Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Izzz píše:
Proč chcete mít sladěný jména sourozenců? Jakože až na ně budete na písku volat, aby to pěkně znělo?
Laurin
A proč nemít jména pro sourozence sladeny???Frantu bych k Laure nedala stejně jako k Ance Olivera ne asi tak
Aha, no mě to nikdy nenapadlo řešit ![]()
Jsem učitelka, sourozenců znám opravdu hodně a ta jména mi nikterak sladěná nepřipadají. A nedat k Lauře Václava nebo Frantu…pořád tomu nerozumim
ale nevadí, nápadem jsem přispěla
@lekna7 píše:
Holky takovy blby dotaz, ale treba nas inspirujete.Mame dceru Lauru a vubec nevime, jake jmeno dat synovi a to uz mam termin za 3 tydny
za mě Tadeáš ale je otázka, jak se to hodí k příjmení
@Izzz píše:
Proč chcete mít sladěný jména sourozenců? Jakože až na ně budete na písku volat, aby to pěkně znělo?
Laurin
Oliver
Líbí se mi když mají sourozenci typově stejná jména…k Vandě a Alici bych nedala Františka. Ale samozřejmě žádný velký význam to nemá.
Myslím, že užitečnější by bylo říct příjmení. K tomu se pak kombinuje lépe.
Jako ano, kombinace pro sourozence Karel a Hyacint není dobrá - ale na druhou stranu, proč by nemohli být třeba Laura a Petr (mají známí).
@Slečna Ferka Karel a Hyacint k sobe jde prave jak hrnec na prdell. To byli tivdva dedove z arabely co se narodily na Puntanele ne? ![]()
@evill To jsou oni, můj oblíbenej příklad
Ale jinak se nenarodili na Puntanele, narodili se normálně v Praze, jen po jabku z Puntanely, co si tak pamatuju…
@Slečna Ferka no jooo to uz je let co jsem to videla naposled…
Hyacint kocour od nasich
vlastne je to asi kocka
.
A proc nemit jmena sladena? Ja mam take Denise a Melisu. Pravda, sladeni byla tak trosicku nahoda, ale libi se mi to. Jinak k Laure se mi libi ten Oliver, jak tu jiz bylo nekolikrat zmineno.