Jakou postel pro dítě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
24.1.13 15:44

Jakou postel pro dítě?

Ahoj, rádi bychom pořídili dětem postel, ale nemůžeme se domluvit jakou..
Jakou máte vy pro vaše dítka?
My se rozhodujeme mezi valendou, nebo normální postelí…Raději bych postel, kde je možno vyměnit matraci…Dřív jsme chtěli patr. postel, ale to jsme zavrhli nebo postel s výsuvným lůžkem, ale to je takové nepraktické..a vyvýšenou postel taky nechceme…
Dětem jsou 2 a tři roky.
Budu ráda za všechny tipy…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
24.1.13 15:50

Ahoj, mam od Gazel.cz postel Sendy, matrace se kupuje zvlast. Da se dokoupit mezi dil a sestavit dve na sebe jako palandu nebo je nechat samotne vedle sebe. Je to cesky vyrobce, kvalitni masiv a maji i nabytek a doplnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.1.13 15:55

:mavam:
My máme z IKEA Mammuta..
Je praktické, že je menší a nezabírá moc místa, ale zase na druhou stranu, budeme muset za pár let kupovat větší..

http://www.ikea.com/…s/S19837491/

• Citovat
  • Upravit
886
24.1.13 16:00

Máme taky Ikea postýlku 140cm, protože jsem si nemohla vybrat nějakou stálou.
Určitě bych nekupovala válendu.
Půjdeme buď do klasický - masiv či s postelý s výsuvným lůžkem (pro případ, že bych jsme si tam k dítěti přilehli, ale tále váhám, jestli by to nevyřešilo rozkládcí křeslo :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.1.13 16:21

Určitě bych nevolila válendu.. vyspala by ses na ní kvalitně Ty? Já osobně nee, pro dítko jsem zvolila takovou, abych do ní mohla koupit kvalitní matraci.. jinak ten můj má postel z masivu, zvýšenou a se skluzavkou. S tím, že časem odložíme skluzavku, postel snížíme.. jo a velikost 200×90… ale to jen proto, že mám jedináčka, u 2 dětí bych postel volila asi jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
24.1.13 16:23

Dcera má úžasnou postýlku z masivu, nosnost 120 kg se zábranou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.1.13 17:18

Holky když jsme u toho, máte některá zkušenost s kovovou, bílou postýlkou z Ikea? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.1.13 17:39

@martina.se
Mě osobně je jedno na čem spím, i mým dětem je jedno, kde a na čem usnou!!!Postel se skluzavkou bych třeba nekoupila, i kdybych jedináčka měla!!! Ale každý to má jinak…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.1.13 17:40

@zuzka.mamka
Pokojíček je pěkný, ale postel se mi zdá malá..možná je to tou fotkou!!! Ta zábrana se dá oddělat..? My jí již nepotřebujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
24.1.13 17:53

@helickav
Nevím, co většina má proti válendám..? Jen mě to zajímá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
24.1.13 18:16
@VeruuVD píše:
@helickav

já bych byla taky pro válendu, zábrana se dá přidělat, jen ta matrace se nedá vyměnit :( to je dost naprd, zvlášť při budoucím odplenkování..
Taky začínáme řešit jakou postel, malé je sice 1,5 roku, ale do léta bych ji chtěla přestěhovat, už teď mi příjde, že se v té postýlce strašně mlátí :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.1.13 18:19
@VeruuVD píše:
@helickav

Tak já nevím, mě je jedno na čem kdo spí :mrgreen:…spíš je to myšleno tak, že válendy nemají kvalitní matraci, a spánek je hodně odvíjen od matrace. Já válendu měla, když jsem bydlela sama, už nikdy a na matraci si hodně potrpím…u dětí to až tak neřeším, prostě mají matračku, tak aby byla pohodlná a né tvrdá, což mě osobně válenda přijde…Ale někdo se vyspí na čemkoli. Ná válendě spím u tchánovců a e-e-e…ale já trpím na bolesti ramen, krční páteře tak je to o ničem jiným. Pak ještě jedna věc, ale ta nesouvisí s kvalitou, ale mě se líbí různé dřevěné varianty postelí, i kovové, ale válenda jak je celá látková to není moje gustu.Ale pokud jsi spokojená, tak na to kašli, hlavně jde přece o tebe :)!Já taky některé názory pouštím ven, každá máme vlastní rozum a vkus :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.1.13 19:31
@VeruuVD píše:
@martina.se
Mě osobně je jedno na čem spím, i mým dětem je jedno, kde a na čem usnou!!!Postel se skluzavkou bych třeba nekoupila, i kdybych jedináčka měla!!! Ale každý to má jinak…:-)

Beru podle sebe, já osobně musím mít kvalitní matraci.. Spaní na válendě nebo gauči je pro mně osobně celkem katastrofa.. ale ptala ses na názor, tak jsem ho vyjádřila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.2.13 09:25

Ahoj, já jsem pro klasickou postýlku, nejlépe ze dřeva. Sami máme doma masiv - chtěli jsme něco pevného, co nevrže a nějaký ten rok vydrží. Koupili jsme trochu větší, abychom ji nemuseli hned vyhazovat. Matraci máme samozřejmě vyměnitelnou. Pro děti je vhodnější trochu tvrdší matrace, protože pořád rostou. Malá spí spokojeně tak to byla dobrá volba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
26.3.13 12:28

My máme IKEA roztahovací Leksvik - když do ní šel dvouletej, že tam nebyl tak ztracenej, zábranu nepotřeboval, v té nejkratší verzi jsou blízko ty „oblouky“, jak se bočnice zvedá, takže to trochu tu funkci plní. Teď už je roztažená naplno a je fajn. Nám se hodí stylově. Matraci si do ní člověk koupí, jakou chce, tehdy jsme koupili tu jejich „přidávací“ (základ na nejkratší + dva díly, jak roste), párkrát jsme to nevychytali a pročural to, takže časem už koupíme normálně velkou kvalitnější na 200. Mám ráda postele s čelem, že dětem (ani nám) nesjíždí peřina. Ale je to věc vkusu, co se komu líbí, a taky co se mu do interiéru hodí. My to máme v podkroví, kde jsou přiznané skoro stoleté trámy, tak to ladí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný