Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@zichisek píše:
Vypadají na pohled fakt pěkně…Dcera jde od září do EKOškolky. Budou víceméně pořád venku, pěstovat na zahradě, krmit králíky, chodit k poníkům. Má dobré trekové tenisky i vysoké kotníčkové, ale asi by se šikly právě i holiny.Ale nerada bych kupovala na konci září další
DEMAR jsou urcite dobry, obe deti uz meli asi dvoje a ta zateplena vlozka je super, mam deti v lesni skolce, takze se to opravdu hodi
spatnou zkusenost mam s holinkami z Tchiba - nevydrzely na dalsi sezonu na druhe dite, popraskaly
No my potřebujeme holiny dvoje - jedny na dvůr ke krávě a druhé na nošení venku v dešti, Evča půjde také do lesní školky, takže právě sonduji, které koupit, aby hned nebyly prasklé a neteklo do nich. Byla jsem zklamaná hlavně z těch Playshoes, myslela jsem, že jsou kvalitní.. ![]()
Ale třeba jsme měly jen smůlu a narazily na špatný kus anebo je dcerka moc rasí
![]()
Můžu se prosím přidat k dotazu na holinky Demar. Chci je dětem koupit teď na podzim a nevím si rady s velikostí pro toho menšího a zatím jsem je nenašla nikde na obchodě na vyzkoušení a v internetovém obchodě rada byla k nezaplacení. Malej má chodidlo 15cm a měřidlem měřeno 16,2cm, což odpovídá velikosti 25 s rezervou. Jenže holinky mají velikost 24/25, 26/27. No a já teď nevím jaké koupit. Potřebovala bych vědět jaký je rozdíl velikosti s a bez vložky, jestli třeba 24 je s vložkou a 25 bez vložky. Nebo jak to brát. Dokonce jsem někde četla, že když jsou takhle větší, tak někdo přidá ještě jednu vložku do bot. Funguje to, můžou v tom ty děti vůbec chodit a neničí jim to tu nožičku? Ráda bych aby v nich odchodili podzim a jaro s vložkou a léto bez vložky, to jim snad nožka poporoste, aby zase nebyly obří. Jo a zvládnou je děti samy obout a zout, tak aby se ta vložka nevyndala, případně neskrčila? Děkuji
@LussyB vysoké a rovnou bych vzala DEMAR Mammut a máš to i jako sněhule, tudíž 2v1 ![]()
Jsou úžasně lehké a mrazuvzdorné, už jiné nekupuji ![]()
Já osobně mám od Bati a jsou skvělé, ale uznávám že ta cena byla vyšší, ale pro dospělého člověka když je má na několik let se to vyplatí, ale jestli i pro dítě
Jinak tedy bych zkusila jak tu už bylo řečeno Globus