Jaké zimní botičky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
401
1.11.12 08:47

Jake zimni boticky?

Maminky prosim poradte kde jste koupili nejake kvalitni zimni boticky pro chlapecka. Mame velikost 23 a fungujeme uz temer jen bez kocarku tak potrebuju aby neco vydrzeli. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
1.11.12 08:49

Kupujeme s goretexem… Značek je víc, beru Superfit. Stačí jedny - nepromoknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.11.12 08:51

Ecco nebo Primigi. Slavne Superfity nam na horach v desti promokly, takze za nas ty uz nee

• Citovat
  • Upravit
287
1.11.12 09:00

Ahoj, za mě Primigi, Superfit taky dobrý, ale jsou hodně drahý, takže já řeším nákup na aukru, mimibazaru..Vybereš si zde kvalitní značkové botky za zlomek ceny a většinou jsou v tak dobrém stavu, že je ještě někomu prodáš. Na tu jednu sezonu se to fakt nevyplatí kupovat nové.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
1.11.12 09:04

Krasne a kvalitni boty maji tady http://www.detskeboty.cz/ .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.11.12 09:05

No tak to ja bych diteti jete boty po nekom koupila maximalne jako nahradni…a jeste ani to ne - to bych radeji koupila nejake levnejsi, ale nove.

• Citovat
  • Upravit
401
1.11.12 09:10
@keti píše:
Ahoj, za mě Primigi, Superfit taky dobrý, ale jsou hodně drahý, takže já řeším nákup na aukru, mimibazaru..Vybereš si zde kvalitní značkové botky za zlomek ceny a většinou jsou v tak dobrém stavu, že je ještě někomu prodáš. Na tu jednu sezonu se to fakt nevyplatí kupovat nové.-)

Tak v tomhle ohledu mam jasno nerada bych malemu znicila nohu a tak boty jedine nove. Ale dekuji za tip:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
1.11.12 09:12

Mate nejaky tip kde je koupit v Plzni nebo Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
1.11.12 09:17

Taky teda doporučuji Superfit a na malou nožku jsme měli zimní Essi. Ty hlavně drží dobře nožičku a taky nám nepromokli ani na horách. Měli jsme dvoje a bylo to zbytečné, malej toho ještě tolik na sněhu neušel, takže jsou jako nový. Takový bych se nebála koupit a ani se je nestydím prodat, oproti tomu třeba botasky jsou znatelně nošené a prodávám je za pakatel jen na lítačku nebo jako náhradní. Takže zimní boty v dobrém stavu klidně nošené. Botky kupuju přes internet nebo na mimibazaru, tam se dají potom i prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.11.12 09:17
@zdenik1988 píše:
Tak v tomhle ohledu mam jasno nerada bych malemu znicila nohu a tak boty jedine nove. Ale dekuji za tip:-)

no napodobne. Ecco v Praze kupujeme v outletu ve Sterboholech a Primigi maji u Bati na Vaclavaku.

• Citovat
  • Upravit
8325
1.11.12 09:31

Já kupuji Superfit, bydlíme skoro na horách, hodně sněhu… jsme hodně venku a nepromokají. Měli jsme minulý rok jen jedny a stačilo ;) Náhradní jsme vůbec nepotřebovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.11.12 09:36

Holky, oni ty Superfitky nemají kožíšek - byla v tom prckům zima??? :think: nebo stačí teplá či termo ponožka..
díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
1.11.12 09:53

@zdenik1988
Jak jsem ti psala odkaz na webovky, tak maji prodejnu v Holešovicích. Nakupuje tam ale hrozne moc mamin, takže někdy o nervy čekat nez na tebe přijde rada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
1.11.12 09:59

Za nás jedině superfit s goretexem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
1.11.12 10:08

@zdenik1988 :mavam: mi koupili tyhle- Santé- botky-jsou super -teploučky a po straně na zip-což je uplně super :palec: protoze malej má širši nožku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková