Jak bydlíte?

Zdeněk IV
8.3.20 14:59

Jakou máte zodpovědnost??? :-D

Splácíte hypotéku, která měla 3 000 000 Kč? :-D Nebo bydlíte v podnájmu za 6 000 Kč a nebo na ubytovně za 1 800 Kč? Já zatím na ubytovně, ale za takové 2 roky se chci stěhovat nebo možná i změnit zaměstnání, protože ta firma, kde pracuji opravdu platí málo, jsem měl jen 16 100 Kč čistého, bohužel, fake to není, platí tam tak málo. No ještě štěstí, že mám našetřeno přes 300 000 Kč. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
8.3.20 15:03

@Zdeněk IV Mno to si fakt šikovnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772
8.3.20 15:07

Bydlíme v podnájmu za cca 40t když vezmu i energie :mrgreen: ale zase nebydlim s mámou jako někdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 15:11

Samoživitelka s hypotékou 2,3 mil. Splátka 13.000, plat 32.000, jiné závazky nemám, auto koupené za hotové. Našetřeno bych chtěla mít vic, ale holt jsem investovala do nového auta.
Anonym - osobní finance

• Citovat
  • Upravit
40404
8.3.20 15:12
@Zdeněk IV píše:
Splácíte hypotéku, která měla 3 000 000 Kč? :-D Nebo bydlíte v podnájmu za 6 000 Kč a nebo na ubytovně za 1 800 Kč? Já zatím na ubytovně, ale za takové 2 roky se chci stěhovat nebo možná i změnit zaměstnání, protože ta firma, kde pracuji opravdu platí málo, jsem měl jen 16 100 Kč čistého, bohužel, fake to není, platí tam tak málo. No ještě štěstí, že mám našetřeno přes 300 000 Kč. :srdce:

Osobně bych na Tvém místě měnila práci co nejdřív, jestli Tě tam nic nedrží, můžeš se i přestěhovat za prací… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
8.3.20 15:12

@Zdeněk IV moc nechápu účel této diskuze. Chceš zjistit, jak kdo žije nebo se pochlubit, že máš 300 tisíc, který v dnešní době na bydlení absolutně nestačí? Co má společného bydlení se zodpovědností? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772
8.3.20 15:13

A podnájem za 6 bych chtěla vidět, tak nějaký pokoj v kotěhůlkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 15:14

@Lovelytrue myslím, že zodpovědnost = závazek, takhle to podle mě myslel

• Citovat
  • Upravit
4928
8.3.20 15:14

Maskot Zdeněk :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
8.3.20 15:16

@Zdeněk IV wtf omg kfc??? :D :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
8.3.20 15:17
@Anonymní píše:
@Lovelytrue myslím, že zodpovědnost = závazek, takhle to podle mě myslel

Oukej, ale nevidím rozdíl v tom platit nájem a hypo. Stejně musím ty peníze vydělat, abych neskončila na ulici. :nevim:
Jinak my máme hypo, předtím jsme bydleli na studentském bytě, pak 3 roky v nájmu a 24 letech jsme si koupili byt. A berem to úplně stejně jako když jsme platili nájem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 15:19
@Lovelytrue píše:
Oukej, ale nevidím rozdíl v tom platit nájem a hypo. Stejně musím ty peníze vydělat, abych neskončila na ulici. :nevim:
Jinak my máme hypo, předtím jsme bydleli na studentském bytě, pak 3 roky v nájmu a 24 letech jsme si koupili byt. A berem to úplně stejně jako když jsme platili nájem :nevim:

Jasný, vydělat to musíš. Ale já vidím rozdíl v tom platit „své“ a platit cizímu. Já teda jsem zastánce hypotéky

• Citovat
  • Upravit
1064
8.3.20 15:22
@Anonymní píše:
Jasný, vydělat to musíš. Ale já vidím rozdíl v tom platit „své“ a platit cizímu. Já teda jsem zastánce hypotéky

To já taky, proto ji máme :mrgreen: jen mi to nepřijde jako větší zodpovědnost. Spíš větší jistota. Platíme za bydlení stejně jako když jsme byli v nájmu a máme jistotu, že nás nikdo nevyhodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
8.3.20 15:39
@lleennttiillkkaa píše:
@Zdeněk IV Mno to si fakt šikovnej.
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.20 15:46
@Lovelytrue píše:
To já taky, proto ji máme :mrgreen: jen mi to nepřijde jako větší zodpovědnost. Spíš větší jistota. Platíme za bydlení stejně jako když jsme byli v nájmu a máme jistotu, že nás nikdo nevyhodí.

Přesně tak a jednou, za 30 let to bude tvoje a děti budou dědit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí