Jakou výzdobu pokojíčku

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
5.7.10 10:50

Jakou výzdobu pokojíčku

Ahoj maminky, chci Vás poprosit o radu a inspiraci. Konečně po roce a půl, kdy má prcek pokojíček, jsem se odhodlala, že konečně frknu něco na stěny a přemýšlím co. Prckové mají žlutý pokojíček a dole asi do 1/3 modré vlnky. Zatím mám takový nápad, že dám oběma klučíkům nad postel korkovou nástěnku na obrázky, fotky atd a zbytek bych dozdobila těmito dřevěnými obrázky: http://www.mimibazar.cz/katalog.php?…
myslíte, že je to dobrý nápad? Jak jste to vyřešily vy? Pokud byste byly tak zlaté, mohly byste hodit fotečku? Moc moc moc všem děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8523
5.7.10 10:56

Tyhle dekorace jsem taky chtěla holkám do pokojíku. Ale jenom do tý doby, než jsem to viděla u sousedky v novostavbě, kde jí to padalo ze zdi i s omítkou. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.7.10 11:08

my máme dekorační samolepky na zeď farma,ale jsou různé náměty jako moře,safari…,chtěla jsem sem dát odkaz ale nějak mi to nejde je to na www.e.maminka.cz tak si to tam najdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.7.10 11:09
PetraJ píše:
Tyhle dekorace jsem taky chtěla holkám do pokojíku. Ale jenom do tý doby, než jsem to viděla u sousedky v novostavbě, kde jí to padalo ze zdi i s omítkou. :pocitac:

Tak to bych fakt nerada 8-o . Nejdřív jsem uvažovala o papírových nalepovacích dekoracích, ale měla jsem strach, že kdybych je chtěla sundat, šlo by to i s omítkou. Tyhle mi přišly koukavější a říkala jsem si, že tyhle asi drží jen za menší kousky (nenalepuje se myslím celá plocha), ale že opadávají, to by mě nenapadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.7.10 11:14
fufiiina píše:
my máme dekorační samolepky na zeď farma,ale jsou různé náměty jako moře,safari…,chtěla jsem sem dát odkaz ale nějak mi to nejde je to na www.e.maminka.cz tak si to tam najdi

Odkaz mi nejde otevřít, ale vím, co myslíš, také jsem o tom uvažovala, ale bála jsem se, že při sundávání to jde dolů i s omítkou a také mi ty nálepky přijdou dost malé – vzhledem k tomu, že to budu dávat na poměrně velkou plochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
5.7.10 11:15

Tak my tyhle dekorace máme a drží skvěle, nepadají, je u toho taková samolepící páska.
Už je mám asi měsíc a naprostá spokojenost, jsou strašně krásný a fakt je pokojík koukavější :wink:
Jo naše dr. je má v čekárně, má i ty obrovské a taky drží, takže doporučuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.7.10 11:17
kmacek píše:
fufiiina píše:
my máme dekorační samolepky na zeď farma,ale jsou různé náměty jako moře,safari…,chtěla jsem sem dát odkaz ale nějak mi to nejde je to na www.e.maminka.cz tak si to tam najdi
Odkaz mi nejde otevřít, ale vím, co myslíš, také jsem o tom uvažovala, ale bála jsem se, že při sundávání to jde dolů i s omítkou a také mi ty nálepky přijdou dost malé – vzhledem k tomu, že to budu dávat na poměrně velkou plochu

s omítkou dolů nejdou a to už jsme je několikrát lepili na jiné místo,jsou tedy spíš do menšího pokojíčku mz máme takový hodně pidi pojík tak tam to je akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
5.7.10 11:22

Tak jsem ti to vyfotila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.7.10 11:30
Lucink_a píše:
Tak jsem ti to vyfotila

Moc děkuju Lucinko, to okno vypadá fakt super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
5.7.10 12:28

Máme tyhle dekorace v práci už kolik let a krásně drží. Spíš jsme měli problém je sundat, když se malovalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
5.7.10 12:46

A co treba koupit sablony obrazku a vlastnorucne je vymalovat? Riziko padani i s omitkou pak odpada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
5.7.10 12:47

Taky je máme…jen tu velkou jsme raději nahoře přivrtali :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
5.7.10 12:47

Koš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
5.7.10 12:48

polička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.7.10 15:19

Petro: vypadá to fakt moc hezky, asi do toho půjdu :palec:
Zairo: jaké šablony? Kde se to shání? A jakýma barvama se to maluje? Nevím, jestli bych do toho šla, ale docela by mě to zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný