Jaké plavky pro roční dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1305
17.8.20 08:49

Jaké plavky pro roční dítě?

Ahoj, chci začít chodit s dcerou do bazénu a přemýšlím, jaké pořídit plavky. Koukala jsem na Splash About, ale tam jsem nějaká zmatená z těch rozměrů. Podle kg by měla mít vel. L, ale podle rozměrů stehen a pasu XXL a to teda není buřt :nevim:
Máte někdo s těmito plavkami zkušenost nebo byste doporučili jiné? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2015
17.8.20 09:05

Ja koupila vsem dceram plavky v Lidlu a podle jejich velikosti jakou nosi normalne (dvojcata 116 a 20mesicni 92). Na tu kratkou dobu jim to staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
17.8.20 09:08

Ale rocni asi potrebuje specialni kvuli plence. A nestacila by jen ta specialni plenka do vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
17.8.20 09:10

V DM jsem kupovala plenky na plavani pro rocni.
Normalni plavky mely dcery, az mely kalhotky a bylybez plen pres den. Tj. v 16 mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
17.8.20 09:13

https://www.alza.cz/…d5535964.htm?…

Já používala tenhle typ. Ty moje myslím bývaly Bambino mio, ale tyhle mi přijdou šikovnější (mají víc druků, můžeš povolovat nebo utahovat dle libosti a neřešit jednu velikost v pase a jinou v nožičkách)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
17.8.20 09:13

Nas ma jednorazove plenky na koupani. Co tu popisujes neznam, ale tak male dite by mělo mit neco na styl plenek, aby se ve vode nestala nehoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68816
17.8.20 09:53

Já mám ráda patentkové typ Bamboolik, líp se tomu reguluje šířka a líp se to oblíká (a hlavně pokakané svlíká :mrgreen: ). V tomhle věku je podstatné, aby to pořádně těsnilo a udrželo uvnitř případný bobek, takže tam musí být taková síťka - obyč dětské plavky tohle nesplňují, ale jak jednorázové plavací plenky, tak ty neoprenové, tak patentkové se síťkou jsou OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30900
17.8.20 10:08

Pokud nechceš chodit na kurz, ale jen občas, vzala bych ty jednorázové. Kdo ví, kolikrát půjdete… Pokud na kurz, tak nějaké ty na patentky, lépe se oblikaji na mokré dítě. My meli tedy nepatentkove splash About dle kg a také to šlo. Ve dvou letech měly obě děti již normální plavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
17.8.20 10:27

Na kurzu nám nedoporučovali ty jednorázové plavací, že nacucnou a tahají dolů, měli jsme nepromokavé dětské, ale pokud budeš chodit sama, tak bych ty jednorázovky koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.8.20 17:21

Díky všem. Nakonec jsem vybrala patentkové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie