Jaké rodinné auto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.9.16 14:21

@axlpol to je kus teda :mrgreen: už se vidím jak se s ním snažím zaparkovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.16 14:22

@Moise neee neplánujeme. konečná. Já mám izzyho a ten je tak super skladnej že se mi vyjde i do kufru od obyč fábie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.16 14:24

@Katerina308 no naposledy to byl fakt boj. Musela jsem zvážit co vzít a co ne. nakonec se tam nevešel kočár :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
9.9.16 14:27

Já osobně mám peugeota partnera tepee a spokojenost, je prostorný, velký kufr, jak se ojetina pohybuje cenově, to netuším. Kamarádi měli Berlingo, což je to samé a teď koupili další, tentokrat partnera. Je na tom super, že do kufru člověk hodí i nastojato nesložený kočár ;-). Pak máme ještě auto větší, Hyundai H1, ale to už do cenového limitu fakt nepořídíte a asi pro vás zbytečný. Ale pro mne je to na prostor top…

• Citovat
  • Upravit
542
9.9.16 14:30

Myslím, ze Turan je nejlepsi volba! Ja mam ted novorozence a jezdím opel Antaru SUV a manžel Audi q7 a ja budu měnit auto za Turana, po naloženi kočárku, psa a věci jedu naložena. A Turan je krasny rodinný vůz ale asi se nedá pořídit za 130 tis. My teda kupujeme nového tak nevim kolik stojí ojetý. Ale v autech je to pro rodinu top :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10325
9.9.16 14:41

@králíček 777 Pokud jste na auta nenároční, tak Vám může i ten Roomster dobře posloužit. Doporučil bych najít si nějaký u autorizovaného prodejce Škoda (nabídku najdeš jako Škoda Plus).
Touran za tu cenu bude minulá generace před první modernizací, tedy dost poruchové auto.
Berlingo/Partner by Vám mohlo posloužit dobře. Jen je na tom znát ten užitkový původ konstrukce auta.
Za úvahu by možná stálo malé MPV typu Opel Meriva, Hyundai ix20, Kia Venga, Citroen C3 Picasso, ale upřímně - Octavia druhé generace nabídne prostoru více i jako liftback.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
9.9.16 15:02

Ono fakt záleží na tom, jak a k čemu to auto budete nejvíc používat. Nám třeba konkrétně partner vůbec nevyhovoval. Super byly určitě šoupací dveře, tam se dávaly děti do autosedačky mnohem lépe, i se dozadu vešel kočár a nemusel se skládat. Ale na dovolené a cesty nám vůbec nevyhovoval, věci jsme měli v kufru naštosované do výšky na sebe, v kombíku tam máme víc místa jakoby naležato :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.16 15:24

My mame Toyotu sakra… auris touring sports… pretoze je 4 cm sirsia nez fabka, a tak sa mi lepsie vojde zadok medzi autosedacky, ked vezieme aj babicku (5 ludi v aute), a tiez preto, ze ma dlhsi zadok, a manzel prestat nadavat pred kazdou cestou, ze musim brat celu domacnost ( :andel: ) a ze auto nie je nafukovacie, a ze tam sklada sokoban. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.16 15:26
@axlpol píše:
Máme Renault Espace a není lepší :lol: dvojčecí kočár vejde bez skládání, později plánujeme dovolené s autem, takže naložíme cokoli. Sedačky jsou dělitelné, vyndavací, takže vozíme jen kolik potřebujeme. Když jsou oslavy a rozvážíme rodinu tak všech sedm, když jsme jen s dětma, tak jen čtyři…Spotřeba nafty kolem 6-7l naftyna 100km.Jako prvořidička s ním jezdím bez potíží, je z něj přehled, protože sedím vysoko, takže se i dobře nasedá. Rodiče jsou staří, takže taky se nechají rádi odvézd, protože se jim dobře nastupuje.

Ked sme vyberali prve auto, tak mi kolegovia vraveli, ze Renault zerie aj travu pri ceste :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
9.9.16 15:31

Máme VW Caddy life a jsme max. spokojení. Obr kufr, vzadu tři plnohodnotné sedačky, plno místa a šoupací dveře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.9.16 15:31

@králíček 777 já mám pouze zkušenost se škodovkama. Skoro 9let jsem jezdila s octávkou a ted jezdím supíkem combi a nedám na něj dopustit jenom do těch 130tisíc to asi není reálný nemá cenu kupovat něco co má nalítáno jak stěhovavý ptáci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
9.9.16 19:51

@králíček 777 Dělala jsem autoškolu v loni a právě v Roomsteru(už tady zazněl)jak jsem potom sedla do našeho Espace, tak se otevřel svět 8o V Roomsteru jsem si připadala stísněně…no nepředstavím si v něm ještě děti, věci.
Je to o zvyku, mi už Espace připadá malý, uvažujeme o výměně za prodlouženou verzi :D Pokud ovšem neplánujete více dětí, rodinné výlety s babičkama nebo dovolené s koly nebo přespávání v autě, kempování, tak by jste jej nevyužili, to uznávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
9.9.16 20:37

@Katerina308 Vejdeme. Staršímu nebereme odrážedlo ale skejtík. Kočár máme hodně skladný, máme Britax Motion, složit na placku se dá i korba. Cestujeme poměrně často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.9.16 19:49

Za mě Citroen Berlingo! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie