Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebuji koupit vakuové pytle. Bude to dárek a proto by jsem byla ráda aby něco vydrželi a hlavně opravdu drželi vysátý. Jaký máte, kde jste je kupovali a za kolik? Koukala jsem na Jysk a má 3ks za 199. Na MMB prodávají 9ks kolem 200kč. Nevím jestli to bude znát i na kvalitě. Vyzkoušel jste je někdo? Jakou velikost je potřeba koupit? Aby jsem doma nezjistila, že se mě do toho nic nevejde. Nemáte zkušenost s reklamací? Kdyby jsem je např. koupila v tom Jysku a zjistili jsme že nefungují? ![]()
@jutinka Ani mě nenapadlo, že by je taky prodávali. Dá se říct, že k nim nechodím, tak ani nevím co kromě oblečení nabízí.
Taky nechodim, ale dostala jsem echo ze je tam prodavaji a stejne jako v obchodech ale levnejsi.. tak jsem tam sla a nakoupila… vysajes vzduch, vsechno vypada ok a za par dni ten pytel je zase plnej vzduchu, netesni, unika vzduch.. hodne chvali z topshopu.. tak budou asi kvalitni
Já mám obyčejné od větví a za ty prachy jsou super. Mám v nich věci vždycky minimálně půl roku a bez problémů.
Nemáte zkušenosi s voňavými pytli? Jsou prý barevné a mám strach jestli to po čase nezabarví uložené oblečení.
@goldenka píše:
Pokud je to ještě aktuální tak můžu rozhodně doporučit z Tchiba. Velké, výborně se vyfouknou! Dají se sehnat přes e-shop.