Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Rozpustný s mlíkem
Značka je mi celkem jedno, podle chutě. Nescafé, Jacobs…
To ktery mi NEKDO uvari a NEKDO prinese. Ale to se stava velmi zridka…
Já cappucinu u Meka (nebo v Tchibo, Starburks atd., ale u Meka mi chutná nejvíc), leta jsem pila jen,,turka,, a nyní si ho dám maximálně ráno, doma máme takový ty kapsle, ale není to jako v kavárně
, akrát espreso luongo se trochu podobá te chutí v kavárně Slavia apodob.
Kolik kafe vypijete? Já tak 3 denně, ale pokud jsem třeba v Tchibo nebo Costa, tak řeknu bez kofeinu, abych si nezvyšovala tlak, u Meka nemají bez kofeinu.
Kafe miluju
.
@Lenka002
taky rozpustný s mlíkem:-) Jacobs..
Z kávovaru mám nejradši Latté, Dolce gusto..:-)
Latté - ale ze silnější kávy (nejlépe z kávovaru, máme Tchibo na kapsle). A sladké ![]()
@74paja píše:
To ktery mi NEKDO uvari a NEKDO prinese. Ale to se stava velmi zridka…
V práci 3v1 bo je to nejrychlejší a nejpohodlnější na přípravu a nejlepší na uskladnění, doma Jacobs Velvet-byl v akci
Samozřejmě s mlékem a sladké. Klasickou mletou kávu jsem neměla snad 4 roky, asi by mi už z toho vyletěl tlak do nebeských výšin
![]()
Latté je taky moje oblíbený. Dávám si ho doma (Dolce Gusto, kapsle). Chutná mi stejně dobře jako v kavárnách, občas v Tchibu
Denně jich vypiju dost. 3× denně určitě, někdy i vícekrát
hlavně v práci.
Příspěvek upraven 05.10.13 v 15:30
Jak kdy, občas turka, bez mlíka a cukru, častěji rozpustné s mlíkem. Teď taky Jacobs Velvet.
Na vánoce jsem od muže dostala vysněný presovač, který si sám mele kávu a to je dobrota
do toho si našlehám mlíko
a nebo udělám latté a musí být teda oslazené ![]()
Holky a vy co máte kávovar, je to fakt taková lahoda? A jak je to finančně a s péčí o přístroj?
Taky mám na něj zálusk, kafe miluju, tak jestli si mám zpracovat ježíška
či ne… ![]()