Jak zastavit svědění

305
2.3.22 09:42

Jak zastavit svědění

Ahoj, prosím o radu. Patrně se u mě rozvinula kvasinková infekce a zažívám už asi 2. den nesnesitelné svědění spodku. Za chvíli poběžím pro Canesten, u gynekologa jsem byla v pondělí a bohužel to ještě neodhalil, ale můžete mi prosím poradit, jak si pomoct od svědění co nejrychleji? Graduje to. Jsem doma sama s dítětem a skoro nejsem schopná se o něj starat, jak strašně to svědí, jsem strašně nervozní. Nemáte nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
2.3.22 10:01

Bílý jogurt… jinak to chce mast i čípky…mně nejvíc pomohl Gyno Pevaryl…Canesten moc ne, oni mají ty tuhé tablety na závádění, mě to dřelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
2.3.22 10:28

Stroužek česneku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
2.3.22 10:30

Souhlasím s @Tarinka . Jako první pomoc bílý jogurt, mě jednou zachránil, když jsem brala antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
2.3.22 10:34

Kup si tea tree olejíček, trochu ho nařeď a tím roztokem se umyj :) Určitě je to hygieničtější než si na sebe plácat bílý jogurt. Jinak preventivně proti kvasinkám a bakteriím skvěle funguje přírodní intimní mycí olej s tea tree, hledej třeba hydrofilní olej Fema od Nobilis Tilia…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
2.3.22 16:49

Pomůže na chvilku chladit třeba něčím z mrazáku, větrat tam dole a za mě clotrimazol čípky i mast… ale canesten je podobný. Drž se… pomůže to obvykle tak za dva dny. Může pomoct a ulevit i Gynexid, je to gynekologická pěna na mytí…nebo Canesten intimní gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marina28
19.3.22 10:41
@Agnesk píše:
Ahoj, prosím o radu. Patrně se u mě rozvinula kvasinková infekce a zažívám už asi 2. den nesnesitelné svědění spodku. Za chvíli poběžím pro Canesten, u gynekologa jsem byla v pondělí a bohužel to ještě neodhalil, ale můžete mi prosím poradit, jak si pomoct od svědění co nejrychleji? Graduje to. Jsem doma sama s dítětem a skoro nejsem schopná se o něj starat, jak strašně to svědí, jsem strašně nervozní. Nemáte nějaký tip?

Sice stara konverzace, ale kdyby nekdo dalsi cetl, tak me opravdu pomohl az bily jogurt.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa