Jaké nosítko pro 10m dítko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8444
23.7.10 22:14

Asho, tak to je fajn. Takže jsi jezdila s kočárkem a v záloze na sobě měla nosítko? Jako pro případ nelíbení se v kočárku? To by se mi taky hodilo :dance:

Čičinko, jj, nenalazené nechodící dítko…znam!!! A škoda, že v těch krámech nejsou o víkendu…
Plánujem ale s manžou první výlet do Ikei, tak by se to dalo spojit, někdy ve všední den holt. Si manža vezme dovču… Jen jsem jako myslela, že tam už bysme jeli s nosítkem…tak třeba ho kůpíme ten samej den :potlesk:
A asi se kloním spíš k ergonomickému nosítku, než k mei tai, nevim, mi přijde takový spíchnutý jakoby :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.7.10 22:32

Vozim ho pro jistotu s sebou na nakupy, ale jezdim i bez kocaru, po Praze prakticky porad…ale do ZOO teda jedine s kocarem, to bych neprezila, i tak jsem pak odrovnana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
23.7.10 22:44

my mame manducu a nosime v nej obcas aj 18kg malu ked je unavena. absolutna spokojnost… a nosi aj tatino :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
23.7.10 22:44

Bavlnka v Praze je super, kvalifikovane prodavacky, super detsky koutek s hrackama.
Jen zasobeni je takove tiptop, takze treba jednou nemeli separacky viskozove, jindy se objednavalo tricko, i kdyz na ne byla akce, takze chce to overit, pokud chcete neco konkretniho, zda to maji skladem, jsou velmi ochotni a vse naskladni, kdyz vedi co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
26.7.10 15:44

A ví někdo, do které z těch dvou prodejen je snadnější cesta? Od Plzně :nevim:
http://www.vbavlnce.cz/prodejna-praha/
 http://www.branakdetem.cz/…jna-praha-64

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
27.7.10 11:06

Autem? Bych rekla do Bevlnky.
Ono jde o to hlavne zaparkovat, oboji je v centru, ale Brana je na nabrezi, tam se parkuje fakt hodne blbe. Do Bavlnky se da v nejhorsim zaparkovat na placenem parkovisti v Paladiu a ten kousek na Florenc bud dojit peso nebo dojet, jsou to 2 stanice tramvaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí