Jaké lázně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12009
27.6.11 12:06

Jaké lázně??

Ahoj maminky, mam jet s dcerou do lazni, prakticky od zai do dubna byla nemocna a nepomohlo ani odstraneni nosni mandle, ma snizenou imunitu.
Jake doporucujete lazne pro respiracni onemocneni?
Chteli jsme Jeseniky, ale to je z Prahy sakra daleko a budeme se stridat po tydnu s babickama atd.
Ted jsem nasla lazne Olivovna, mate s tim nekdo zkusenost? Je tam bazen? to je jediny na co jsme ukecali dceru ze se tam bude koupat atd.
 dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
229
27.6.11 12:52

A co Lázně Knžvart? Známá tam už byla s dětma opakovaně a jsou nadšený, jak je to vždycky postaví na nohy! Oba prckové jsou astmatici!
:hug: je brzo líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
27.6.11 16:50

hledej, k Olivovne jsem psala info v diskusi pred par dny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
8.5.16 19:19

Ahoj, ozivuji diskusi na tema -Jake lazne??
mam 2 deti/2,5 a 6let/ mladsi ma respiracni problemy a exem, starsi je silny alergik, exematik- hlavne kvuli nemu chceme lazne, ale vzhledem k tomu, ze uz ma 6 let budu muset byt jako doprovod vedena u mladsiho…jsme ze severni Moravy… Loni jsme byli v Luhacovicich, byla jsem velmi spokojena, detem pobyt tam hoodne pomohl. Problem je, ze budeme teprve zadost podavat a uz ted se vsude pise, ze Luhacovice i Jeseniky maji do konce roku plno…
Takze mate nejaky tip na jine lazne? zkusenosti? Zajimaji mne napr. Velke Losiny a Kynzvart- o jinych jsem moc neslysela, takze budu rada za jakykoliv poznatek…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
9.5.16 10:22

Takze nikdo se nepodeli o zkusenosti?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí