Jaké svrchňáčky na noc?

71
19.12.12 19:06

Jaké svrchňáčky na noc?

Zdravím všechny látkující maminky a prosím o radu. Chci koupit nějaké svrchňáčky na noc a nemůžu se rozhodnout. Ve hře jsou fleecové Anavy http://www.latkovky.cz/…tky-novinka/ nebo Disana http://www.latkovky.cz/…a-suchy-zip/. Malá má necelých 8kg a disany jsou uváděné velikost od 9kg, tak nevím jak by seděli. Co byste doporučily, ze svých zkušeností? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
19.12.12 19:08

Určitě ne flísáky, na noc nic moc, nejsou to žádné držáky, spíš na časté přebalování přs den. Vlňáky bezva. já bych teda brala natahovací. Velikost určitě větší, noční plína je objemější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.12.12 19:22

Flísáky anavy, není to s nima tak děsný a s hodně savou plínou by se dali, ale nezakryjí celou plínu, když je nacpaná vkládačkama. Takže pyžamko zavlhne u horního kraje od vyčuhující plíny.

Od disan bych volila spíš natahovací vlňáky než na sucháč, jsou fakt super, držáky.
jeden čas jsem ale používala i vlňáky aitu a ačkoliv jsou jednovrstvé a jakoby „díraté“, tak právě krásně větrali a nic nepustili :palec: Bohužel i velké velikosti mají poměrně nízký sed, takže zase problém s vyčuhující plínou.

Jinak já jsem se nějakou dobu bránila pulkám na noc, ale pak jsem je začala používat u nejstaršího, když měl skoro 3roky a i ty vlňáky někdy provlhly a tam můžu říct, že jsou super totsbots pulky, nemají žádné gumičky kolem nožiček a na lemování, takže okraje nevzlínají vlhkost a jsou fakt neprůstřelný. A tak nějak používám pulky dál a vlňáky šli k ledu, nebaví mě údržba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
19.12.12 19:34

Já dávám na noc doma pletené natahovací vlňáčky ;) si s nima vyhraju při pletení a pak se kochám když je dávám ;-) se trochu musím pochlubit :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
19.12.12 19:51

Ze začátku stačí flísáčky, ale my musíme už dlouho používat pulky, jinak máme všude mokro. Vlňáky jsem používala jen u dcery před 3 lety, nějak mi nepřirostli k srdci, nemusím ani moc svetry apod. Nemám pocit že by se mi oprudil v pulkách přes noc…mě ty děti čůrají čím dál tím méně v noci a tak se i často budíme se suchou plínou (oba kolem 18 měsíců čůrali míň přes noc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
19.12.12 20:09

Taky bych zvolila vlňáčky, klidně i nějaké doma dělané a větší velikost, noční plena je objemná ;). Flísáčky taky používám - doma šité ze dvou vrstev flísu a nikdy nezklamaly, ale pořád mi přijde, že ty vlněné dýchají víc.
PUL bych nevolila už z toho důvodu, že ty gumičky vytvářejí docela otlaky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
19.12.12 20:10

Já jsem pro PULky, i když je nezmiňuješ. mám haipadaipa, dají se vycpat vším možným vejdou se tam anavy, prostě všechno jsou velký. mám na 10kg velikost L a měla jsem ji už před časem a fungovala výborně. a nově mám s tímhle vzorem :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
19.12.12 20:10
@lafayette píše:
Taky bych zvolila vlňáčky, klidně i nějaké doma dělané a větší velikost, noční plena je objemná ;). Flísáčky taky používám - doma šité ze dvou vrstev flísu a nikdy nezklamaly, ale pořád mi přijde, že ty vlněné dýchají víc.
PUL bych nevolila už z toho důvodu, že ty gumičky vytvářejí docela otlaky. :nevim:

jo a otlaky - ty haipa daipa tam mají fleesové okraje, netlačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.12.12 20:13

@Saroya taky mám HD a ten flís hrozně táhne vlhkost, ještě víc jak polyesterové lemovky, co jsou většinou na pulkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
19.12.12 20:14

Fleesove anavy mam a jak anavy chvalim kudy chodim, temto jsem na chut neprisla…prijde mi, ze tolik toho nezadrzi jako dobre naimpregnovane vlnaky a taky jak pise gladys, nezakryji celou plinu, kor kdyz je fakt vycpana.

radsi natahovaci vlnaky disana, ale ta udrzba me taky neba. ja mam nejradsi Pulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
19.12.12 20:18

Na noc jsem zkoušela PUL Bamboolik nebo Tots Bots a oboje obstály dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
19.12.12 20:21

Já vlňáky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: PULky mám taky, ale jen na patentky, nesnáším totiž sucháče :pocitac: :pocitac: :pocitac: PULky používám spíš na ven jako náhradní do tašky na kočár… Vlňáčky volím hlavně proto, že já si u nich dělám hodně vysoký sed a dítka tak mají ledviny hezky v teplíčku ;-) což pávě u těch PUL zrovna moc nejde :-( fleesáčky jsem nikdy neměla, tak ty těžko zhodnotím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.12.12 20:33

@suik a jaký máš vzor těch flísáků? já mám pocit, že ty jednobarevné jsou trochu odolnější jak vzorované (mám modré a růžové se vzorem a pak zelené jednobarevné a ty zelené udrží rozhodně víc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
19.12.12 20:36

Disany jsou super já jsem na 9 kg vzala hned ty skoro největší a pohodička.. zatím jsem nalanolínovala jen jednou a kráásně drží! a hned mohu doporučit i longísky :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7711
19.12.12 20:37
@Mysicka31 píše:
Já vlňáky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: PULky mám taky, ale jen na patentky, nesnáším totiž sucháče :pocitac: :pocitac: :pocitac: PULky používám spíš na ven jako náhradní do tašky na kočár… Vlňáčky volím hlavně proto, že já si u nich dělám hodně vysoký sed a dítka tak mají ledviny hezky v teplíčku ;-) což pávě u těch PUL zrovna moc nejde :-( fleesáčky jsem nikdy neměla, tak ty těžko zhodnotím :nevim:

ha přesně jako u mě až na to že u mě sucháč vítězí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí