Jaké botičky na jaro?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
8.3.12 23:17
Traccy píše:
A když jsme u toho jarního oblíkání,tak odkaz na nějaký bundičky na jaro by jste neměli prosím… :(

Mrkni se na stránky Tchiba, dneska jsem zrovna koukala, že příští týden tam budou mít dětské věci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.3.12 23:25

tak na to jste teď kápla…koupily jsme boty u Baťi po půl roce vypadali,jako kdyby byli už hóóóódně starý,popraskala kůže a propadla se pata…a když jsme je reklamovali neuznali nám to,že s nimy děti dobře nezacházeli…boty za 890,– šli do popelnice…
Jinak náš nejmenší má tyhle,dvojčata měli podobný,ale jsou vzadu dost tvrdý a špatně se jim v nich běhá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.3.12 23:27

dvojčatům je 2,5roku a malýmu 1,5…potřebujem tmavý dost chodí na zahradu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
8.3.12 23:31

Naěe malá měla adidasky hned, když se učila chodit, tak jsme teda koupili kotníkový už nevim co to bylo značku, ale pak hned jak jsem sehnala kotníkový adidasky měla ty, to samý sandálky, nosí mi adidy 3 a půl roku a má nožičku v pohodě.....pro mě je to prostě kvalitní bota…ano, kdyby měla nožičky nějak zkřívané, šmajdala mi, tak jdu a koupim jí boty ve zdrav. potřebách, ale myslim, že kvalitní boty, které udrží nožičku pro běžné nošení dětí jsou i adidasky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35322
8.3.12 23:32

No ja bych taky pro takhle maly deti koupila tadsi neco certifikovanyho… Batu tam ale neradim… spis Pegres, Essi, Fare, nebo uplne nejlip DPK. Nevim, jak to moje deti delaji, ale mladsi dcera ma vetsinu bot po starsi dceri jako nahradni. Daly by se klidne nosit jako jedine, jsou uplne zachovale, ale nejsem rada, kdyz deti dedi boty, takze vzdycky jeden par kupuju novy.Teniskz kupuju starsi dceri na telocvik a na leto tak na tabor…
Adidasky apod mi fakt vhodny neprijdou, uz tim, ze nejsou kotnikovy ani nahodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
8.3.12 23:34

Jediný co nemají je že nejsou kotníkový, ale pevnou patu mají, kožené taky jsou. Jen nejsou kotníčkové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
8.3.12 23:34
Traccy píše:
dvojčatům je 2,5roku a malýmu 1,5…potřebujem tmavý dost chodí na zahradu…

To mas hezkou nadilku deticek :)
No, ja uz jsem svoje rekla, mne se tohle, co tu ukazujete, proste na detech (tedy ani na nikom jinym :mrgreen: )nelibi, ani bych nerekla, ze jim to dela dobre na nohy (koneckoncu i pises, ze se jim v te bote spatne beha). Jsem pro uplne jiny typ detskych bot. Zkusila bych neco jineho, byt Tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.3.12 23:35

No já si taky na adidy stěžovat nemůžu a že jedělaj kotníkový a pevný…dvojčata v nich chodí jak roboti :mrgreen: tak chci něco,kde ta noha už nebude tak na tvrdo a budou se moc i trochu víc rozběhnout…no nevim jak by si užívali na zahradě v botech co poslala paní v odkazu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
8.3.12 23:37

Ale ony se dělaj i kotníkový adidasky pro malý děti a ne že ne, akorát superstary k nim teda nepatří.....ale nevim jak vaše děti moje v nich celej den teda netráví, dcera v nich jde do školky, tam je sundá, má bačkůrky, pak si je vezme na vycházku a pak nožiška zase odpočívá jakou dobu, doma mi v botaskách taky nelítá a denně na tůru taky nejdeme, takže za mě bych klidně adidasky koupila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.3.12 23:42

No tak to napíšu takhle chci koupit adidas superstar pouze na lítání na zahradě(jsou to tak 2-4hodinky deně) co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35322
8.3.12 23:42

A pro dite, ktery se uci chodit mi prijdou krajne nevhodny, nemaji dost mekkou podrazku.
Mame asi druhe pujcene od sestry, na pisek a odrazedlo, ale ani jednou je dcera nemela na noze(ty prvni mela asi dvakrat, celkove mi ty boty prijdou tvrdy). Taky jsem presvedcena, ze detske noze takova bota neprospeje, ale videt to bude az v dobe, kdy s tim uz nepujde nic udelat( asi jako u me - ploche nohy a kriva zada). Podle me nejlepsi boty pro deti v tomhle veku jsou DPK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.3.12 23:46

Pravidelně navštěvujem ortopedii a u dvojčat nám bylo řečeno,pro jistotu ortopedickou vložku i přes to,že nožičky plochý nejsou a boty hlavně s tvrdou patou…dodržujem a pan doktor nás chválí,že mají nožičky jak z tabulek.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.3.12 23:48

Teď koukám na obuv DPK a učily se v nich chodit a měli je už od prvního se postavení na nožky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35322
8.3.12 23:50

On je rozdil mezi pevny a tvrdy, resp. pevnou patou a tvrdou botou. A Superfity z odkazu mi prijdou naprosto v poradku(samozrejme jsem je nazivo nevidela, ale vim, ze boty maji dobre, taky je obcas kupuju, ale spis starsi dceri), stejne tak Pegresy(ty jsou zas spis pro sirsi nozku), jen DPK se mi libi ze vseho nejvic, jsou pevne, celokozene(vcetne stelky) a pritom pekne mekke a poddajne, dcera v nich chodila nejradsi.
Pokud deti chodi jako roboti, asi nemaji spravne boty… :nevim:
A proc chodite k ortopedovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
8.3.12 23:57

Byli nedonošení a tak jsme museli kvůli kyčlím,pak kvůli kotníčkům a náš dětský lékař to vyžaduje…a radši tam zajdu on mi je zkontroluje a změří jim tlapky a kdyby bylo něco špatně,tak se to dovím,dřív než bude pozdě…
Oni ty kotníkový adidy jsou dost vysoký a pevný,takže vypadaj jako roboti a zvedaj hodně vysoko nohy,to mi dělaj i v bufíkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková