Jaké příznaky u porodu

723
6.2.14 16:20

Jaké příznaky u porodu

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, kdy jde opravdu do tuhého a začnu rodit (jaké jsou příznaky). Docela se bojím, že to u mě nastane co nevidět :?. Poslední dobou mě bolí v kříži, nikdy předtím, mě nebolelo. Přítel mi říká, že mi strašně spadlo bříško poslední dobou a k tomu mi taky poslední dobou uniká mléko z prsou. Poslední dobou mám často posličky (teda doufám, že to ještě dlouhou dobu jen poslíčcy budou :mrgreen: ) Jsem na rizikovým těhu a i doktorka mi, řekla, že klidně můžu porodit předčasně (termín mám koncem února). Jaké příznaky, že budete rodit, jste měli vy? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8521
6.2.14 16:25

Praskla mi voda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
6.2.14 16:26

@lucieluciova praskla mi voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
6.2.14 16:27

@Radiiik @balenka A než vám praskla voda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
6.2.14 16:28

Pořádný tlak do konečníku, pak praskla voda a pak už to jelo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
6.2.14 16:28

@lucieluciova
Mně tedy voda nepraskla. To až 15 minut před samotným porodem. U mě to začalo bolestmi v zádech, které vystřelovaly do břicha.

• Citovat
  • Upravit
11117
6.2.14 16:29

@lucieluciova
u me jenom a pouze krizove bolesti a to az do doby, kdy jsem byla otevrena na 7 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
6.2.14 16:29
@lucieluciova píše:
@Radiiik @balenka A než vám praskla voda?

Měla jsem tvrdnutí břicha co šest minut, pak pět, čtyři, pak jsem vstala z gauče a praskla mi voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
6.2.14 16:31

@lucieluciova odešla mi hlenová zátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723

@Menora Mě taky bolí záda :( tak jen doufám, že malej v bříšku ještě chvíli zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
@balenka píše:
@lucieluciova odešla mi hlenová zátka

Ta mi odešla tak dva dny předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
6.2.14 16:32

@lucieluciova Ta záda mě ale začala bolet až když opravdu porod začínal, tzn. za cca. 20 hodin jsem porodila.

• Citovat
  • Upravit
723
6.2.14 16:33

@Menora Mě už bolí spíš poslední dobou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
6.2.14 16:33

@lucieluciova Praskla mi voda, předtím ale bolesti jak hrom, a já to šla uklidnit do vany. :roll: I kdyby se miminko narodilo dnes, nic se nestane. Já měla termín 28.2 a dcera se narodila 6.2.takže dnes už slaví 19 narozeniny. :pankac: Nakonec jsem byla ráda, že to do toho konce měsíce nepočkalo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
6.2.14 16:38

Ahoj, to, co píšeš jsem měla přesně také, když jsem rodila před 7.měsíci, ale bolest zad, spadlé bříško, poslíčky a unikání mleziva jsem měla cca od 30tt a nakonec jsem ještě týden přenášela. Až půjde do tuhého a bude čas jet do porodnice, musíš mít kontrakce pravidelné aspoň po 3 minutách, teprve nastal čas, samozřejmě ne, pokud půjde o extrém :lol:… já byla taky prvorodička a měla strach, že porodím doma, že to nepoznám, je to jako posličky, nebo silná bolest při menzes, opakovaly se po 20 minutách a stupňovaly, čím menší intervaly, tím byly silnější, ale dá se to doma vydržet, vystupňovaly se po 9 hodinách na 3 minuty, tak jsme jeli a v porodnici jsem strávila ještě 8 hodin + píchnutí plodovky, než se malá podívala na svět :-)… u každého je to INDIVIDUÁLNÍ s neboj, až to přijde, to prostě poznáš :mavam: Hodně štěstí :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí