Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, prosím poradíte, s jakou značkou holínek jste spokojeny? Máme smůlu či já nevím, ale celkem dvoje z bazaru, pak nové z Tesca a nové Playshoes - vždy se vyskytla po pár nošeních někde nějaká prasklinka, ty Teskácké dokonce ruply ve švu a do bot zatékalo..
@Evulina
Tesco
Nikdy nebyl problém. Jako moc je nepoužívám, ale vydrží, já mám spíš než kvalitu jiný problém - tlustý lýtka ![]()
My máme asi za 150,– z Globusu. Dcera je má od loňského jara, lítá v nich každé ráno na chalupě v trávě a není to na nich vůbec znát.
Z dovolením se přidám…Máte někdo zkušenosti s holinkama DEMAR?
Gumáky do deště? Dcera odnosila už dvoje neznačkové zděděné po dvou, možná více dětech a posíláme je dál bez prasklin.
Teď má nové z Lidlu. ![]()
Mam Wolfa a OK, ale holinky jako jedine boty klidne koupim i pouzite.
Holinky loni z Globusu, letos jetý, ale zase s Kittynou
Nicméně se mi líbí jaké mají u Vietnamcům, takový poloprůhledný, lehounký. Zdá se mi, že v tom Globusu je mají letos úplně stejný.
@ugluk vsechny, co jsem dostala pouzite po kamaradce, jsem uchovala pro dalsi dite. No a posledni jsem koupila nove v kamennem ceskem obchode a po nekolika obutich praskly. Noha vzdy mokra. Brala jsem je za 270,– a pred tydnem me maly zatahl k vietnamcum a tam staly stejne (fotbalove) za 230,– ![]()
Taky máme jeté a už je kluk tahá druhej rok, krásné růžové
miluje je, ale už mu budou malé a držej, že je zdědí ještě asi sousedčin kluk
![]()
@zichisek Máme DEMARky už použité z bazaru, malá je má už od jara a zatím dobrý. Ale nosíme je fakt jen v dešti nebo po dešti, či v mokru.
@zichisek píše:
Z dovolením se přidám…Máte někdo zkušenosti s holinkama DEMAR?
Máme, ale ještě nebyla možnost je vyzkoušet. Ale vypadají krásně
Máme ty s vyndavací vložkou.
@Tereza1986 píše:
Máme, ale ještě nebyla možnost je vyzkoušet. Ale vypadají krásněMáme ty s vyndavací vložkou.
Vypadají na pohled fakt pěkně…Dcera jde od září do EKOškolky. Budou víceméně pořád venku, pěstovat na zahradě, krmit králíky, chodit k poníkům. Má dobré trekové tenisky i vysoké kotníčkové, ale asi by se šikly právě i holiny.Ale nerada bych kupovala na konci září další ![]()