Jaká je vana Ravak Rosa?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3226
25.2.11 14:09

jakiá je vana rosa

Ahoj holky,vybírám vanu a líbí se mi rosa.jaká je??vejdem se tam třeba i oba?chci pohodlnou.a ještě jestly je lepší rosa1 nebo rosa2 všude píši že rozdíl je jen v návrhu,ale ta 2.mě příjde užší na kouknutí nevím.jasně že nejlepší je si jít do ní lehnout, ale ted se tam nedostanu a potřebuju vědět typ do zítřka než příjde dělat odpady kuli místu na baterii.díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
25.2.11 14:14

My jí máme a v pohodě se tam oba vejdem,je fakt celkem velká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.2.11 14:21

mame rosa II uz 6 let a spokojenost.

Oba se vejdem- deti dokonce 3 i vice :-D

mame koupelnu 2×2 metry, chteli jsme velkou vanu a mame ji

Rozdily jsou myslim jen ve zkoseni vany… dvojka se nahoru rozsiruje a jednicka bude asi stejna dolu i nahore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2321
25.2.11 14:53

My máme taky Ravak Rosa1 a jsme sní max spokojení, vejdeme se tam s manžou oba v pohodě :palec:Máme ji v paneláku. Je lacinější naž rosa2 a myslím, že tam žádný velký rozdíl nebyl.
Já mám teď sice malinko problém s umýváním se naklonit na druhou stranu, ale to není žádná vada vany, ale mého pupíku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
25.2.11 15:20

Máme myslím Rosa I, je stejně široká nahoře i dole. S tou dvojkou by to možná ušetřilo nějakou vodu :nevim:
Jinak se vejdeme v pohodě oba, máme ji přes 3 roky i s tou super skleněnou zástěnou (sice dost předraženou :zed: , ale co už :lol: ) a naprostá spokojenost :wink:

http://www.ravak.cz/…v/rosa_i.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
25.2.11 16:24

tak fajn ,asi půjdu do té dvojky,a co baterii kde jí máte ,ono asi není moc možnosí že :mrgreen: když jí dám na tu stranu jako naproti co ležim tak když si manžel lehne naproti mě bude jí mít ale na hlavě :nevim: nevím jak to máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
25.2.11 19:56

My máme Rosa I a připadá mi větší o trochu než ta II.Baterii mám naproti mě jak ležím,ale trochu posunuté ať to tam nezavazí .Tak ať dobře vybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
25.2.11 19:57
quinny píše:
Máme myslím Rosa I, je stejně široká nahoře i dole. S tou dvojkou by to možná ušetřilo nějakou vodu :nevim:
Jinak se vejdeme v pohodě oba, máme ji přes 3 roky i s tou super skleněnou zástěnou (sice dost předraženou :zed: , ale co už :lol: ) a naprostá spokojenost :wink:http://www.ravak.cz/…v/rosa_i.jpg

Quinny a za kolik jste tu zástěnu koupily?My ji chceme teď kupovat tak by mě to zajímalo.Díky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
26.2.11 08:51

bez pár korun 12800,– :zed:
ale jak říkám, je to 3 roky zpět :wink:

Baterii máme tak jak je to na obrázku. Praktičtější by pro nás bylo, kdyby byla jinde, ale to by pak zase byla zástěna skoro k ničemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
26.2.11 21:33

Měli jsme 1, je větší něž 2 a budeme jí kupovat ted zase. Vešli jsme se do ní s manželem a v pohodě se vejde i 1 z nás a obě děti

• Citovat
  • Upravit
3226
27.2.11 08:27

holky moc díky za postřehy,uvidíme kterou vemem,ale jednu určitě,zástěnu mit nebudem,budem mít i sprcháč :-D ,a baterii jsme nakonec vyřešily s vodákem tak, že nám jí dá přímo do vany aby nikde nepřekážela,řikal že to nebude o tolik dražší když bude baterie obyčejná tak cca 2000.tak jsme to nakonec odsouhlasily,na všem šetříme,tak aspon ted malinko přidáme.snad to bude stát za to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
28.2.11 14:56
quinny píše:
bez pár korun 12800,– :zed:
ale jak říkám, je to 3 roky zpět :wink:Baterii máme tak jak je to na obrázku. Praktičtější by pro nás bylo, kdyby byla jinde, ale to by pak zase byla zástěna skoro k ničemu :lol:

Ty brdo tak to je celkem dost.No já ještě uvidím s tou zástěnou.Ale je to super věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.7.13 20:18

Ravak Gentiana

Ahoj, a nemate nekdo Ravak Gentiana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
8.7.13 20:29

@sona.sta my jsme ji akorat dnes koupili, jeste ji nemame zabudovanou, ale pan v prodejne nam ji vychvalil do nebes, tak doufam, ze nekecal :nevim: libi se nam, jak je velika :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
8.7.13 20:30

Ahoj my ji máme na chalupě-bez polštářku i bez madla, baterii ze zdi. Jsme z ní nadšení-brali bychom ji i domů ;) je prostorná, to „sedátko“ je tam bezva-obzvlášť manžel si ho pochvaluje-sedí tam a sprchuje se v sedě (no comment, to jsou ti chlapi) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný