Jaké odrážedlo

242
22.8.05 00:29

JAKÉ ODRÁŽEDLO???

Ahojky,

stále přemýšlím, co koupíme dcerce k 1. narozeninkám. Napadlo mě nějaké odrážedlo - nejlépe takové to multifunkční - s aktivitami, vodící tyčí… atd., ale vůbec nevím, jak bych měla vybírat (na co si třeba dát pozor) a jakou značku? Poradíte - případně napíšete adresu internetového obchodu, kde by se dalo koupit? Děkuji moc za každý nápad, budu Vám vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
242
22.8.05 00:46

Ještě jsem zapomněla napsat, že se mi líbí třeba tohle:

http://www.mamut.cz/…fipc5843.asp
http://www.prales.cz/show_goods.php?…

ale nevím, jak je na tom s praktičností a pohodlím pro mimi…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
22.8.05 07:21

Ahoj Álo,
to je moc pěkný. Ještě jsem to neviděla. Ale z hlediska prakltičnosti mi to přijde tak na doma. Nedokážu si představit, že by se s tím dalo jít i ven. Ale možná jo. My máme motorku Enduro. http://www.planetahracek.cz/products_pf.php?…
Dělají je ve dvou výškách, ale myslím, že v roce by byla ještě velká. Lucinka na půjčené jezdila asi až po 16 měsících a dostala ji k Vánocům ve 20 měsících. Venku na ní drandí a hrozně moc se jí to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
22.8.05 12:30

Ahoj Álo,
taky si myslím, že ty, co sis vybrala, jsou spíše na doma. Mám zkušenost se dvěma typy odrážedel. Obě jsou motorky.
Jedno má jenom jedno kolečko vzadu - lépe se odráží, ale pro prcky, co sotva stojí, je lehce nestabilní. Později na něm jezdí jako drci a rychle zdrhají pryč. :?

Druhé má 2 kolečka vzadu - je stabilní, ale zase se často bouchají nožičkama do zadních koleček. Pro pozdější ježdění jsou děti na něm pomalejší. :lol:
Mám 15. měsíční dcerku, která je poměrně hbitá a nepostojí, ale na odrážedle vydrží max. 5 minut - za chvilku jí to nebaví. Hlavně to není na nějaké velké ježdění po ulici.....
Starší se na tom docela vyblbla a bavilo jí to, když jsme chodily na krátké procházky s malou v kočáře…

Tvůj druhý odkaz se mi nezobrazil, ale pokud na něm byla taková motorka s pevným držadlem, které Ty tlačíš, tak to si myslím, že není špatné. Viděla jsem spoustu maminek s tím jezdit. Akorát všechny teda měly ještě šlapky - a to si myslím, že je blbý pro takové malé dítě.

No, každopádně to Ti přeju dobrý výběr. Je dobrý to nechat mrňousovi vyzkoušet, jak na tom bude stabilní. Protože 1.rok je ještě dost brzo na odrážedlo.
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.8.05 13:05

Ahoj. My jsme měli úplně obyčejné odrážedlo co prádavají téměř v každém marketu, stojí okolo 270 kč. Pak dostala ještě od tchánů o něco větší odrážedlo - jsou na něm nálepky police. Myslím si, že je úplně jedno jaké odrážedlo vyberete, protože ve finále jsou všechny stejné. U nás to vždycky dopadne tak, že dcera si dojede na písek tam odrážedlo odhodí a už ji nezajímá … zajímá se zase o cizí a jezdí pro změnu na cizích a její úplně jedno jakou značku má.

Alusha

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.8.05 13:08

oprava: nálepky policie - ne police :-))

Alusha - nepřihlášená :o

• Citovat
  • Upravit
327
22.8.05 13:26

Buď odhodí a nebo ho nosím já a druhou rukou tlačím kočárek..... :)
Pokud nemáme nákup putuje do košíku na kočárku… :lol:

Není to hračka na dlouhou dobu.
Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.2.13 21:30

Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s odrážedly INJUSA. Chtěla bych ho dcerce k prvním narozeninám. Vím, že na ni bude asi ještě velké, ale nechci jich kupovat několik. Líbí se mi toto http://www.mall.cz/…-hello-kitty Díky za odpovědi Olga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
10.2.13 21:59

Zkušenost nemám, ale bude strašně nestabilní, je krasné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
10.2.13 23:02

Mame INJUSA 8 v 1. Odrazedlo, trikolka, choditko apod. Je to verze pro ty mensi miminka, co jeste nechodi, nebo teprv zacaly. Muzu doporucit. Maximalne stabilni. Co jsem byla v nasim hrackarstvi, tak bych rekla jedina stabilni. Od 10mes jsem takhle vozivala malou po byte. Investice se mi vratila 1000 krat. Usinala na tom kdyz uz jsem nevedela jak uspat. Kdyz mala nevedela co by nebo byla neklidna, bolely zoubky nebo byla znudena z domova, vozila jsem ji po byte a byl klid. Ale na leto uz vyhlizim nejake odrazedlo, asi enduro. A sla bych do dvojitych kolecek. Uvidim jak bude sikovna. :mavam:

@olca1980 píše:
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s odrážedly INJUSA. Chtěla bych ho dcerce k prvním narozeninám. Vím, že na ni bude asi ještě velké, ale nechci jich kupovat několik. Líbí se mi toto http://www.mall.cz/…-hello-kitty Díky za odpovědi Olga
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
29.8.15 13:49

obnovuji

Chtěla bych své téměř dvouleté dceři koupit odrážedlo, líbí se mi třeba to Enduro a potřebovala bych takové s vodící tyčí nebo „vodítkem“.

Jsme z Brna a je tu docela provoz a i u paneláku je chodník hodně z kopce a mám strach aby mi dcera nesjela rovnou pod auto vzhledem k tomu, že by to neměla šanci zabrzdit, proto ji chci držet za to vodítko a tam, kde bude rovina, hřiště ji nechat na volno si hrát.

Jestli chápete jak to myslím.

I bych ráda ji vzala na odrážedle s sebou do centra tramvají, jestli to jde a není to moc nebezpečné :nevim:

Můžete něco doporučit? Za nějakou normální cenu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
29.8.15 15:10

@zvědavá borůvka Co tohle http://www.utricertiku.cz/…-vodici-tyci šlapky se dají sundat, takže než prcek doroste na kolo, bude jezdit jako na koloodrážedle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
29.8.15 20:42

@mikinka18
Líbí se mi. Budu o nĕm uvažovat :think:
Ach ta cena :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
30.8.15 09:25

Stoji dost, ale zase je to odrazedlo a kolo v jednom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
30.8.15 14:13

@mikinka18
To jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...