Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky, včera jste mi poradily s odrážedlem, dnes prosím o doporučení na učicí věž. Stačí nějaká obyč, ale hlavně aby byla pevná a stabilni. Děkuji 😊
Tak to se že zvědavosti přidám. Zajímá mě k čemu je to dobrý. Jak dlouho se to dá využívat atd…
Taky se připíchnu
Podle mě je to zbytečnost, ale počkám si na zkušenosti ![]()
My jsme si vyrobili z IKEA stoliček. Úplně super, syn to využívá od cca roku a teď má dva a čtvrt roku a když chce se mnou vařit sám si ji prřisune. Myslím že minimálně rok ji ještě určitě využije. Teď má koupený nůž z ikey a rád pomáhá vařit.
Měli jsem je tu z ikea, židlička a schudky přišroubovany k sobě a odštoubovana jedna tyčka. A skvělý, v podstatě od té doby co si stoupnul sám a pryč jsme ji dávali až kolem 3 narozenin. sám si ji dal kam chtěl, sám si na ni bezpečně vylezl, slezl, navíc je to menší než židle, nespadne z toho, sám se obslouží, mohla jsem ho v tom nechat a jít pryč pro něco. Skvělá věc.
Mám Kidhelper Utukutu a je to nejlepší přítel našeho batolete. Unese nás oba dohromady, dítě jí využívá k sezení, nebo stání u kuchyňské linky, posouvá si jí podle toho, kam chce dosáhnout a taky v ní jí (jo, na stojáka, nevadí mi to). Vaří v ní, jí a drásá mi nervy, protože dosáhne všude možně a například vypíná varnou desku ![]()
@Cucajz píše:
Taky se připíchnuPodle mě je to zbytečnost, ale počkám si na zkušenosti
Zbytecnost to podle me neni, jsou to proste vyssi schudky. Nebo jak resite napr. umyvani rucicek v umyvadle? Ja ted balancuju na jedne noze a druhou podpiram 13kilovyho prcka. Dekuju pekne ![]()
@Jaja08 píše:
Zbytecnost to podle me neni, jsou to proste vyssi schudky. Nebo jak resite napr. umyvani rucicek v umyvadle? Ja ted balancuju na jedne noze a druhou podpiram 13kilovyho prcka. Dekuju pekne
Máme plastovy schůzek z IKEA a je to v pohodě. ![]()
Ad ta zbytečnost… Nám to asi zachránilo rozum, protože batole nutně potřebuje vidět, co dělám u linky. Dokud stálo na židli, jednou rukou jsem jistila, aby nedošlo k pádu. Když bylo na zemi, byl hysterický řev a odstrkování mě od linky a ručičky „vem mě nahoru“. Ani s jedním zmíněným se nedá vařit. Nebo já to neumím
Takhle si stojí v té své věži, má svoje nádobí, vaří kafe, míchá v pánvi a já zvládnu aspoň něco jednoduchého uplácat.
Ja mam tri deti a fakt jsem byla rada, ze nemam doma dalsi vec, po ktere by se dalo nekam vylezt, ale ja pravda porodila demolicni a rovnez sebedestruktivni cetu
. My doted spolecne varime na zemi, je jim 10, 8 a 5 a kdyz si k lince prisunou zidli, leda z toho sletej
.
@Jaja08 píše:
Zbytecnost to podle me neni, jsou to proste vyssi schudky. Nebo jak resite napr. umyvani rucicek v umyvadle? Ja ted balancuju na jedne noze a druhou podpiram 13kilovyho prcka. Dekuju pekne
Vana?
my to řešili vanou ![]()
Já se jenom tak jízlivě zeptám. Nikoho nenapadlo používat pro přípravy jídelni židličku prisunutou ke stolu? ![]()
@Atisia píše:
Já se jenom tak jízlivě zeptám. Nikoho nenapadlo používat pro přípravy jídelni židličku prisunutou ke stolu?
Synovi je 13 mesicu, to by fakt neslo 🙈 Ale zjistuju hlavne do budoucna, aby mohl pomahat pri vareni a tak…