuna chodí i přes psa, tak je to fakt pěkná mrcha a jen tak se jí nezbavíte.
My zkusili i takovou tu odchytovou klec, ale ani tam se nikdy nechytla… ![]()
Co třeba věnovat sousedce nějaké slepice, aby chodila tam?
![]()
Sorry, nic rozumného nevím, znala jsem jen ty vlasy, co zmiňovala @Mar__tanka1983
Akorát si dejte pozor na hadičky v autě, prej kunám moc chutnaj.
Nám pomohlo na kunu na půdě asi 5dnů v kuse puštěný radio na plný pecky. Zdrhla.
Na zahradě nevím, nemá nějakou zaručenou radu Přemet Prkená Podlaha a jeho receptář??? ![]()
Prakem? Nechat psa venku? Já míval spíš opačné problémy, eirdal zamlaždil všechno co na zahradě našel - mývala, lišku, želvu, králíky, sousedovic kočky. Já bych podobný problém asi řešil ráží 22LR.
Bojí se lidí, teda ta kuna? Znám lidi co používají tekuté mýdlo, ten pach je pro zvířata synonymem člověka a už se neukážou.
Nám taky lezla kuna na půdu i když máme psa na zahradě..rozhryzala nám celou izolaci ve střeše
no pomohlo tam náházet pár dýmovnic a dělat randál - a byla pryč..
Tak jsem se probudila, zapnu rozespala emimino a prvni co si prectu je" Jak zahnat kur..u " ![]()
Omlouvam se
nechci to tu zaplevelovat, ale nedalo mi to nenapsat
Osvědčilo se mi světlo s pohybovým čidlem, měli jsme kunu na půdě, tak jsem to tam namontoval a zdá se že je klid.
@rachel55 píše:
Tak jsem se probudila, zapnu rozespala emimino a prvni co si prectu je" Jak zahnat kur..u "
Omlouvam senechci to tu zaplevelovat, ale nedalo mi to nenapsat
Hele, ale řada rad by pomohla i na tohle
Některá řešení jsou takřka univerzální na zahnání čehokoliv.
Prodávaj pěnu ve spreji, vypdá to jako ta izolační, a le je to načichlý něčím, co jim vadí…
Nasypat pepř. Vystěhuje se. Přestane se jí u vás líbit.
![]()
Příspěvek upraven 17.01.14 v 17:12
@afghani
no obecne ostre svetlo a hluk. jinak ty vlasy, jak nekdo psal a jeste nekde radili lejna velkych selem jako od lva nebo tygra. ovsem to musis ukecat nekoho v zoo ![]()