Jaké povlečení do postele 160x70?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.3.15 12:35

Jaké povlečení do postele 160x70?

Ahoj maminky, chci se zeptat, kde sehnat povlečení a peřinku s polštářkem do postýlky 160×70? A jaké rozměry jsou asi tak nejvhodnější? Máme v plánu koupit tuto postýlku.. je s ohrádkou, takže aby tam to tam nebylo moc narvané. :) Díky za info. Pokud znáte nějaký spolehlivý internetový obchod, klidně hoďte adresu, u nás v tom pidi městě toho moc k sehnání není. :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10975
5.3.15 12:39

@Pivonka.Lucni Tak tento rozměr mají klasické dětské postele z Ikea. Naše děti mají klasické peřiny 140×200 a polštář 70×90 s menší výplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
5.3.15 12:40

Mame klasicke velke periny i polstar a syn si nestezuje. On spal pod velkou dekou i v male postylce.

• Citovat
  • Upravit
24798
5.3.15 12:40

Dcera má taky tenhle rozměr postele a normální rozměr polštáře a deky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
5.3.15 12:42

Budeme kupovat dceři podobnou postýlku z ikea a bude tam mít prozatím peřiny z malé postýlky, ještě se pod ně pohodlně vejde. Syn je měl do tří let a nebýt toho, že jsme je potřebovali pro ségru, měl by je i déle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.15 12:43

Fakt? Tak super, tím lépe, to seženu snad i u nás, já myslela, že do toho musí být nějaký extra rozměr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.15 12:44

@Moise My právě předáme klasickou postýlku pro miminko sourozenci v září, takže radši koupím už větší. Malé je teď rok a půl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
5.3.15 12:45

U nás děti do těch cca 3 let taky spali pod peřinama s postýlky. Ale my jsme měli ty delší 130cm, ale polštář 60×40 jim taky v pohodě stačil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
5.3.15 12:45

Taky mame tento rozmer a ma velkou perinu a polstar 50×70 vnitrek - na to normalni povlak ze sady. Nijak to nevadi, akorat to po stranach zahrnu pod nej…

@Pipet koukam, ze dcera ma uz skoro 6,5.. Jak dlou myslis, ze se jeste do tehle postele vejde? Premyslela jsem, jak dlouho nam vydrzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
5.3.15 12:50

@Majdula83 to mě taky zajímá, páč všichni komplet mě od koupi této postele zrazují, že bude jenom na chvíli :mrgreen: Loni mi ji zkoušel šestiletý syn v obchodě a ještě se tam vešel (ale je výškově nadprůměrný). My s ní tak nějak počítáme do nástupu do školy, pak budeme kupovat velkou postel spolu s dalším nábytkem…

@Pivonka.Lucni aha, tak to bych asi koupila větší, otázka je, jestli se tam vejde :think: Fakt nevím, ještě ji doma nemáme. My jsme dávali staršího ve 2 letech a 4 měsících do velké postele s velkou peřinou a ztrácel se v tom :lol:
Asi bych taky koupila už normální. Nějaký mezirozměr speciální do této postele asi neexistuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.3.15 12:52

Dcera tam má polštář a peřinu ještě z malé postýlky a ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
5.3.15 13:04

Syn má od 2 let velkou peřinu, krásně se vejde a méně se odkopává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.3.15 13:11

@Majdula83 Ona je prcek, podle mě tam vydrží tak do střední školy :mrgreen:
No ale aktuálně měří asi 115cm a místa tam má ještě dost. Ještě tak rok a dostane velkou postel a tuhle bude mít mladší syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
5.3.15 13:12

@Pipet Diky :-) odpoledne probehne kontrolni mereni pro porovnani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
5.3.15 13:22

Syn má nějakých 117cm a taky se zatím v pohodě vejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie