Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Valerie
Marie
Julie
Antonie ![]()
Terezie
na víc si asi nevzpomenu ![]()
Příspěvek upraven 11.06.13 v 15:13
Marie, Lucie, Anastázie, Antonie, Emílie, Lýdie, Žofie, Amálie, Klaudie, Patricie, Natálie, Saskie, Sof (ph)ie
,Rozálie, Terezie, Valérie…
Uf, víc mě momentálně nenapadá ![]()
Edit.: ještě Julie, ale těch máme v okolí relativně hodně…
Příspěvek upraven 11.06.13 v 15:17
Díky, tyhle všechny mě i napadly, pořád čekám na něco zvláštního, co mě překvapí a nadchne, no ale asi už jsem probrala všechny ![]()
V jednání už byly Klaudie, Rozálie, Amélie… na V se snad chlapovi nic nelíbí..
Výše uvedené a myslím, že ještě nezazněla Olivie, Livie, Petronie, Kordelie, Rosalie…osobně by se mi líbila ta Julinka a Amálka ![]()
Valérie, Anastázie, Terézie, Antonie, Jůlie, Marie, Lucie, Xenie no a jinak vše co je tady napsané ![]()
Atanázie, Kornélie, Emílie, Felície, Teodozie, Žofie, Xenie, Vincencie, Laurencie, Leticie, Otýlie, Melánie… Vždyť je tolik krásných jmen!
@Anonymní píše:
Díky, tyhle všechny mě i napadly, pořád čekám na něco zvláštního, co mě překvapí a nadchne, no ale asi už jsem probrala všechny
V jednání už byly Klaudie, Rozálie, Amélie… na V se snad chlapovi nic nelíbí..
Kamarádka má vlastně ještě holčičku jménem Vincencie ![]()
(říkají jí Viný
)
@Seizdra píše:
Atanázie, Kornélie, Emílie, Felície, Teodozie, Žofie, Xenie, Vincencie, Laurencie, Leticie, Otýlie, Melánie… Vždyť je tolik krásných jmen!
Ahojky, čekáme druhou holčičku a nemůžeme vymyslet jméno, které by se nám líbilo. Nejradši bych, aby taky končilo na…ie a nerada bych, aby bylo v top10.
Hodíte mi nějaké zajímavé tipy?
PS anonymně, rodina neví, co čekáme a chodí sem..