Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Maminky prosim poradte kde jste koupili nejake kvalitni zimni boticky pro chlapecka. Mame velikost 23 a fungujeme uz temer jen bez kocarku tak potrebuju aby neco vydrzeli. Dekuji
Kupujeme s goretexem… Značek je víc, beru Superfit. Stačí jedny - nepromoknou.
Ecco nebo Primigi. Slavne Superfity nam na horach v desti promokly, takze za nas ty uz nee
Ahoj, za mě Primigi, Superfit taky dobrý, ale jsou hodně drahý, takže já řeším nákup na aukru, mimibazaru..Vybereš si zde kvalitní značkové botky za zlomek ceny a většinou jsou v tak dobrém stavu, že je ještě někomu prodáš. Na tu jednu sezonu se to fakt nevyplatí kupovat nové.-)
Krasne a kvalitni boty maji tady http://www.detskeboty.cz/ .
No tak to ja bych diteti jete boty po nekom koupila maximalne jako nahradni…a jeste ani to ne - to bych radeji koupila nejake levnejsi, ale nove.
@keti píše:
Ahoj, za mě Primigi, Superfit taky dobrý, ale jsou hodně drahý, takže já řeším nákup na aukru, mimibazaru..Vybereš si zde kvalitní značkové botky za zlomek ceny a většinou jsou v tak dobrém stavu, že je ještě někomu prodáš. Na tu jednu sezonu se to fakt nevyplatí kupovat nové.-)
Tak v tomhle ohledu mam jasno nerada bych malemu znicila nohu a tak boty jedine nove. Ale dekuji za tip:-)
Taky teda doporučuji Superfit a na malou nožku jsme měli zimní Essi. Ty hlavně drží dobře nožičku a taky nám nepromokli ani na horách. Měli jsme dvoje a bylo to zbytečné, malej toho ještě tolik na sněhu neušel, takže jsou jako nový. Takový bych se nebála koupit a ani se je nestydím prodat, oproti tomu třeba botasky jsou znatelně nošené a prodávám je za pakatel jen na lítačku nebo jako náhradní. Takže zimní boty v dobrém stavu klidně nošené. Botky kupuju přes internet nebo na mimibazaru, tam se dají potom i prodat.
@zdenik1988 píše:
Tak v tomhle ohledu mam jasno nerada bych malemu znicila nohu a tak boty jedine nove. Ale dekuji za tip:-)
no napodobne. Ecco v Praze kupujeme v outletu ve Sterboholech a Primigi maji u Bati na Vaclavaku.
Já kupuji Superfit, bydlíme skoro na horách, hodně sněhu… jsme hodně venku a nepromokají. Měli jsme minulý rok jen jedny a stačilo
Náhradní jsme vůbec nepotřebovali.
Holky, oni ty Superfitky nemají kožíšek - byla v tom prckům zima???
nebo stačí teplá či termo ponožka..
díky ![]()
@zdenik1988
Jak jsem ti psala odkaz na webovky, tak maji prodejnu v Holešovicích. Nakupuje tam ale hrozne moc mamin, takže někdy o nervy čekat nez na tebe přijde rada…
@zdenik1988
mi koupili tyhle- Santé- botky-jsou super -teploučky a po straně na zip-což je uplně super
protoze malej má širši nožku