Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,vybírám vanu a líbí se mi rosa.jaká je??vejdem se tam třeba i oba?chci pohodlnou.a ještě jestly je lepší rosa1 nebo rosa2 všude píši že rozdíl je jen v návrhu,ale ta 2.mě příjde užší na kouknutí nevím.jasně že nejlepší je si jít do ní lehnout, ale ted se tam nedostanu a potřebuju vědět typ do zítřka než příjde dělat odpady kuli místu na baterii.díky ![]()
My jí máme a v pohodě se tam oba vejdem,je fakt celkem velká ![]()
mame rosa II uz 6 let a spokojenost.
Oba se vejdem- deti dokonce 3 i vice ![]()
mame koupelnu 2×2 metry, chteli jsme velkou vanu a mame ji
Rozdily jsou myslim jen ve zkoseni vany… dvojka se nahoru rozsiruje a jednicka bude asi stejna dolu i nahore
My máme taky Ravak Rosa1 a jsme sní max spokojení, vejdeme se tam s manžou oba v pohodě
Máme ji v paneláku. Je lacinější naž rosa2 a myslím, že tam žádný velký rozdíl nebyl.
Já mám teď sice malinko problém s umýváním se naklonit na druhou stranu, ale to není žádná vada vany, ale mého pupíku ![]()
Máme myslím Rosa I, je stejně široká nahoře i dole. S tou dvojkou by to možná ušetřilo nějakou vodu ![]()
Jinak se vejdeme v pohodě oba, máme ji přes 3 roky i s tou super skleněnou zástěnou (sice dost předraženou
, ale co už
) a naprostá spokojenost ![]()
tak fajn ,asi půjdu do té dvojky,a co baterii kde jí máte ,ono asi není moc možnosí že
když jí dám na tu stranu jako naproti co ležim tak když si manžel lehne naproti mě bude jí mít ale na hlavě
nevím jak to máte?
My máme Rosa I a připadá mi větší o trochu než ta II.Baterii mám naproti mě jak ležím,ale trochu posunuté ať to tam nezavazí .Tak ať dobře vybereš.
quinny píše:
Máme myslím Rosa I, je stejně široká nahoře i dole. S tou dvojkou by to možná ušetřilo nějakou vodu
Jinak se vejdeme v pohodě oba, máme ji přes 3 roky i s tou super skleněnou zástěnou (sice dost předraženou, ale co už
) a naprostá spokojenost
http://www.ravak.cz/…v/rosa_i.jpg
Quinny a za kolik jste tu zástěnu koupily?My ji chceme teď kupovat tak by mě to zajímalo.Díky. ![]()
bez pár korun 12800,– ![]()
ale jak říkám, je to 3 roky zpět ![]()
Baterii máme tak jak je to na obrázku. Praktičtější by pro nás bylo, kdyby byla jinde, ale to by pak zase byla zástěna skoro k ničemu ![]()
Měli jsme 1, je větší něž 2 a budeme jí kupovat ted zase. Vešli jsme se do ní s manželem a v pohodě se vejde i 1 z nás a obě děti
holky moc díky za postřehy,uvidíme kterou vemem,ale jednu určitě,zástěnu mit nebudem,budem mít i sprcháč
,a baterii jsme nakonec vyřešily s vodákem tak, že nám jí dá přímo do vany aby nikde nepřekážela,řikal že to nebude o tolik dražší když bude baterie obyčejná tak cca 2000.tak jsme to nakonec odsouhlasily,na všem šetříme,tak aspon ted malinko přidáme.snad to bude stát za to. ![]()
quinny píše:
bez pár korun 12800,–
ale jak říkám, je to 3 roky zpětBaterii máme tak jak je to na obrázku. Praktičtější by pro nás bylo, kdyby byla jinde, ale to by pak zase byla zástěna skoro k ničemu
Ty brdo tak to je celkem dost.No já ještě uvidím s tou zástěnou.Ale je to super věc.
@sona.sta my jsme ji akorat dnes koupili, jeste ji nemame zabudovanou, ale pan v prodejne nam ji vychvalil do nebes, tak doufam, ze nekecal
libi se nam, jak je velika ![]()
Ahoj my ji máme na chalupě-bez polštářku i bez madla, baterii ze zdi. Jsme z ní nadšení-brali bychom ji i domů
je prostorná, to „sedátko“ je tam bezva-obzvlášť manžel si ho pochvaluje-sedí tam a sprchuje se v sedě (no comment, to jsou ti chlapi) ![]()