Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky, chci se zeptat, kde sehnat povlečení a peřinku s polštářkem do postýlky 160×70? A jaké rozměry jsou asi tak nejvhodnější? Máme v plánu koupit tuto postýlku.. je s ohrádkou, takže aby tam to tam nebylo moc narvané.
Díky za info. Pokud znáte nějaký spolehlivý internetový obchod, klidně hoďte adresu, u nás v tom pidi městě toho moc k sehnání není.
![]()
@Pivonka.Lucni Tak tento rozměr mají klasické dětské postele z Ikea. Naše děti mají klasické peřiny 140×200 a polštář 70×90 s menší výplní.
Mame klasicke velke periny i polstar a syn si nestezuje. On spal pod velkou dekou i v male postylce.
Dcera má taky tenhle rozměr postele a normální rozměr polštáře a deky.
Budeme kupovat dceři podobnou postýlku z ikea a bude tam mít prozatím peřiny z malé postýlky, ještě se pod ně pohodlně vejde. Syn je měl do tří let a nebýt toho, že jsme je potřebovali pro ségru, měl by je i déle
Fakt? Tak super, tím lépe, to seženu snad i u nás, já myslela, že do toho musí být nějaký extra rozměr. ![]()
@Moise My právě předáme klasickou postýlku pro miminko sourozenci v září, takže radši koupím už větší. Malé je teď rok a půl. ![]()
U nás děti do těch cca 3 let taky spali pod peřinama s postýlky. Ale my jsme měli ty delší 130cm, ale polštář 60×40 jim taky v pohodě stačil.
Taky mame tento rozmer a ma velkou perinu a polstar 50×70 vnitrek - na to normalni povlak ze sady. Nijak to nevadi, akorat to po stranach zahrnu pod nej…
@Pipet koukam, ze dcera ma uz skoro 6,5.. Jak dlou myslis, ze se jeste do tehle postele vejde? Premyslela jsem, jak dlouho nam vydrzi ![]()
@Majdula83 to mě taky zajímá, páč všichni komplet mě od koupi této postele zrazují, že bude jenom na chvíli
Loni mi ji zkoušel šestiletý syn v obchodě a ještě se tam vešel (ale je výškově nadprůměrný). My s ní tak nějak počítáme do nástupu do školy, pak budeme kupovat velkou postel spolu s dalším nábytkem…
@Pivonka.Lucni aha, tak to bych asi koupila větší, otázka je, jestli se tam vejde
Fakt nevím, ještě ji doma nemáme. My jsme dávali staršího ve 2 letech a 4 měsících do velké postele s velkou peřinou a ztrácel se v tom ![]()
Asi bych taky koupila už normální. Nějaký mezirozměr speciální do této postele asi neexistuje
Syn má od 2 let velkou peřinu, krásně se vejde a méně se odkopává ![]()
@Majdula83 Ona je prcek, podle mě tam vydrží tak do střední školy ![]()
No ale aktuálně měří asi 115cm a místa tam má ještě dost. Ještě tak rok a dostane velkou postel a tuhle bude mít mladší syn.
@Pipet Diky
odpoledne probehne kontrolni mereni pro porovnani ![]()