Jaké holínky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18304
18.8.14 20:52

Jaké holínky?

Ahoj, prosím poradíte, s jakou značkou holínek jste spokojeny? Máme smůlu či já nevím, ale celkem dvoje z bazaru, pak nové z Tesca a nové Playshoes - vždy se vyskytla po pár nošeních někde nějaká prasklinka, ty Teskácké dokonce ruply ve švu a do bot zatékalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8020
18.8.14 20:54

Ahoj asi myslím pro deěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
18.8.14 20:55

@Evulina
Tesco :lol: Nikdy nebyl problém. Jako moc je nepoužívám, ale vydrží, já mám spíš než kvalitu jiný problém - tlustý lýtka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
18.8.14 20:57

Pardon, myslím dětské holínky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
18.8.14 20:58

Myslím, že ty do školky jsou Wolf :think: a vydržely celý první rok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.8.14 21:00

My máme asi za 150,– z Globusu. Dcera je má od loňského jara, lítá v nich každé ráno na chalupě v trávě a není to na nich vůbec znát.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
18.8.14 21:02

Z dovolením se přidám…Máte někdo zkušenosti s holinkama DEMAR?

• Citovat
  • Upravit
15225
18.8.14 21:02

Gumáky do deště? Dcera odnosila už dvoje neznačkové zděděné po dvou, možná více dětech a posíláme je dál bez prasklin. :) Teď má nové z Lidlu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68831
18.8.14 21:07

Mam Wolfa a OK, ale holinky jako jedine boty klidne koupim i pouzite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.8.14 21:29

Holinky loni z Globusu, letos jetý, ale zase s Kittynou :mrgreen: Nicméně se mi líbí jaké mají u Vietnamcům, takový poloprůhledný, lehounký. Zdá se mi, že v tom Globusu je mají letos úplně stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
18.8.14 21:31

@ugluk vsechny, co jsem dostala pouzite po kamaradce, jsem uchovala pro dalsi dite. No a posledni jsem koupila nove v kamennem ceskem obchode a po nekolika obutich praskly. Noha vzdy mokra. Brala jsem je za 270,– a pred tydnem me maly zatahl k vietnamcum a tam staly stejne (fotbalove) za 230,– :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
18.8.14 21:31

Taky máme jeté a už je kluk tahá druhej rok, krásné růžové :lol: :lol: :lol: :lol: miluje je, ale už mu budou malé a držej, že je zdědí ještě asi sousedčin kluk :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
18.8.14 21:32

@zichisek Máme DEMARky už použité z bazaru, malá je má už od jara a zatím dobrý. Ale nosíme je fakt jen v dešti nebo po dešti, či v mokru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
18.8.14 21:47
@zichisek píše:
Z dovolením se přidám…Máte někdo zkušenosti s holinkama DEMAR?

Máme, ale ještě nebyla možnost je vyzkoušet. Ale vypadají krásně :D Máme ty s vyndavací vložkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
18.8.14 21:58
@Tereza1986 píše:
Máme, ale ještě nebyla možnost je vyzkoušet. Ale vypadají krásně :D Máme ty s vyndavací vložkou.

Vypadají na pohled fakt pěkně…Dcera jde od září do EKOškolky. Budou víceméně pořád venku, pěstovat na zahradě, krmit králíky, chodit k poníkům. Má dobré trekové tenisky i vysoké kotníčkové, ale asi by se šikly právě i holiny.Ale nerada bych kupovala na konci září další :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková