Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Poraďte prosím jakou vybrat rychlozavinovačku na „doma“. Budeme mít zimní zavinovačku do autosedačky od emitexu, která jde i do kočárku, takže na ven to máme vyřešené, ale chtěla bych ještě dvě nějaké zavinovačky na doma, tak aby v nich mrňous mohl kdyžtak i spát. Díky moc.
Já měla úplně obyčejné na sucháč. Měla jsem dvě a střídala je, abych mohla jednu vždycky vyprat.
Já za sebe doporučuju takové ty, co mají krom sucháče ještě 2 stuhy na zavázání… klučina je malý a na ty sucháče je mu zavinka velká… teda, dá se převázat třeba plenou, ale přišité stuhy mají něco do sebe
My měli jednu na suchý zip, druhou klasickou „peřinku“ - zavinovačku s kanýrama…
Víc jsme využili tu na suchý zip.
já měla na sucháč, ale vůbec mi to s ním nějak nefungovalo… tak jsem ho nepoužívala a převazovala jsem to celý složenou plínou, stejně jak to dělají v porodnici.
Jinak myslím, že na rychlozavinovačce se nic zkazit nedá.. vyber si jaká se ti líbí ![]()
ja som mala na suchy zips, a najprv boa drobcovi mala a len chvilku bola tak akurat, potom ju zas nechcel mat vobec..
no a hlavne on si vedel ten suchy zips rozopnut, staci silnejsie zapriet rucicky a je vonku ![]()
mne velmi vyhovovala ta klasicka biela so snurkami, tu sme mali v porodnici..
teraz som si pozicala tu klasicku bielu , tak som zvedava ![]()
Ahoj, já měla na suchý zip, už nikdy bych ji nekoupila, děti se do ní za chvíli nevešly, „prokopávaly“ se spodem, suchý zip se po čase ochodil, takže se rozepínala a musela jsem to řešit jinak…
Nakonec jsem narazila na zavinovačku se zipy po stranách a spokojenost, je dostatečně velká a už bych jinou nechtěla ![]()
fragola píše:
Ahoj, já měla na suchý zip, už nikdy bych ji nekoupila, děti se do ní za chvíli nevešly, „prokopávaly“ se spodem, suchý zip se po čase ochodil, takže se rozepínala a musela jsem to řešit jinak…
Mala ma sotva par dni a uz se mi do te na suche zipy taky nevejde… takze na to bych si davala pozor. Byly to dost vyhozene penize.
vyber si spis jaka se ti libi…mela jsem na suchac…ale nase ter v zavinovacce rvala..takze v ni nikdy nebyla..byla radej „navolno“ ![]()
Já jsem taky nikdy zavinovačku nepoužila. Malý tam prostě nechtěl vůbec být, chtěl mít volné ručičky i nožičky, naštěstí jsem měla jen půjčené, takže jsem i brzy vrátila. Na spinkání mám spací pytel, ale o hodně větší, aby se tam mohl pohybovat a hýbat se a v něm se mu líbí. ![]()
Na sucháč se opravdu snadno rozepnou, na druho stranu každou lze přeázat jakouklli plínkou, stuhou…
Za sebe bych raději volila větší, 80×80 i vvíc. Ale měla jsem zavinovacího závisláka do 7,5m. A sedmdesátka mu byla 6ti týdnech malá.
na Vojtu jsem měla zavinku na suché zipy,ale byla mi na nic, úplně zpočátku na ni byl maličký a pak, on měl hrozně neklidné nohy a sucháč rozepínal..
na pídě jsem si koupila klasickou zavinku kanýrovou, jen jednu, mám sušičku.. a pak, není to na tak dlouho.. po 2m už Vojta zavinovat vyloženě nechtěl..
Já jsem použila zavinovačku od firmy LittleAngel® s Outlastem, a jsem s tím velmi spokojená
Ahoj, my měly rychlozavinovačky 3. Jednu Emitex vyztuženou s mašlí na zavazování, a 2 obyčejné - větší a menší. A vyšilovala jsem ze všech
Strašně se to rozpadalo, spodek vypadával a přišlo mi, že na horní polovinu těla ji tak nějak táhne
Zlatá klasika, co jsme měly v porodnici ![]()
Jinak ta Emitex byla z plátna a ty druhé z toho co se šijí trička, a to bylo mnohem příjemnější na dotek.
Děkuju moc všem. A dají se někde sehnat ty zavinovačky, co maj v porodnici?