Jake barvy na textil?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
161
23.3.10 15:21

Jake barvy na textil?

Napadlo me konecne dcerce nejak vyzdobit pokojicek..mame tmave modry zaves a chtela bych na nej nejakym zpusobem nasit (nebo pres maly suchy zip) prisit nejake kreslene postavicky..ty ale musim napred nakreslit:) v rucnich pracech jsem novacek. proto se ptam?Z jake latky je nejlepsi vytvaret pripadne tyto postavicky?a idealne, pokud koupim celou bilou, da se malovat treba vodovkama na textil, nebo se musi koupit ty specialni celkem drahe barvy na textil?Diky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
23.3.10 15:32

No ty barvičky jsou vysloveně na malování obrázků třeba na trička, na tohle bys jich spotřebovala strašně moc. A navíc dělají většinou takovou jakoby tuhou vrstvu. Možná lepší varianta jsou voskovky na textil, ty nejsou tak drahý. Taky se myslím vyrábí barvy co se používají za studena, zkus pohledat, pokud si je rozděláš do hrnečku hodně koncentrovaný, tak by se snima mělo dát malovat, akorát nevím, jak se to pak fixuje, aby se to nevypralo, ty voskovky se zažehlujou. Já mám doma tyhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
23.3.10 16:13

Určitě bych malovala na bavlnu a já mám zkušenost s barvičkama na textil Marabu (jsou dost drahé). Můžeš je ředit vodou. Fixují se zažehlením a nedělají tvrdý povrch. Dá se s nimi buď malovat štětcem nebo tisknout.
Vodovkama se na textil určitě malovat dá, ale nemůžeš to pak samozřejmě vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.3.10 17:15

Ty voskovky jsou NA textil, zažehlí se a normálně perou, vyzkoušeno…

Mravenec - upřímně, na takovou piplačku bych se vyprdla, namaluj ty postavičky na zeď tónovacíma barvama do Primalexu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat