Jaké druhé jméno k Adéle?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
28.8.17 22:07

Jaké druhé jméno k Adéle?

A ještě jedna otázka - Jaké druhé jméno k Adéle? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
687
28.8.17 22:10

@adeliiiis a proč dvě jména? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35699
28.8.17 22:11

A proč ho chcete dávat, když nevíte jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
28.8.17 22:14

@pikola jestli jsem dobře pochopila z těch ČTYŘ založených diskuzí v průběhu několika málo minut, chce slečna/paní přidat jméno sobě. O to víc mi to nedává smysl. Jakože ráno se probudím, a řeknu si, že už mi jedno jméno nestačí, a chci druhý, ale nevim jaký… tak nechám neznámý lidi, ať mi poradí… nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35699
28.8.17 22:18
@Maja Z píše:
@pikola jestli jsem dobře pochopila z těch ČTYŘ založených diskuzí v průběhu několika málo minut, chce slečna/paní přidat jméno sobě. O to víc mi to nedává smysl. Jakože ráno se probudím, a řeknu si, že už mi jedno jméno nestačí, a chci druhý, ale nevim jaký… tak nechám neznámý lidi, ať mi poradí… nechápu :nevim:

Ještě lepší, nechat si jméno vybrat od lidí na netu :roll: Asi aby byla IN: Já myslela, že se to dává třeba po kmotře, nebo po nějakém předkovi, aby to mělo pro toho člověka nějaký význam.

Příspěvek upraven 28.08.17 v 22:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.8.17 22:19

Chci ho dát dceři která se má jmenovat po mě. A chci ho pak změnit i sobě aby jsme ho měli stejné. ;-) Za těch víc založených diskuzí se omlouvám, ale sekl se mi notebook a naklikalo se to tam nějak samo. ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35699
28.8.17 22:20
@adeliiiis píše:
Chci ho dát dceři která se má jmenovat po mě. A chci ho pak změnit i sobě aby jsme ho měli stejné. ;-) Za těch víc založených diskuzí se omlouvám, ale sekl se mi notebook a naklikalo se to tam nějak samo. ;))

Jako aby jste mely obě stejna dvě jmena, nebo jak? Moc to nechapu, jaky to bude mít význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16050
28.8.17 22:26
@adeliiiis píše:
Chci ho dát dceři která se má jmenovat po mě. A chci ho pak změnit i sobě aby jsme ho měli stejné. ;-) Za těch víc založených diskuzí se omlouvám, ale sekl se mi notebook a naklikalo se to tam nějak samo. ;))

A to fakt nestačí „Dcera se jmenuje po mně Adéla?“ To si budete hrát na to, že má po tobě třeba Adéla Lukrécie a tu Lukrécii si honem rychle necháš přidat ke jménu? Taky nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75940
28.8.17 22:53
@adeliiiis píše:
A ještě jedna otázka - Jaké druhé jméno k Adéle? :)
žádné druhé jméno, je to blbost
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
29.8.17 00:08

Chápu, když se dává druhé jméno třeba kvůli poště. Když má rodič a dítě stejné jméno, aby se vědělo komu chodí pošta. V budoucnu je tohle hodně praktické. Ale tohle mi hlava absolutně nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze