Jakou učicí věž?

322
28.12.22 19:36

Jakou učicí věž?

Maminky, včera jste mi poradily s odrážedlem, dnes prosím o doporučení na učicí věž. Stačí nějaká obyč, ale hlavně aby byla pevná a stabilni. Děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
28.12.22 19:40

Tak to se že zvědavosti přidám. Zajímá mě k čemu je to dobrý. Jak dlouho se to dá využívat atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
28.12.22 19:41

Taky se připíchnu :mrgreen: Podle mě je to zbytečnost, ale počkám si na zkušenosti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
28.12.22 20:05

My jsme si vyrobili z IKEA stoliček. Úplně super, syn to využívá od cca roku a teď má dva a čtvrt roku a když chce se mnou vařit sám si ji prřisune. Myslím že minimálně rok ji ještě určitě využije. Teď má koupený nůž z ikey a rád pomáhá vařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.12.22 20:16

Měli jsem je tu z ikea, židlička a schudky přišroubovany k sobě a odštoubovana jedna tyčka. A skvělý, v podstatě od té doby co si stoupnul sám a pryč jsme ji dávali až kolem 3 narozenin. sám si ji dal kam chtěl, sám si na ni bezpečně vylezl, slezl, navíc je to menší než židle, nespadne z toho, sám se obslouží, mohla jsem ho v tom nechat a jít pryč pro něco. Skvělá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
28.12.22 20:17

Máme little partners, slouží dobře už 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
28.12.22 20:32

Mám Kidhelper Utukutu a je to nejlepší přítel našeho batolete. Unese nás oba dohromady, dítě jí využívá k sezení, nebo stání u kuchyňské linky, posouvá si jí podle toho, kam chce dosáhnout a taky v ní jí (jo, na stojáka, nevadí mi to). Vaří v ní, jí a drásá mi nervy, protože dosáhne všude možně a například vypíná varnou desku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
28.12.22 21:02
@Cucajz píše:
Taky se připíchnu :mrgreen: Podle mě je to zbytečnost, ale počkám si na zkušenosti 8)

Zbytecnost to podle me neni, jsou to proste vyssi schudky. Nebo jak resite napr. umyvani rucicek v umyvadle? Ja ted balancuju na jedne noze a druhou podpiram 13kilovyho prcka. Dekuju pekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
28.12.22 21:08

@Mkilus neměla bys prosím fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2009
28.12.22 21:09
@Jaja08 píše:
Zbytecnost to podle me neni, jsou to proste vyssi schudky. Nebo jak resite napr. umyvani rucicek v umyvadle? Ja ted balancuju na jedne noze a druhou podpiram 13kilovyho prcka. Dekuju pekne :lol:

Máme plastovy schůzek z IKEA a je to v pohodě. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
28.12.22 21:11

Ad ta zbytečnost… Nám to asi zachránilo rozum, protože batole nutně potřebuje vidět, co dělám u linky. Dokud stálo na židli, jednou rukou jsem jistila, aby nedošlo k pádu. Když bylo na zemi, byl hysterický řev a odstrkování mě od linky a ručičky „vem mě nahoru“. Ani s jedním zmíněným se nedá vařit. Nebo já to neumím :mrgreen: Takhle si stojí v té své věži, má svoje nádobí, vaří kafe, míchá v pánvi a já zvládnu aspoň něco jednoduchého uplácat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31011

Ja mam tri deti a fakt jsem byla rada, ze nemam doma dalsi vec, po ktere by se dalo nekam vylezt, ale ja pravda porodila demolicni a rovnez sebedestruktivni cetu :mrgreen:. My doted spolecne varime na zemi, je jim 10, 8 a 5 a kdyz si k lince prisunou zidli, leda z toho sletej :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
@Jaja08 píše:
Zbytecnost to podle me neni, jsou to proste vyssi schudky. Nebo jak resite napr. umyvani rucicek v umyvadle? Ja ted balancuju na jedne noze a druhou podpiram 13kilovyho prcka. Dekuju pekne :lol:

Vana? :nevim: my to řešili vanou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
28.12.22 21:14

Já se jenom tak jízlivě zeptám. Nikoho nenapadlo používat pro přípravy jídelni židličku prisunutou ke stolu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
28.12.22 21:17
@Atisia píše:
Já se jenom tak jízlivě zeptám. Nikoho nenapadlo používat pro přípravy jídelni židličku prisunutou ke stolu? :think:

Synovi je 13 mesicu, to by fakt neslo 🙈 Ale zjistuju hlavne do budoucna, aby mohl pomahat pri vareni a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí