Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím, poradíte mi / podělíte se o zkušenosti: potřebovala bych koloběžku pro syna - na jaře mu bude 5 let, ale je spíš menší a drobnější, chtěla bych, aby měla terénní kola (ne tedy takovou tu kovovou skládací městskou kolobrndu) a aby se dali dát na stupátko obě nohy za sebe - tak se přeci na koloběžce jezdí, ne? zdá se mi, že když už je koloběžka relat. vhodná velikostí a ne obří, tak má krátké stupátko a vejde se na něj jen jedna noha… Neporadili byste mi nějakou kolobrndu? Co máte doma vy pro podobně staré děti - nechci takové ty malé pro 3leté - naopak by měla vydržet nějakou chvíli.syn si ji už dlouho přeje koloběžku a čeká na ní od Ježíška. Navíc v obchodech mají vystavený pár typů, takže si je v reálu nemůžu prohlídnout a jen podle katalogu nechci vybírat (a to jsem z Prahy= obchodů plno!)všem děkuji za radu / zkušenosti
ja bych poridila prave tu kovovou, ta vydrzi. mala na ni jezdi od 4 let a zadny problem
Ahoj my před měsícem dcerce (4 a 1/2roku) koupily kolobrndu zn. MOUNT MACHINE (ve značkové prodejně Velamos) a naprostá spokojenost. Není to ta skládací, ale má velká nafukovací kola a brzdu na řidítkách. Zkus si to zadat do vyhledavače, myslím, že snad něco objevíš ![]()
Ahoj, prosím, poraďte koloběžku pro 4 letou holku, ale spíš drobnějšího vzrůstu
Našla jsem tuto. cz/d/spokey-pegasus-kolobezka/#utm_campaign=feedzbozi&utm_content=zbozi&utm_source=heureka. cz&utm_medium=ppc máte někdo zkušenost? Jinak jsem našla spíš koloběžky od 5 let, ale to se mi zdá na ni ještě dost velká. děkuji za tipy, rady
Tak odkaz nejde otevrit. je to kolobězka SPOKEY Pegasus dětská koloběžka. má vzadu 2 kolečka
Já jsem dětem kupovala tyto. Tedy o trochu větší, ale jsou s nimi spokojený. http://www.svetkolobezek.cz/…u-kolobezka/
@evulkanov Taky po nějaké pokukuju, ale jestli je to tahle http://kolobezky.heureka.cz/…specifikace/#… , tak má nosnost 20 kg, na naše mladá má necelé 4 roky a celých 18 kg, to by nebylo na dlouho.
Myslím si, že tu koloběžku, kterou jsi vybrala bude mít jen na letošek, příští rok mu bude malá. Ale jestli ti nevadí, příští rok kupovat novou, tak bych do ní šla.
Jakoukoliv s vetsimi kolecky…
Nafukovaci kola maji vyhodu komfortu jizdy, ale musis dofukovat, pocitat s defekty a blbymi sousedy, kteri ti je budou v kocarkarne vypoustet…
Silikonova kolecka jsou super, bezudrzbova, ale musi byt vetsi, aby se dite neprizabilo v kazde prurve v chodniku
@Knihomyš Lepsi nez kolobezka typu jedno kolecko v predu a dve vzadu, je obracene. Teda dve vepredu a jedno vzadu. Nevadi to totiz pri odrazeni. Ta dve vzadu proste prekazi…
Máme Yedoo Mau. Dcera na ní jezdí od necelých tří let. Teď bude mít 5 a stále ji má dobrou. Možná příští rok dostane větší. Ujede v pohodě 10km.
Rozhodně bych nebrala nic s plastovýma nebo malýma kolečkama, děti se na tom nadřou a nebaví je to.