Jakou intimní hygienu do porodky?

313
1.11.12 14:48

jakou intimní hygienu do

Ahojte ženy, jakou intimní hygienu jste si s sebou braly do porodky? A jestli můžete doporučit nějaký neparfémovaný sprcháč, či šampon, relativně cenově úměrný? Děkuji za nějaké info a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1072
1.11.12 14:50

Lactacyd pěnu, myla jsem se s ní celá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
1.11.12 14:51

Od ryoru levandulovy sprchovy gel, je jak na intimni hygienu, tak na cele telo, prirodni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
1.11.12 14:55

Na mytí spodku doporučuju hlavně PET flašku se „sportovním“ uzávěrem, prostě aby s ní šlo šplíchat. Dáš do toho buď jen čistou vodu nebo s příměsí nějakého intimního mycího gelu či levandulového a čajovníkového olejíčku. Pak nemusíš chodit po každém WC do sprchy, je to prostě takový přenosný bidet :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
1.11.12 14:56

Saforelle. Používala jsem ho mj. i na mytí těla a vlasů, takže jsem s sebou netahala spoustu lahviček.

• Citovat
  • Upravit
jasmina27
1.11.12 15:01
@nepřihl. hana20:00 píše:
Saforelle. Používala jsem ho mj. i na mytí těla a vlasů, takže jsem s sebou netahala spoustu lahviček.
:potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
3164
1.11.12 15:03
@jasmina27 píše: :potlesk: :palec:
:potlesk: :palec: Jojo, super věc :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
1.11.12 15:18

SEBA MED, tuhe mydlo v krabicce. http://www.picnicsro.cz/…et-100g.html doporucovali to i v porodnici. Ja se mezi nohama „ošmrdlala“ timdle tuhym mydlem, protoze jsem ten prisernej otok a to siti nechtela holou rukou moc zkoumat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
1.11.12 15:20

@Sabi.M Taky tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
74217
1.11.12 15:35

Šampon, mydlo ma ruce a lactacyd mydlo z modrym pruhem, 2 rucniky, 1osusku, 2zinky.
Co pochybelo dovezl manzel nebo deda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.11.12 15:41

Neparfémovaný sprcháč i tělový mlíko jsem používala dětskou řadu Sensitive z DM, značky Babylove. Teď mám pro malou nějakej sprchošampon Schauma. Intimního je toho na pultech dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
1.11.12 15:56

Šampon, dětské neparfemované mýdlo v kostce (zkrátka to nejšetrnější) na mytí po šití a gel z dubové kůry na ošetření šití. Doporučuju minimálně 2 malé ručníky (na utírání „spodku“) a jednu osušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
1.11.12 16:17

Ahoj, já měla intimní gel Chilli a taky jsem s sebou měla mycí gel s dubouvou kůrou, hned po porodu se mě ptali, čim se budu mýt, tak Chilli mi doktorka schválila, ale dubovku nepovolila, protože moc vysušuje…chodila jsem do sprchy snad i desetkrát denně, chce to dobře osušit, doporučuji si s sebou vzít papírový kuchyňský utěrky, hnedka se to vyhodí, tak člověk nemá blbej pocit, že musí někde skladovat špinavej ručník od očistků, je to mnohem hygieničtější než ručník. Jinak tu dubovku jsem vyzkoušela asi dva týdny po porodu a všechno mě pěkně svědilo, ještě že mi to ta doktorka řekla, kdybych si to tam dala hned po porodu, tak mi ten spodek ani ulít, takže na ni bacha, člověk na ni může být i alergickej… jinak jsem měla ještě mastičku Hemagel, tak tu moc doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
1.11.12 16:50

Já používám od Hádka, je to přírodní kosmetika bez konzervantů a doporučuji, mám letité problémy s různými kvasinkami a tohle pomáhá, beru to taky do porodky…

http://www.karelhadek.eu/…1_brezna.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31333
1.11.12 17:04

Já se přiznám, že sem to vůbec neřešila a brala si do porodnice obyčejnej sprcháč Fa, kterým se běžně meju ;)
a spodek sem si první den dva myla víceméně jen čistou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí