Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky, chci Vás poprosit o radu a inspiraci. Konečně po roce a půl, kdy má prcek pokojíček, jsem se odhodlala, že konečně frknu něco na stěny a přemýšlím co. Prckové mají žlutý pokojíček a dole asi do 1/3 modré vlnky. Zatím mám takový nápad, že dám oběma klučíkům nad postel korkovou nástěnku na obrázky, fotky atd a zbytek bych dozdobila těmito dřevěnými obrázky: http://www.mimibazar.cz/katalog.php?…
myslíte, že je to dobrý nápad? Jak jste to vyřešily vy? Pokud byste byly tak zlaté, mohly byste hodit fotečku? Moc moc moc všem děkuji ![]()
Tyhle dekorace jsem taky chtěla holkám do pokojíku. Ale jenom do tý doby, než jsem to viděla u sousedky v novostavbě, kde jí to padalo ze zdi i s omítkou. ![]()
my máme dekorační samolepky na zeď farma,ale jsou různé náměty jako moře,safari…,chtěla jsem sem dát odkaz ale nějak mi to nejde je to na www.e.maminka.cz tak si to tam najdi
PetraJ píše:
Tyhle dekorace jsem taky chtěla holkám do pokojíku. Ale jenom do tý doby, než jsem to viděla u sousedky v novostavbě, kde jí to padalo ze zdi i s omítkou.
Tak to bych fakt nerada
. Nejdřív jsem uvažovala o papírových nalepovacích dekoracích, ale měla jsem strach, že kdybych je chtěla sundat, šlo by to i s omítkou. Tyhle mi přišly koukavější a říkala jsem si, že tyhle asi drží jen za menší kousky (nenalepuje se myslím celá plocha), ale že opadávají, to by mě nenapadlo ![]()
fufiiina píše:
my máme dekorační samolepky na zeď farma,ale jsou různé náměty jako moře,safari…,chtěla jsem sem dát odkaz ale nějak mi to nejde je to na www.e.maminka.cz tak si to tam najdi
Odkaz mi nejde otevřít, ale vím, co myslíš, také jsem o tom uvažovala, ale bála jsem se, že při sundávání to jde dolů i s omítkou a také mi ty nálepky přijdou dost malé – vzhledem k tomu, že to budu dávat na poměrně velkou plochu
Tak my tyhle dekorace máme a drží skvěle, nepadají, je u toho taková samolepící páska.
Už je mám asi měsíc a naprostá spokojenost, jsou strašně krásný a fakt je pokojík koukavější ![]()
Jo naše dr. je má v čekárně, má i ty obrovské a taky drží, takže doporučuji ![]()
kmacek píše:fufiiina píše:Odkaz mi nejde otevřít, ale vím, co myslíš, také jsem o tom uvažovala, ale bála jsem se, že při sundávání to jde dolů i s omítkou a také mi ty nálepky přijdou dost malé – vzhledem k tomu, že to budu dávat na poměrně velkou plochu
s omítkou dolů nejdou a to už jsme je několikrát lepili na jiné místo,jsou tedy spíš do menšího pokojíčku mz máme takový hodně pidi pojík tak tam to je akorát
Lucink_a píše:
Tak jsem ti to vyfotila
Moc děkuju Lucinko, to okno vypadá fakt super ![]()
Máme tyhle dekorace v práci už kolik let a krásně drží. Spíš jsme měli problém je sundat, když se malovalo ![]()
A co treba koupit sablony obrazku a vlastnorucne je vymalovat? Riziko padani i s omitkou pak odpada ![]()
Petro: vypadá to fakt moc hezky, asi do toho půjdu ![]()
Zairo: jaké šablony? Kde se to shání? A jakýma barvama se to maluje? Nevím, jestli bych do toho šla, ale docela by mě to zajímalo