Jak zapojit myčku

36
27.12.12 13:55

jak zapojit myčku

Jak máte zapojenou myčku? Budu jí mít vedle dřezu a napojenou na odpad ale nevím, jak s přívodem vody. Musí se dokoupit nějaký ventil k těm ventilům co mám pod dřezem na teplou a studenou? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36009
27.12.12 13:58

Nechceš radši říct instalatérovi at to připraví on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.12.12 14:27

Je na to jiný kohout na vodu, zajdi do obchodu a řekni jim, že to potřebujete takhle a oni ti ho dají, vyměnit ho taky není problém

• Citovat
  • Upravit
10141
27.12.12 15:28

Kup si kombinovaný roháček, něco takového: http://www.koupelny-sen.cz/…rt-035510699
zapojí se do toho jak myčka, tak baterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715410
24.1.13 19:04

Kombinovaný roháček? Ufff, přesně tohle jsem zde hledala. Už jsem měla strach, jestli se nebude muset sekat nová voda. :zed: Ale nebude s tímto roháčkem potom menší tlak vody v kohoutku?

• Citovat
  • Upravit
715410
24.1.13 19:04

Kombinovaný roháček? Ufff, přesně tohle jsem zde hledala. Už jsem měla strach, jestli se nebude muset sekat nová voda. :zed: Ale nebude s tímto roháčkem potom menší tlak vody v kohoutku?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
24.1.13 19:13

Neřekla bych, že se ten tlak nějak změnil. Já teda moc nepotřebuju, aby mi voda tekla plným proudem, ale teče dost. No a jak napojit na odpad, to teda víš.

• Citovat
  • Upravit
715410
25.1.13 12:38

Dík za optání. Odpad na myčku mám připravený od vodaře, ale chtěla jsem po něm i nachystat přívod vody a až teď mi došlo, že tam žádný ventil na vodu nevidím :-D Asi by to jinak než tím roháčkem taky neřešil, co? Zřejmě budu mít ještě ale problém s hadicí. Spodní skříňky u linky mám až ke zdi a je tam opravdu jen málo místečka. No musím si asi pozvat nějakýho chlapa na konzultaci :roll:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
25.1.13 13:00

Jinak to řešit určitě nebude. Je to zbytečný. A s tím místem za skříňkama - já nevím, jak daleko je máme v kuchyni my, ale až na zdi je nemáme. Každopádně u té skříňky, kde je přívod a odpad, tam jsme museli i tak vyřezat větší díru, protože to zabírá hodně místa. A jak máš ty skříňky hluboký? A by ta myčka nakonec nevyčuhovala ven.

• Citovat
  • Upravit
715410
25.1.13 13:08

Skříňky jsou Ikea - rovných 60 cm a šířka pro vestavbu myčky je doporučována 55 cm, tak to by mělo být v pohodě. No kdyžtak budu muset do dřezové skříňky nechat udělat díru z boku, jiný řešení mě nenapadá :zed:

• Citovat
  • Upravit
715410
25.1.13 13:09

Oprava - hloubka pro vestavbu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
25.1.13 13:14

Ikea má skříňky myslím na nožičkách, ne? Pod skříňkami nějaký místo určitě bude a tam by se ta hadice dala protáhnout a pak zapojit do myčky.

• Citovat
  • Upravit
715410
25.1.13 13:18

Nožičky samozřejmě má, ale stejně by se musela uděla díra ve spodku skříňky a to už je lepší z boku, ne?

• Citovat
  • Upravit
583
25.1.13 13:23

Tomu „rohacku“ se rika kombinovany ventil, dava se na privod studene vody, jedna hadicka jde do mycky, druha do baterie. Odpad se dopoji bud do sveho odpadu, nebo do sifonu s odbockou pro mycku. Jen pozor, instalace (ani zasuvka) nesmi byt primo za myckou, davaji se vetsinou do vedlejsi (drezove) skrinky. Nesmi byt moc daleko, snad uz vsechny dnesni mycky maji hadici s aqua stopem a ty jsou standardne metr dlouhe, prodluzovaci sada stoji docela dost penez navic. S nejakym prostrkavanim bych byla opatrna. Pokud si nevite rady, radeji, uz kvuli zaruce na spotrebic, doporucuji objednat si montaz, za tu petistovku to stoji. Nevim, jestli je to volne stojici nebo vestavna mycka, tu vestavnou je trochu obtizenjsi napasovat s dvirky do kuchyne, aby nedrhla o vedlejsi skrinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
25.1.13 13:30

Tomu „rohacku“ se rika kombinovany ventil, dava se na privod studene vody, jedna hadicka jde do mycky, druha do baterie. Odpad se dopoji bud do sveho odpadu, nebo do sifonu dřezu s odbockou pro mycku. Jen pozor, instalace (ani zasuvka) nesmi byt primo za myckou, davaji se vetsinou do vedlejsi (drezove) skrinky. Nesmi byt moc daleko, snad uz vsechny dnesni mycky maji hadici s aqua stopem a ty jsou standardne metr dlouhe, prodluzovaci sada stoji docela dost penez navic. S nejakym prostrkavanim bych byla opatrna. Pokud si nevite rady, radeji, uz kvuli zaruce na spotrebic, doporucuji objednat si montaz, za tu petistovku to stoji. Nevim, jestli je to volne stojici nebo vestavna mycka, tu vestavnou je trochu obtizenjsi napasovat s dvirky do kuchyne, aby nedrhla o vedlejsi skrinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí